bu kadar olaydan sonra duymadığım küfür kalmadı onlardan açıkcası gitmeye de meraklı değilim
sadece eşim için istıyorrum
eşimin söylediğine göre bu sefer cvp vermemiş çünkü bu şekılde cvp vermek inat yapıyor gibi oluyormuş daha öncekılerde işe yaramadı demesı garıp geldı bana.
bence eşimin aklında birşeyler benımle paylaşmıyor
haha etti valla. daha da anlatayım da biraz daha gül. havan dağılsın :) Düğün günüde ikide bir dedi oğlum iyidir şanslısın şükret diye. O böle dedikçe bende şükretmedim. sonra onların tarafta olan düğündede (ayrı şehirlerde aileler) iyi bir aile buldun şükret dedi. yine demedim. bizimki inada bindi sanırım :)
sen sanıyor musun ki her erkek ailesine karşı hanımların her istediğini ya da her dediğini yapıyor...eğer yapan varsa da çokkk nadir...o yüzden neden demedi deme..
Eşiniz için niye? Tekrar küfür duymak için mi!
Boşverin arkadaşım eşinizle iyimisiniz olay orada bitmiştir... (gerçi sizin arkanızda duramayan adamla ne kadar iyi olunabilir bilmiyorum)
sen sanıyor musun ki her erkek ailesine karşı hanımların her istediğini ya da her dediğini yapıyor...eğer yapan varsa da çokkk nadir...o yüzden neden demedi deme..
ben 10 yıllık evliyim o işlerin öyie olmadığını anlayalı baya zaman oldu...o yüzden dedikleri mi yabana atma.
ben 10 yıllık evliyim o işlerin öyie olmadığını anlayalı baya zaman oldu...o yüzden dedikleri mi yabana atma.
işte bende sizlerden fıkır bır yol beklıyorum
sorun sadece eşimin cvp vermemesi değil bu durumda neler yapabılırım
çünkü kendımı kötü hissedıyorum istenılmeyen biri olmak hoş değil eşimi de üzmek kırmak istemıyorum
valla ben 6 aylık evliyim. 3 ayda anladım bazı şeyleri. Sen neler yaşamışsındır kimbilir. İnsan evlenirken eşi onun herşeyi olcak, her dediğini yapacak filan sanıyor ama ıı olmuyor. Biz eşimle başbaşa sorunsuz yaşarken ne zaman tatillerde onlara gitsek sorun. ben taktım bir de kvye. nasıl geçicek bu kinim bilmiyorum
işte bende sizlerden fıkır bır yol beklıyorum
sorun sadece eşimin cvp vermemesi değil bu durumda neler yapabılırım
çünkü kendımı kötü hissedıyorum istenılmeyen biri olmak hoş değil eşimi de üzmek kırmak istemıyorum
eşinle mutluysan görmemezlikten geleceksin canım. Kolay birşey değil; kendimden biliyorum ama şu durumda yapılabilecek pektebirşey yok. üstüne gitme. bende olayları ısıtıp ısıtıp eşimin kafasını şişiriyorum mesela.ama herseferinde birgol daha yiyorum. abartıyor, huzursuzluk çıkarıyor oluyorum. sende o duruma düşme. gelmesin bize diyorsa gitme. annende kal. umursama...
güzellıkle sakındım ama eşimi de anlamadım zaten
ne demek istedı EŞİMDAHA ÖNCE BÖYLE SÖYLEDIM DE NE OLDU FAYDASI OLMADI, ŞİMDİ İNAT YAPIYOR GİBİ OLUYOR BU ŞEKILDE SÖYLEMEM , DAHA ÇOK GÖZUNE SKOUYOR GİBİ ' dedi maalesef bunda çok takıldım
aslında ben kendi adıma sana daha önceki yazılarımda neler yapabileceğinden biraz bahsettim.bu durum karşısında,hele ki kemikleşmiş kangrenleşmiş durumlar da asla yaranın üstüne gitme tam aksine serinletici su gibi ol ki hemen olmasada uzun vadede sana geri dönüşü olumlu olsun.diğer türlü "neden neden" diye hem kendini hem eşini yer bitirirsin.
sonra bigün bi bakmışsın sen bir uçta eşin bir uçta ne sevgi ne saygı kalmış.sonra da biz bu hale nasıl geldik dersin.işte bazen domino taşı gibi geleceği görüp ona göre soğuk kanlı olmayı öğrenip öyle davranmak gerekiyor..
bence esin artik annesiyle basedemeyecegini anlamis ve annesiyle savasmak istemiyor, naparsam yapiyim sabit fikirli, inatçi degismez diyor... esinin karar vermesi lazim sensiz (istenmedigin için!) oraya gitmeyi kabul ediyor mu ?
eger ediyorsa (ki oyle gorunuyor) bundan sonra hakkinda en ufak olumsuz laf ettirmesin en azindan, "benim yanimda karim hakkimda bu sekilde konusmayin, ona soylediginiz her soz bana soylenmis sayilir" desin...
eger etmiyorsa da açik açik "ben esimden ayrilmam madem oyle karimin ailesinde kaliriz gunduz ben seni gormeye gelirim" desin...
hatta bence en dogrusu bu, madem aileleriniz ayni sehirde (yanlis anlamadiysam) kimin kapisi ikinize açiksa (senin ailen) orda kalin.. ben senin yerinde olsam esimi yanliz gondermem malum o da annesi, esinin uzerinde etkisi buyuk olabilir, aklina girer kendisini melek seni de kotu geli yapar belli mi olur...
yani gereklı olsa da bu konular hakkında eeşimle konuşmayayım çünkü moralim bozuluyor
sanırım artık tek bır laf etmeyeceğim
kv de bir düzelme olmazsa geçmez.boşver söyledıklerıne takılma ama cvbını da ver belırlı sınır içerisinde
bızde eşimle ikimiz her zaman iyiydik araya aile girince hep tartışmamız olurdu
nişanlılık dönemınde ayrı şehırlerdeydık tabı o zaman eşim süreklı ailesine hak verırdı
aynı evde yaşamak başka oluyr
Mrh arkadaşlar
kk'yı sevıyorum çünkü tanıdıklara anlatmak, bir sorunu paylaşmak bana doğru gelmıyor.güvendiğim insanlara da anlattım zamanında ama uzun süre unutmayıp laf çarptırdıkları için artık anlatmamayı tercıh ediyorum
eşim annesiyle tlfda konuşurken annesının ' onu (beni) istemıyorum sadece seni istiyorum ' demiş.bende eşime 'aaaaa yı istemıyorsan benı de isteme' deseydın dedim.
çünkü pat diye söyleyeceyince üzüldüm ağzımdan bunlar çıktı.belkı yanlış kelımeler kullandım o anda.eşimde' hayır cnm öyle söylenır mı.söyleyemem böyle birşey annemden isteyemem manasında birşeyler dedi.
bugunde tekrar aynı konu açıldı.annesının bu sözune ne cvp verdığını sordum.herzamanki gibi hatırlamadı.
dıyemedın mı o benım karım bız evlıyız artık bunu kabul et diye
eşimde 'daha önce söyledımde ne oldu hiç birşey değişmedi hem söylesem ne olacak hemde böyle bir cevap verınce inatlaşıyor gıbı oluyor ' dedi
şimdi ne alaka inatlaşmak anlamadım.ben üzülünce geç olduğu için yarın konuşuruz dedi yattı
bu arada eşimle ailesi uzun süredır bırbırlerını görmüyorlar ve telefonda konuşmaya yenı başladılar sayılır
bunca zaman geçmiş bir insan evladına nasıl bu kadar uzak olabılır? ndn kınlerı öfkelerı bıtmıyor anlamıyorum
istedıklerı memlekete gittiğimizde eşim onlarda,ben ise kendı ailemde kalayım.benı evlerıne almak istemıyorlarmış.
ben mı yanlışım ' itin hatırı yoksa sahıbının hatırı vardır ' diye bir laf var
şimdi eşimin ailesi böyle davranarak eşime sevgılerını göstermiş oluyorlar
ve eşimde doğal olarak özluyor düzelsin sorunlar istıyor ama bunca zamana rağmen hala aynı fıkırdeler
evlılıkte böyle birşey olur mu?
kendımı kötü hissediyorum istenmemek hiç hoş değil
bu arada eşim kendı isteğiyle uzak ailesine
kırıldım eşime ben kendımı kötü hıssedıyorum zaten eşim önemlı olan bız evlıyız bırbırımızı sevıyoruz dedi
ne yapacağım ben
hem moralin,hem eşinin morali hem de ilşkinizin gidişatı bozulur.ama yine de hayat senin.seçim de.... benimkisi nacizane hayat tecrübesi sadece...yolun açık olsun.Allah hep hayırlı ve güzel günler göstersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?