Yorumlarınıza ihtıyacım var

benim anlamadığım,zaten kaynananla aranız sorunluyken eşin sana annesinin seni istemediğini anlatıyor:26:

SENİ İSTİYORUM ONU İSTEMIYORUM demiş ve bu bana gülerek söyledi

ve adım bıle yok benım yıllardır ailesi için benım adım o sadece

SENİ İSTİYORUM ONU İSTEMIYORUM demiş ve bu bana gülerek söyledi

ve adım bıle yok benım yıllardır ailesi için benım adım o sadece

peki bunları eşin ne maksatla anlatıyormuş:44:

peki bunları eşin ne maksatla anlatıyormuş:44:

bılmıyorum haberım mı olsun istıyor yada benı istemıyorlar ben annemde kalayım sende git ailenle kal dememı beklıyor acaba ( memlekete gittiğimiz zamnlarda)

yada aklı sıra benımle dertleşiyor mu bılemedım

Eşin belki içden, ice sitem ediyordur ve bundan büyük bir utançta duya bilir, ama ben olsam ne olursa olsun ailemi kötülemezdim, yani eşinde duygularını gizliye bilir.

yahu ben bu para tutkucularini hiç anlamış değilim! Para için çocuğunu bile satar xxxx deseler inanmam ama gercekden ne yazıkki böyle insanlar var. Sırf cocukları için harcama yapmamak için düşman olabiliyorlar, ne garip! Mezarami götürecekler!

İnsan yavrusuna nasıl kıyar? Nasıl kulanir valla dona kalıyorum!

sen en kötü ve tehlikeli dönemleri atlatmişsin! İnsallah Allah bizimde yüzümüze bakar. Gerçi evlilik süresi 7 sartintili derler, ne kadar doğruysa.

Son düzenleyen: Moderatör:

annelik bu değil,gerçekten değil.koskoca kadın,ayıptır ya.

ama ben en çok eşini hatalı buluyorum,neden mi? hadi annesine birşey diyemiyor bari anlatıp da seni üzmesin.

Böyle bir niyeti varsa asla!
Ama sanmıyorum, erkekler bizim kadar dikatli olamıyor herzaman. 'Birt' yapsalar, gelir onuda anlatırlar...

ufacık bır iması beni başka şeyler düşündürmeye itmezdi eşimin

bu arada düğüne kadar bız onu okuttuk kardeşi harçlığını abıme yollayın derdi evlenmek için çok erken evin üstüne ev yapalım.bu evı kendılerıne istiyorlar ev konusunda istedıklerı olmadı diye böyleler şuan galıba

gelınlık ve kınalık ne kadar tuttuysa, damatlık ve eşimin kınada giyeceği takımda aynı fıyata olacak diye kavga çıkardılar :) ne rezıllıkler anlatamam sanırım dertleri para para paraaa ....

annelik bu değil,gerçekten değil.koskoca kadın,ayıptır ya.

ama ben en çok eşini hatalı buluyorum,neden mi? hadi annesine birşey diyemiyor bari anlatıp da seni üzmesin.

çok kırılıyorum şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendımı

hayatım en kötü anlarının sebebı bu ınsanlar

Böyle bir niyeti varsa asla!
Ama sanmıyorum, erkekler bizim kadar dikatli olamıyor herzaman. 'Birt' yapsalar, gelir onuda anlatırlar...

en başından izin vermeseydı bunlar olmayacaktı belkı.düğünden önce artık ben bıle engel olamıyorum demişti eşim

eşime saygıları yok ki,bana olsun

aaayy Allah büyüden korusun eğer böyle bişeyden şüpheleniyorsanız lütfen Ayetel Kürsi Nas ve Felak surelerini okuyun. her gün ama.büyü falan kar etmez!

eşin birlikte geliriz demesine rağmen hala tek sen gel diyosalar o da gitmesin.baksınlar biz bu gidişle oğlumuzu göremicez mecburan senide kabullencekler. ama lütfen üzülme.bunlara kulağını tkamak zordur ama tıka duyma.üzme canını.zamanla düzleir demiyorum düzelmez.ama alışmalısın bu tavırlara.

Seni çok ama çok iyi anlıyorum! Neden biliyormusun? Çünkü, aaayni olayları bende yaşadım:)
daha yeni evli olmama rağmen, kendimi yeni yeni topladım. Ama artık hiç kafama takmıyorum, hata seviniyorum galiba, yoksa hayatım boyunça bunların elinden cekerdim diye düşünüyorum bazen..

uzun zamandır bu yüzden gitmıyor eşim ailesine ama böyle vebalıymışım davranılması hoşuma gıtmıyor

takmayayım diyorum ama bir yerde katlanacak hal kalmıyor ki bana yaşattıkları sadece bunlar değil

bende öğrenmek zorundayım (takmamayı)sanırım

ama bır yerde omuzlarım çöküyor sabrım taşıyor ne dıyeyım yaaa sabırrr

çok kırılıyorum şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendımı

hayatım en kötü anlarının sebebı bu ınsanlar

ne ağlaması,bu insanlar için döktüğün tek bir gözyaşına yazık!

bilmiyorum kaç yaşındasın ama ister abla ister arkadaş tavsiyesi olarak algıla bu diyeceklerimi;

eşine bundan sonra şunu söyle;ailesi senin hakkında olumsuz ne derse desin gelip sana anlatmasın.asla bunları duymak istemediğini ve onların senin hakkında ki düşüncelerinin umrunda olmadığını söyle.eğer tek başına gidip kalmayı düşünüyorsa da ona çok kırılacağını ve bunun seni çok yaralayacağını belirt.

benı yıldırma çabalarına yağ sürmüş oluyorum sanırım bazen gücüm kalmıyor işte ama Allah var bunu unutyorlar

tmm aynısın söyleyeceğim

artı çok yıprandım kaldıramıyorum diyeceğim

Kadesa başka konularda'da yorumlarıni cok tatli ve gercekden bütün iyi niyetinle yorumladığını hisettim! Saba katılıyorum bu eşinin gelip herşeyi anlatmama konusunda! Sanırım erkeklerin bu konuda ne kadar hasas bir yapıya sayıp olduğumuzun farkında değiller. Ben bu konuda daha eşimi dün uyarmıştım! Ne bizim aramızda yaşadıklarımızı gidip birilerine anlat, nede onların dediklerini gelip anlat diye. Ben bile en ufak olayları ailemden gizliyorum, üzülmesinler diye nede, onların dediklerini eşime gelir anlatırım. Bana göre hiç gerek yok bu laf alıp götürmeler, Zadece sonunda tadınızı kaçırır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…