Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavrını koyacak, bu davranış alışkanlık haline gelmemeli, yaptığı şeyi fark etmeli. Ailene saygıyı yitirmemeli, annen sabırlı kadınmış, sorun çıkmasın diye alttan almış ama desturunu senin vermen gerek.
Teşekkür edeceğine çemkiriyor, saygısız şey. Bence aynı üslubu annesine kullan bakalım ne olacak
o zaman gene ben haksız olurum
her zamanki gibi
ama yarın çaya gelecekler
zırnık birşey yapmayacam boşş çayyyy
hadi bakalım
eşin ve ailen arasında başka bir sıkıntı varmı canım .sanki eşin bu alışverişi bahane etmiş gibi geldi bana.
bence eşine helal olsun delikanlı adammış ben kadın parasına tenezül eden adamlardan hiç hoşlanmam onlardan olacagına böyle olsun
sadece şu konuda haksız buluyorum olaya bozulmuşsun gurur yapmışsın tamam güzelde sadece bu kadar uzatmasaydın ve sakin bir tavırla iyi niyetiniz için teşekkürler yanlış anlamayın ama bana böyle şeyler ters bir daha olmasa sevinirim diyebilirsin kibarca
arkadaşlar ben evin tek kızıyım.annem bekarken hep bana alışveriş yapar birşeyler alırdı.
şuan evliyim maddi durumumuz da iyi çok şükür.
annem dün kendine market alışverişi yaparken birazda bana almak istemiş
deterjan biraz mutfak malzemesi almış içinden gelmiş yani kötü niyeti yok
eşimde buna bozuldu.bende neden surat yapıyosun kötü niyetle almadı dedim tartıştık.
eşim babama bi daha bize birşey almayın dedi.anneme de aynı şeyleri söyledi.
annemde eğer kötü niyetli birşey yaptıysam özür dilerim ama içimden gelmişti dedi.(annem alttan alıyo bu arada)
hala anneme diyorki bir daha olmasın.
şunu söylemesi gerekmezmi
anne mahçup oluyorum para harcamanıza gerek yok teşekkürler ama almayın şeklinde söylemesi
gerekirken saçma sapan konuştu
şimdide benimle konuşmuyo sizce bunda ne var?
bence eşine helal olsun delikanlı adammış ben kadın parasına tenezül eden adamlardan hiç hoşlanmam onlardan olacagına böyle olsun
kocanın boğazını sıkmak istedim bence annenlere gitme bir süre annenlerde size gelmesin eşin seninle konuşmuyorsa sen de onunla konuşma bir süre sonra pişman olur ve şunu anlasın ki abuk sabuk hareketler yapacaksan seni annemlerle görüştürmem demiş olacaksın ama bunu sözle değil davranışlarınla yap bu arada sen ailenle görüş gönüllerini al ne tatlı anne baban var
zaten annem çok bozuldu artık uzun bir süre onu görmek dahi istemez.
bende eşime laf anlatamam anlamaz ki
hayatta dinleme anlama huyu yok bu onun defosu.
konuşmam ilgilenmem...ama bu akşam konuşacam onunla
artık nerde incelmişse orda kopsun
ne yapayım sence konuşmamaktan öte ne olabilir.
yarın akşam ailesi çaya gelecekmiş bize
benimde yarın işlerim çok yoğun olacak
fikir??