yorumlarınıza ihtiyacım var...

peki kendime nasıl söz geçireceğim onu bırakmak için? siz nasıl yapıyorsunuz?

Cinsel hayatınızı nasıl etkiliyor bu durum?
Ondan da kaçıyor mu böyle?

Valla ne yalan söyleyeyim be sıkılırım sürekli hadi yat hadi gel vs. denmesinden.
Ayrıca koskoca yatak misler gibi tek başına.
Ayol zaten yaz vakti sıcak geniş geniş yat bacım sende yani.

Bence bu algınızda sıkıntı var.
Eşler birlikte hareket eder, doğrudur fakat eylem olarak değil bu, fikir birliği, hayat sürdürme biçimi olaraktır.
Kocam evde benim yanımda maç izleyemez mesela, ya da ben onun yanında dizilerimi takip etmem.
Gece kendimize ayırdığımız zaman dilimini (12.30 dan sonra) istediğimiz gibi geçiririz, ben o sırada dizilerimi izlerim, işlerimi yaparım, o da maçını izler ya da uyuyabilir.
Veyahut dışarıda programı varsa ben de kendime bir program yaparım.
Sürekli dip dibe bir yaşam biçimi değil evlilik.
Ortak fikir ve aşk birliği içerisinde, bireylerin kendi yaşamlarını sürdürmesidir.
Buna kendinizi adapte edebilirseniz, sorun kalmaz.

Senin esine yaptigini benim esimde bana yapiyo. Emin ol yaptigin cok bunaltici uykusu gelmeyen birinin zorla yatmasi. Biz sizin kadar tartismiyoruz yatakda internete girer film felan izlerim. Biran once vazgec bu huyundan bence.

peki kendime nasıl söz geçireceğim onu bırakmak için? siz nasıl yapıyorsunuz?

walla canm bnde cok rahat yapmıyourm ama göruyormkı ben ıstedkce o yapmıyo ters tepıyo benm sınır oldugum klıyo anca kendıme zarar yani...bı dene bakalm nrmaal davrandgndan farklı yakslas davran nrmalde taktgn seylere takma bı sure karsma sıkldıgı seye bakalm sonucu degerlendr snra..

Valla ne yalan söyleyeyim be sıkılırım sürekli hadi yat hadi gel vs. denmesinden.
Ayrıca koskoca yatak misler gibi tek başına.
Ayol zaten yaz vakti sıcak geniş geniş yat bacım sende yani.

ay ne güzel ne rahat insansın. senin gibi olmayı ne kadar çok isterdim. ben bağımlıyım ya resmen. öyle böyle değil. onsuz ne yatmak ne oturmak geliyor içimden o da kendi başına takılmak istiyor gece boyunca kıvranıp duruyorum sırf sözümü geçiremedim diye...

bana sorarsanız evet biraz bunaltmışsınız en azından Ramazanda istediği gibi takılsın. Bırakın geç uyumak istiyorsa geç uyusun ya da uyumasın dizi izlesin insan bazen eski alışkanlıklarını çok özlüyor o da sonuçta zevk aldığı şeyleri yapıyor kötü bir şey değil. erkeklerin bizim gibi olmasını beklemek çok saçma ama bunu maalesef kavrayamıyoruz. yalnız uyuyamıyorsanız o film izlerken yanına uzanın öyle uyuyun ya da ne bileyim karşı kanepede kıvrılın. yalnız uyuyamıyorum demişsiniz bekarken kiminle uyuyordunuz annenizle değildir herhalde ?

kendine has bir döngüsü var hep o aralıkta devam ediyor. zaten onun için birinci pilanda değil cinsellik. şuan bebek bekliyorum zaten.

O zaman ev arkadaşı gibi düşünün eşinizi.
Ne zaman yatacağına kendisi karar versin.

Benim kardeşim de çok geç yatar, 3-4 gibi ama karı koca aynılar. Gece 2'de çay yapıp yanında börek-kurabiye yerler. Birbirine benzediler yani.
Çocukları da 12'den önce yatmaz. Sabah 11-12'den önce kalkamazlar. Ailece.

Belki siz de eşinize ayak uydurmak isteyebilirsiniz. İstemiyorsanız da istediğiniz saatte yatarsınız. Ama akşam yemeklerini beraber yemeye özen gösterin, günle ilgili konuşmaya, paylaşım yapmaya. Cep telefonlarınız yemek yediğiniz odada olmasın mesela. TV açık olmasın.

Eşler birlikte hareket eder ama yapışık yaşamaz, kafanda bir kavram karmaşası var önce bunu düşün
Evlilikte temel ihtiyaç evde huzurdur, iki tarafta evinde rahat edebilmeli
Eşin sabırlı biriymiş, ben 15 dk. da bir kendimi hatırlatıcam diye eşimi taciz etsem ikinci de isyan eder =))
Yapma kendini de eşini de bunaltma , yat güzel güzel uyu
Eşinle vakit geçirmeye bak önemli olan bu, sürekli gerginlik yıpratır ikinizi de

Öyleyim valla.Kızımla yatmak bana daha cazip geliyor.

ya sadece ramazan doneminde boyle yapiyorsa sorun degil , kendince gunduzun ac ve susuzlugundan kacmis oluyor iste birakin ne yaparsa yapsin, zaten su kadar lafi duyduktan sonra hala birlikte uyumak icin tuttururmusunuz bilmem.

tutturuyorum, evet hala tutturuyorum. hala o gitse de odasına gidip konuyu açıyorum. o da bana şaşkın şaşkın bakıp kalıyor. ben kendi içimde halledemiyorum ki. bir savaşa dönüştürüyorum

peki o zaman birbirinizden bağımsızlaşmıyor musunuz? bu durum sizi rahatsız etmiyor mu? ben sürekli onu yatırma memuru haline geldim galiba
Kucukkken arkadasimda kalmak istedigimde annem zaten gece uyuyacaksiniz negerek var birlikde kalmaniza derdi simdi o geldi aklima allah askina uykuda ne paylasabilirsinki

eşimle vakit geçirirriz aslında. ama ben sanki her an birlikte olma ihtiyacı hissediyorum. o da bir an uzaklaşşın bildiğin peşine düşüyorum. o an gurur bile kalmıyor bende. o ise gittikçe kaçıyor böyle zamanlarda.

tutturuyorum, evet hala tutturuyorum. hala o gitse de odasına gidip konuyu açıyorum. o da bana şaşkın şaşkın bakıp kalıyor. ben kendi içimde halledemiyorum ki. bir savaşa dönüştürüyorum

yaa uzatmayin o zaman neyin savasi bence abartiyorsunuz gurur meselesi yapiyorsunuz.

kendine has bir döngüsü var hep o aralıkta devam ediyor. zaten onun için birinci pilanda değil cinsellik. şuan bebek bekliyorum zaten.

wlla canm ben syle dusunuyorum ben bızda tek basıma oldugum ıcın cocuk falan yok o yuzden esımden cok ılgı beklıyorum gıbıme gelıyo ewe gec gelıyo annesıne ugruyo falan takıyorum ona... ıcımden dıyorumkı rabbım bı ewlat versın o zaman ona bu kadr ıhtyacım olmucak.. yanı yanls nlasılmasn bu kadr beklentım olmucak herseyde ewladmla ugrasım yeter cnku onuda bunaltmamıs olruum o zaman o frsat yakalasın brkte bseyler yapmk ıcın o zaman tam bı aıle olrz bu sıkntılarda azalr dıye dsnuyorum hayrlısı bakalm rabbım nasp ederse tabıkı.....

İçinizdeki küçük mızmız kız çocuğunu biraz büyütmenin zamanı gelmiş bence...

bekarken yanlız uyuyordum. Uyuyamamamın nedeni ona söylemesem de onu kontrol edememiş ve sözümü geçirememiş olmanın gerginliği. sanki kontrol delisi gibiyim yoksa uyurum bal gibi. yani oturup düşünüyorum sürekli nasıl bir taktik geliştirsem diye. e haliyle bende uyku muyku kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…