bı bakıma anlıyorum senı canm ama esınn sıkldıgı konu bitek bu degl sanırımm.. malesef erkekler bızlerın böyle ısteklerınden sıkılıyo enelde bız brlkte vakt gecrmek ıstıyorz onlar rahat braklmak ıstıyo bnde yasıyorm bu sıkntıyı ama bnce bırazkendı hhalıne brakmaktan bska care yok su anda.. ustne gıdersen kendınnden uzaklastrrsınkendınede zehr edersın o ewlılıgı. sabretbraz zaman gecsn
Cinsel hayatınızı nasıl etkiliyor bu durum?
Ondan da kaçıyor mu böyle?
Bence bu algınızda sıkıntı var.bilmiyorum, benim mantığıma göre eşler birlikte hareket eder. bunu zihnimde değiştiremiyorum. sırf bu mantığımdan dolayı bende uyumuyorum gece. hemde uykum geldiği halde. uyursam o alışırmış gibi geliyor. sık sık odasına gelip varlığımı hatırlatıyorum. o da bunun farkında.
peki kendime nasıl söz geçireceğim onu bırakmak için? siz nasıl yapıyorsunuz?
Valla ne yalan söyleyeyim be sıkılırım sürekli hadi yat hadi gel vs. denmesinden.
Ayrıca koskoca yatak misler gibi tek başına.
Ayol zaten yaz vakti sıcak geniş geniş yat bacım sende yani.
kendine has bir döngüsü var hep o aralıkta devam ediyor. zaten onun için birinci pilanda değil cinsellik. şuan bebek bekliyorum zaten.
bilmiyorum, benim mantığıma göre eşler birlikte hareket eder. bunu zihnimde değiştiremiyorum. sırf bu mantığımdan dolayı bende uyumuyorum gece. hemde uykum geldiği halde. uyursam o alışırmış gibi geliyor. sık sık odasına gelip varlığımı hatırlatıyorum. o da bunun farkında.
Öyleyim valla.Kızımla yatmak bana daha cazip geliyor.ay ne güzel ne rahat insansın. senin gibi olmayı ne kadar çok isterdim. ben bağımlıyım ya resmen. öyle böyle değil. onsuz ne yatmak ne oturmak geliyor içimdeno da kendi başına takılmak istiyor gece boyunca kıvranıp duruyorum sırf sözümü geçiremedim diye...
ya sadece ramazan doneminde boyle yapiyorsa sorun degil , kendince gunduzun ac ve susuzlugundan kacmis oluyor iste birakin ne yaparsa yapsin, zaten su kadar lafi duyduktan sonra hala birlikte uyumak icin tuttururmusunuz bilmem.
Kucukkken arkadasimda kalmak istedigimde annem zaten gece uyuyacaksiniz negerek var birlikde kalmaniza derdi simdi o geldi aklima allah askina uykuda ne paylasabilirsinkipeki o zaman birbirinizden bağımsızlaşmıyor musunuz? bu durum sizi rahatsız etmiyor mu? ben sürekli onu yatırma memuru haline geldim galiba
Eşler birlikte hareket eder ama yapışık yaşamaz, kafanda bir kavram karmaşası var önce bunu düşün
Evlilikte temel ihtiyaç evde huzurdur, iki tarafta evinde rahat edebilmeli
Eşin sabırlı biriymiş, ben 15 dk. da bir kendimi hatırlatıcam diye eşimi taciz etsem ikinci de isyan eder =))
Yapma kendini de eşini de bunaltma , yat güzel güzel uyu
Eşinle vakit geçirmeye bak önemli olan bu, sürekli gerginlik yıpratır ikinizi de
Kucukkken arkadasimda kalmak istedigimde annem zaten gece uyuyacaksiniz negerek var birlikde kalmaniza derdi simdi o geldi aklima allah askina uykuda ne paylasabilirsinki
tutturuyorum, evet hala tutturuyorum. hala o gitse de odasına gidip konuyu açıyorum. o da bana şaşkın şaşkın bakıp kalıyor. ben kendi içimde halledemiyorum ki. bir savaşa dönüştürüyorum
kendine has bir döngüsü var hep o aralıkta devam ediyor. zaten onun için birinci pilanda değil cinsellik. şuan bebek bekliyorum zaten.
İçinizdeki küçük mızmız kız çocuğunu biraz büyütmenin zamanı gelmiş bence...eşimle vakit geçirirriz aslında. ama ben sanki her an birlikte olma ihtiyacı hissediyorum. o da bir an uzaklaşşın bildiğin peşine düşüyorum. o an gurur bile kalmıyor bende. o ise gittikçe kaçıyor böyle zamanlarda.
bana sorarsanız evet biraz bunaltmışsınız en azından Ramazanda istediği gibi takılsın. Bırakın geç uyumak istiyorsa geç uyusun ya da uyumasın dizi izlesin insan bazen eski alışkanlıklarını çok özlüyor o da sonuçta zevk aldığı şeyleri yapıyor kötü bir şey değil. erkeklerin bizim gibi olmasını beklemek çok saçma ama bunu maalesef kavrayamıyoruz. yalnız uyuyamıyorsanız o film izlerken yanına uzanın öyle uyuyun ya da ne bileyim karşı kanepede kıvrılın. yalnız uyuyamıyorum demişsiniz bekarken kiminle uyuyordunuz annenizle değildir herhalde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?