yorumlarınıza ihtiyacım var...

bir kere sizin sözünüzü dinlemek zorunda değil böyle yapmaya devam ederseniz onu tamamen kaybedersiniz. adamcağız napıyor ki sanki kitap okuyup dizi izliyor. böyle yaparak onu evden de uzaklaştırırsınız. öncelerden salonda olması sinirini bozarken sonradan salona gelse keşke diye dua edersiniz. benim anladığım kadarıyla sizin bir uğraşınız ya da hobiniz yok kocanıza sarıyorsunuz. var mı ilgilendiğiniz bir şeyler ?

aslında baktığım kadarıyla eşinizin yaptığı çok güzel bir şey hem sizinle vakit de geçiriyor ama kendine özel dünyasına da sahip çıkmış böyle insanlardan zarar gelmez. bencil olmayın derim.

Oruçtan dolayı düzenini öyle yapmissa gayet normal çoğu kişi yapiyor bende dahil.
Bence bu kadar üzerine gitmeyin bir süre kendinizi kontrol edin belki sizde memnun kalirsiniz sonuctan.
Bazı insanlar normalde de gececidir.Siz ne işle meşgulsunuz eşinize ayak uyduramazmisiniz sizde uyumayin beraber vakit gecirin dizisini beraber izleyin mesela.

Bende gece uykusu konusunda eşiniz gibi düzensizim. Benimde işimle alakalı. Ama ben gündüz eşim ve çocuğumla zaman geçirebilmek için işi birazcık tersten yapmaya çalışıyorum.
Dizi izlemesi de bana çok ters gelmedi, şimdi eşimle kızım parka çıktı sözde ben ders çalışacaktım ama sabahtan beri çalışınca beynim su toplamış gibi oldu ve burdayım.
Bence sizde kendinize uğraşlar bulun. Sürekli eşinizle bir şeyler yapmak istemeyin. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.

Haklı değil mi ?
Kendini biraz frenlemeye gayret et
Naz, kapris yap demiyorum asla ama sende kendine biraz alan yaratsan, yapmayı sevdiğin bir şeyler yok mu ?

Hoşgörün derim, sizin içinde birşeyler yapmanızı tavsiye ederim.

Tuval alın, boyalar alın... Dizi mi izliyor, resim yapın siz de...
Kitap mı okuyor eşiniz, sevdiğiniz tatlıyı yapın mutfakta.

Her an Yanyana olmak gerekmez illaki... Önemli olan aynı ortamda, uyum içinde, birbirinizi engellemeden Mutlu olmanız

Bence yaptığınız gerçekten bunaltmak.Yani en azından ramazan döneminde idare edin ne olucakki.Her akşam koskoca adama hadi yat yat yat denir mi.Bende olsam sinirlenirdim. Hadi ben zaten zora dara gelemiyorum ama, sinirlenmeyende öfffff der hiç tepki vermese.Çünkü bunaltır bu tavırlar insanı.

Çok üstüne düşmüşsünüz eşinizin.Siz yalnız yatmak istemiyorsunuz diye adam bebek gibi sizi uyutmak zorunda değil.
Onunla vakit geçirmek istiyorsanız siz de ofisine gidin,dizileri beraber izleyin.

Valla insan bulanır bu şekilde bende hiç sıkılmaya gelemem her hareketi kontrol altında tutmak her iki tarafı da yorar. Bırak istediği saatte uyusun eşin.

asırı bunaltmak degildir. sen oyle davransan esin de kızar sonucta bekar degilsin insan eşini yanında istiyor. ama o yapmak istemediği için üste cıkıyor sucu bunaltmaya soylenmene baglıyor. sen desende demekki anlamayacak . bosver 20 gun kaldı zaten sabret

Eşimle dünkütartismamizdan sonra bbugün yyatmamasına birsey demedim. O zaten sanki hiç böyle bir talebim yyokmuş ve olamaz mis gibi ddavranıyordu. Olmadı da ama muhabbette etmedim hiç icimden gelmedi . Herşey onun istediği gibi oldu ama ben içime kapandım bu defa çok kırgın hissediyorum. Hamilelik ve "ufacık bir talebimi karşılaması çok mu zordu" moduna girdim. Odasınada girmiyorum . Eminim çok memnudur. Ben bu psikolojiden nasıl kurtulmayı sizce? Sitem içerikli bir mesaj falan mı atsam dışarıcikinca ?

peki sizce bu talepler aşırı sıkmak, bunaltmak mıdır? ben sürekli bunaltmakla itham ediliyorum

Sizi sürekli kendisini bunaltmakla suçluyorsa, bu sadece uyuma uyanma saatleri hakkında değil gibi geldi bana. Sanki başka konularda da onu sürekli yönlendirmeye çalışıyorsunuz sanırım....Bırakın adamı, kendi evinde istediği saatte yatar istediği saatte kalkar. Beni de eşim zorla yatırmaya veya kaldırmaya kalksa bende oofffffff yeter derim.

Ben soyle yorumluyorum, oncelikle bence esin hakli. Herkesin iyi-kotu zamanlari vardir. Bence bazi seyleri zorlamak en yanlisidir. Sana tavsiyem kendine bir ugras bul ve onunla ilgilen, ona sen de yat-yatma sunu yap-yapma deme asla emir kipi kullanma, edebilir misin yapabilir misin diye sor istemezse asla usteleme. Moralini bozma kendini mesgul et ve bu olayi, nu cok dusunme, ustune dusme. Ben de kendimden biliyorum insanin ustune dusulmesi cok yorucu ve bogucu bir sey.

peki sizce bu talepler aşırı sıkmak, bunaltmak mıdır? ben sürekli bunaltmakla itham ediliyorum
Kesinlikle bunaltmak.
Kendimi eşinizin yerine koydum da,abooo topuklar vura vura kaçardım eşimden,eminim o da benden kaçardı.
Özgürlük candır.Her konuda.

Eşim beni uykum olmadığı ve işlerim olduğu halde ısrarla üsteleyerek yatırmaya çalışsa, maalesef bunalırdım. Bir süre idare edebilirsiniz. Biraz kendi haline bırakın. Yoksa bu "bunaldım" mevzusu kötü sonuçlar doğurabilir. Kırılmayın hiç. Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum.

haklısınız bende yapıyorum aynı şeyleri.. en azından sahurdan sonra birlikte uyuyalım yahu..

Bende bunaldim kelimesini çok duymaktan hep korkuyorum. Sanki kötü bir yere illaki gider gibi geliyor. Ama ya kadin da bunalıyorsa ve erkek bunu onemsemiyorsa

PekTE="hatceloji, post: 46963773, member: 85800"]haklısınız bende yapıyorum aynı şeyleri.. en azından sahurdan sonra birlikte uyuyalım yahu..[/QUOTE]
Peki nasıl bir tepki alıyorsunuz?

Niye kendini yoruyorsun boş yere koskoca adam.düzen zamanla oturur ve iki kişi aynı payda da buluşur.sizde o da arada buluşursunuz.anladigim kadari ile çocuk yok olunca iyiki böyle dersin yatmiyorsa çocuğa bakar sen uyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…