Yorumlarınızı bekliyorum. Vicdanım rahat değil.

edoras

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
24
0
6
35
İzmir
Merhaba kızlar,

Hafta sonundan beri için hiç rahat değil. Hafta sonu arkadaşımda kaldım. Gece arkadaşlarıyla buluşacakmış. Benimde gelmem konusunda ısrar etti bende kırmamak için tamam dedim. Ama sevgilime çıkacağımı söylemedim. Sevgilim hiç bir şekilde o saatte dışarı çıkmamı istemez ve izin vermez. İçim hiç rahat değil. Kötü bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama yalan söylediğimden dolayı içim hiç rahat değil. Söylersemde ayrılır diye korkuyorum. Yalandan nefret eder. Ne yapacağımı bilemedim

Yalanı kimse sevmez, o sana yalan söylese hoşuna gitmezdi değil mi?

Ama bu saatten sonra 'O gece şöyle oldu.' deme bence. Ama üstünü yalanlarla da örtme, bir şeyi söylememek yalan değil, ama bir şeyi olmayan şekilde anlatmak yalan sonuçta. Mesela ne yaptınız derse'Kız kıza takıldık.' yalan değil, ama evde değil dışarda takıldınız:)

Bundan sonra çok dikkatli olup, hiç yalan söyleyeceğin duruma düşürme kendini.

Sevgiline yalan söylemen hoş değil biraz empati yap bakalım sen olsan nasıl davranırdın...Ayrılmasından korktuğun için saklamamalısın yanlış bişey yapmadığın söylemelisin bence..Saklayıp daha sonra ortaya çıkarsa o zaman güven problemi oluşur ve ilişkinizde çatlaklıklar olur...

Yalan söylemekten nefret ederim ama arkadaşımı kırmak istemedim. Bir ilişkide hiç bir şey gizli olmamalı ama her şey de söylenmemeli diye düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için.

Söylersem biraz ters bir insan kesin ayrılır. Çok seviyorum ayrılmak istemiyorum.

peki siz onu denetliyor musunuz, ona kurallar koyuyor musunuz ve o arkadaşlarıyla gece dışarı çıkıyor mu?eğer o çıkıyorsa kendinizi kötü bir şey yapmış gibi hissetmenize gerek yok yani ortada iki taraflı bir anlaşma yok zaten;ama tabiki ilişkinizi yalan üstüne kurun demiyorum ama hayatta ve ilişkilerde her şeyi dikkate almanın gereksiz ve yorucu olduğu kanaatindeyim bundan sonra dikkat edebilirsiniz ama zaten dışarı çıkmayı planlamamışsınız bile önceden şartlar öyle gerektirmiş vicdan yapmayın derim

Yanlış bir ifade kullanmışım orada sanırım ama benim hayatımı çok denetliyor gibime geliyor bazen.
Gözünüzü seveyim daha sevgiliyken şunlara hayatınıza müdahele ettirmeyin. Arkadaşın ısrar etmiş gitmişsin, bitti. Neden yalan söylüyorsun ki? Sen nereye ne zaman gidileceğini bilirsin. Kimse bu konuda sana direktif verme yetkisine sahip değil. Ayrılırsa ayrılsın, erkek kıtlığı mı var? Sinir bozucu bir şey, bu ülkede böyle tipler çok. Saat kaçta neredeydin, üstünde ne vardı gibi sorularla insanları bunaltıyorlar. Sana ne yahu.

Son düzenleme:
Söylersem biraz ters bir insan kesin ayrılır. Çok seviyorum ayrılmak istemiyorum.

Bu kadar heriflerin bişeylerini kaldırmayın lütfen...Ayrılmasından korkuyorum ne demek...Ayrılmasından korktuğun birisine zaten yalan söylemezsin ki...E gerçeği söyle diyoruz ayrılır diyorsun söylemezsen de vicdanım rahat değil diyorsun...
Ozaman bundan sonrası için fikir verebilirim sen şimdi asla bunu söyleme ama bir dahada ona yalan söyleme...
Ha gerçeğin ortaya çıkma faktörünüde unutma....

Yaşınız kaç acaba?
Anneniz, babanız o saatte dışarıda olmanıza bir şey diyor mu? Ya da onların fikirlerini bu kadar önemsiyor musunuz?

kocan olsa bu kadar dert etmezdin
bırakın şu sevgiliye kocalarınız gibi davranmayı
adı üstünde sevgili altı üstü
hayatınızı ona göre yaşarsanız
sonu gelmez tavizlerin

yalandan hoşlanmadığını bile bile dışarı çıkma amacınız neydi ki , madem çıktınız daha fazla bulandırmaya gerek yok bence söylemeyin

gece cıkmalara izin vermez diyo. sonrada cıktım ama haberi yok diyo..
hem pastamı yiyim ama pastamda dursun... yok güzelim öyle bi dünya.
ya söylücen ya söylemicen olay bu kadar basit

kocan olsa bu kadar dert etmezdin
bırakın şu sevgiliye kocalarınız gibi davranmayı
adı üstünde sevgili altı üstü
hayatınızı ona göre yaşarsanız
sonu gelmez tavizlerin

şimdikilerin sevgililik anlayışı. fazlasıyla kısıtlanma. ve fazlasıyla dış dünyaya kapanma

1 - Sevgili de olsa koca da olsa o nasıl davranacağını biliyor ve size "hesap" vermiyorsa, siz de bir bireysiniz ve nasıl davranacağınızı bilirsiniz "izin almak" da neymiş?
2 - Ben de akşam dışarı çıkmamaya çalışırım pek sevmem ama çıkmam gerektiği zamanda da kimseye hesap vermem ailem bile hayatıma müdahale etmezken sevgili de kim oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…