Sevgilin sana 'izin verme' yetkisine sahip değil.
Yalanı kimse sevmez, o sana yalan söylese hoşuna gitmezdi değil mi?
Ama bu saatten sonra 'O gece şöyle oldu.' deme bence. Ama üstünü yalanlarla da örtme, bir şeyi söylememek yalan değil, ama bir şeyi olmayan şekilde anlatmak yalan sonuçta. Mesela ne yaptınız derse'Kız kıza takıldık.' yalan değil, ama evde değil dışarda takıldınız:)
Bundan sonra çok dikkatli olup, hiç yalan söyleyeceğin duruma düşürme kendini.
Sevgiline yalan söylemen hoş değil biraz empati yap bakalım sen olsan nasıl davranırdın...Ayrılmasından korktuğun için saklamamalısın yanlış bişey yapmadığın söylemelisin bence..Saklayıp daha sonra ortaya çıkarsa o zaman güven problemi oluşur ve ilişkinizde çatlaklıklar olur...
sevgilinin öyle bir hakki yok zaten ama ailen ya ailen ?
onlari sallamiyor musun acaba ?
Merhaba kızlar,
Hafta sonundan beri için hiç rahat değil. Hafta sonu arkadaşımda kaldım. Gece arkadaşlarıyla buluşacakmış. Benimde gelmem konusunda ısrar etti bende kırmamak için tamam dedim. Ama sevgilime çıkacağımı söylemedim. Sevgilim hiç bir şekilde o saatte dışarı çıkmamı istemez ve izin vermez. İçim hiç rahat değil. Kötü bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama yalan söylediğimden dolayı içim hiç rahat değil. Söylersemde ayrılır diye korkuyorum. Yalandan nefret eder. Ne yapacağımı bilemedim
Gözünüzü seveyim daha sevgiliyken şunlara hayatınıza müdahele ettirmeyin. Arkadaşın ısrar etmiş gitmişsin, bitti. Neden yalan söylüyorsun ki? Sen nereye ne zaman gidileceğini bilirsin. Kimse bu konuda sana direktif verme yetkisine sahip değil. Ayrılırsa ayrılsın, erkek kıtlığı mı var? Sinir bozucu bir şey, bu ülkede böyle tipler çok. Saat kaçta neredeydin, üstünde ne vardı gibi sorularla insanları bunaltıyorlar. Sana ne yahu.Yanlış bir ifade kullanmışım orada sanırım ama benim hayatımı çok denetliyor gibime geliyor bazen.
Söylersem biraz ters bir insan kesin ayrılır. Çok seviyorum ayrılmak istemiyorum.
kocan olsa bu kadar dert etmezdin
bırakın şu sevgiliye kocalarınız gibi davranmayı
adı üstünde sevgili altı üstü
hayatınızı ona göre yaşarsanız
sonu gelmez tavizlerin
şimdikilerin sevgililik anlayışı. fazlasıyla kısıtlanma. ve fazlasıyla dış dünyaya kapanma
kesinlikle
anne babaları dese uff öfff
sevgili derse beni kıskanıyor beni seviyor
ben bu mantıgı anlayamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?