Yorumlarınızı bekliyorum. Vicdanım rahat değil.

Son düzenleme:
anlayan varsa bize anlatsın
son bir kaç senedir moda kısıtlanmak=sevgiymiş
Aynen resmen moda olmuş ama herkes nedense bu modaya uyup sevgilim beni kıskanıyor diye sevinip sonra da bundan rahatsız oluyorlar ve buraya ben ne yapacağım-kıskanç sevgili diye topic açıyorlar:44:
Kıskançlığın da herşey gibi azı karar çoğu zarar - izin almak da ne Allah aşkına

ben bu kadar taviz vermeyi saçma buluyordum
ama yalnız olmadıgımı sevindim
sorun bende sanıyordum

ben bu kadar taviz vermeyi saçma buluyordum
ama yalnız olmadıgımı sevindim
sorun bende sanıyordum
Yok yalnız değilsin - nasıl erkekler ben buyum deyip kendilerini kabul ettiriyorlarsa kadınlar da ben buyum diyebilmeli - mesela benim de prensiplerim vardır beğenen böyle beğensin - hayatıma bu kadar müdahale eden birini istemem aşk meşk geçici evlenince nasılsa mecburen kısıtlanıyorsun ne gerek var şimdiden?

Hayatınla ilgili her adımda sevgilinden İZİN ALMAK zorunda olmadığın gibi,ona herşeyi söylemek zorunda değilsin.Hayatını bu kadar sevgiliye endeksli yaşama.Yalan söylemek başka birşey,birşeyi gizlemek başka birşey.

takmayın kafanıza. bu da sizin sırrınız oluversin. aileniz biliyorsa bence problem yok.
eğer söylerseniz siz kötü duruma düşersiniz. unutun gitsin.
mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…