yorumlarınızı bekliyorum ??

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
hanımlar merhaba,
ben gerçekten merak ediyorum hem dış görünümü gerçekten çok güzel olup , hem ilişkisinde sorun yaşamadığı halde aldatılan hanımlarımız var mı ? varsa yazabilirlermi ,nasıl öğrendiler aldatıldıklarını?
uzun zamandır merak ettiğim bir konudur bu evet biliyorum bu iş dış görüntüyle alakalı değil, kişilikle alakalı değil peki nedir karşı tarafın aldatmasının altındaki esas etken ?

şans kader kısmet işi bence aldatılan kişiden kaynaklı değil aldatan kişinin karaktersizliğidir arkadaşların da dediği gibi aldatılan kişi kendinde aramasın suçu aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz nokta

yani tüm olay karşıda bitiyor diyorsunuz hanımlar
Aynen
Taş gibi bir kız arkadaşım var ve bakan bir daha bakar,cilvelidir gamzelidir,yani erkek olsam kaçırmam o derece:)2 kez aldatıldı birinde boşandı diğerinde şükür sevgiliydi postaladı!Bu güzelliğe bakmıyor işte.....

kesinlikle.. özellikle benimde çevremde gözlemlediğim kadarıyla güzelliğe bakmıyor. bende 1 kez aldatılmıştım , bilemiyorum belkide birden çok kez ama yakaladığım oydu :)

Aldatan kisinin karaktersizligidir. Net.

Kimi insanin gozu disardadir, kiminin sonradan gozu açilir, hani buraya konu açip, calismaya basladiktan sonra esimi begenmemeye basladim diyenler var ya, o model.

Sen 4 4luk de olsan karsidakinin yapacagi varsa yapar yani. Nice adamlar karisini, daha cirkin hemcinsleriyle aldatiyor mesela, demek ki guzel kadin/ yakisikli adam aldatilmaz diye bir garanti yok.

hiç ayrılmadan 7 küsür sene sevgili olup terk edilmiştim.ben öyle sanmışım meğer aldatılmışım sonradan öğrendim.çevremde hep o adamla ne işin var sen daha iyilerine laiksindendi aldatılınca dank etti.bu işler güzellik vb seylere bakmıyor hem güzel,eğitimli.ev işlerinden anlayan hep alttan alan saygılı vb her sey oldum ama karşıdaki şerefsiz olunca işte ...

Aldatılmak sadece görüntüyle olmuyor maalesef. Bazı insanlar macera peşinde koşuyor. Bazıları ise cinsel tatminsizlikten yapıyor. Doyumsuz insanlar bir arayış içine giriyor. Genelde Zaten şöyle olur ya, gül gibi karısı var, nasıl yaptı bunu diye. Anlam vermek zor.

Eşimle aynı kurumda çalışan bir çifti örnek vereyim. Ailenin gelir seviyesi çok yüksek. Kadın inanılmaz bakımlı ve güzel. Beline kadar inen sapsarı bakımlı saçlar, ışıldayan cilt, yemyeşil gözler, fiziği harika. Adam da normal öyle aman aman değil. Ve bu kadın iki kez aldatıldı :S herkes şok oldu Zaten. Boşandıkları gün kadın 2. Bebeğine hamile olduğunu öğrendi. Adam yalvar yakar barışma peşinde.
Hani insan der, neyin eksikti de bunu yaptın?? Allah herkesi aldatılmaktan ve aldatmaktan korusun.

yani tüm olay karşıda bitiyor diyorsunuz hanımlar
Bunu cinsiyet ayrimi yapmadan soyluyorum. Evliligi kotu giden. Esi de yeterince bakimli olmayan insanlar var ama aldatmiyorlar. Yani insanin icinde varsa aldatir. Hani vardir duydugunuz gordugunuz etrafinizda. cok iyi bir insan oldugu halde karisi veya kocasi tarafindan defalarca aldatilan insanlar var. Kotu evlilik/iliski aldatmaya dayanak olamaz. Ayrilirsin sonra gider iliskini yasarsin.

çok haklısınız

Bir erkege istemeden herseyi verirsen maalesef sirf meraktan bile yine yapiyor. Acgozluluk.

senin ne olduğun, ne yaptığın hiç farketmez, yeteri kadar bağlı değilse, sevmiyorsa, ahlakı bozuksa aldatır.

Adriana Lima'nın bile aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…