- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi cherrylady26
-
Karaktersizlik!
Karşı tarafın sadakatsiz,kişiliksiz ve adam olmaması!
Aynenyani tüm olay karşıda bitiyor diyorsunuz hanımlar
Aynen
Taş gibi bir kız arkadaşım var ve bakan bir daha bakar,cilvelidir gamzelidir,yani erkek olsam kaçırmam o derece:)2 kez aldatıldı birinde boşandı diğerinde şükür sevgiliydi postaladı!Bu güzelliğe bakmıyor işte.....
Bunu cinsiyet ayrimi yapmadan soyluyorum. Evliligi kotu giden. Esi de yeterince bakimli olmayan insanlar var ama aldatmiyorlar. Yani insanin icinde varsa aldatir. Hani vardir duydugunuz gordugunuz etrafinizda. cok iyi bir insan oldugu halde karisi veya kocasi tarafindan defalarca aldatilan insanlar var. Kotu evlilik/iliski aldatmaya dayanak olamaz. Ayrilirsin sonra gider iliskini yasarsin.yani tüm olay karşıda bitiyor diyorsunuz hanımlar
hiç ayrılmadan 7 küsür sene sevgili olup terk edilmiştim.ben öyle sanmışım meğer aldatılmışım sonradan öğrendim.çevremde hep o adamla ne işin var sen daha iyilerine laiksindendi aldatılınca dank etti.bu işler güzellik vb seylere bakmıyor hem güzel,eğitimli.ev işlerinden anlayan hep alttan alan saygılı vb her sey oldum ama karşıdaki şerefsiz olunca işte ...
neydi dur bakim ne diyorlardı
"bu dünyada Adriana Lima bile aldatılıyorsa biz ölelim"
yapıyorlar tatlım((
pislikler hergün pilav yenir mi diyor
ya da dişin varken fındık kıracaksın diyorlar
bence gebermeliler......
Bir erkege istemeden herseyi verirsen maalesef sirf meraktan bile yine yapiyor. Acgozluluk.hanımlar merhaba,
ben gerçekten merak ediyorum hem dış görünümü gerçekten çok güzel olup , hem ilişkisinde sorun yaşamadığı halde aldatılan hanımlarımız var mı ? varsa yazabilirlermi ,nasıl öğrendiler aldatıldıklarını?
uzun zamandır merak ettiğim bir konudur bu evet biliyorum bu iş dış görüntüyle alakalı değil, kişilikle alakalı değil peki nedir karşı tarafın aldatmasının altındaki esas etken ?
yani tüm olay karşıda bitiyor diyorsunuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?