yorumlarınızı bekliyorum ??

Kız ben de aldatıldım.

Ağladım, sızladım, içim yandı, ne öfkem ne aşkım bitiyordu üstelik. Yüzsüzce hala seviyordum takip ediyordum bir de deliler gibi ama gururumdan ödün verip belli de etmiyordum öyle uzaktan uzaktan bakıyordum öylece.

Sonra birden içim soğumaya başladı birden bakmamaya, görmemeye başladım. Bir gün öğrendim ki o kızdan da ayrılmış. He biz lisede aynı sınıftaydık oradan öğrendim muhabbetlerden kulak misafiri oldum yani. Sonra benle yeniden ilgilenmeye başladı etti. Mesajlar attı, sırama bir şeyler bıraktı barışayım diye. İşte o an gözümde küçülmeye başladı. Yalnızlık korkusundan neler yapmaya başlamıştı o egolu insan. Dedim ki bu muydu always, sen bununla mı çıktın? Zaman geçti sonra ben yeniden aşık oldum şimdiki nişanlıma. O kadar sevdim, seviyorum ki kıyaslanamaz bile. Üstelik kişiliği ve tipi de daha üstün yani. Bunun zayıflamam ile bir alakası oldu mu? Onu da yorumunuza bırakayım (30 kilo verdim aldatıldığım günden nişanlımla tanıştığım güne).

Unutmadan bak bir de ben nişanlımla sevgili olduktan bir ay sonra bana "onu gerçekten seviyor musun?" yazdı. Ben de nişanlıma söyledim mesaj attığını ve "kimseyi sevmediğim kadar çok hemde" yazıp engelledim. Gerçekten aldatan tüm erkekler egosundan yapıyor bunu bence. Kendileri üstte, onlardan üstü yok, bulunamaz!

Son düzenleme:
Benim annem var
Annem çok güzeldi gençken , babamla da çok severek evlenmişler, ama babam çok aldattı annemi. Öyle kavgaları filan da yoktu, tüm sorunlar aldatma sonrası çıktı . Nasıl öğrendik birinde mesajlarını yakaladım, birinde akrabalar gördü, birinde babamın yanında çalışan kişi söyledi , birinde ev telefonu ile görüştü, ardından ben redial tuşu ile aradım kadın çıktı , böyle şeyler . Çok kötü zamanlardı, 10 sene kadar oluyor.
Bence sen ne kadar iyi olursan ol aldatmak isteyeni eve bağlayamazsın, yani bizim durumda böyleydi, adam dışarda heyecan arıyordu muhtemelen, çünkü sevse aşık olsa 1 kişi olurdu

Annemde temiz titiz , hem de çalışan bir kadındı, şansın kötü olunca olmuyor demekki

Aldatanın karaktersizliği!
Kilolu yada kendini güzel hissetmeyen bazı kadınlar hep kendilerini beğenmedikleri için aldatıldıklarına sınırlar oysa taş gibi hatun da olsa aldatacak adam ten uyumu der değişiklik istiyorum der bu kadın her istediğimi yapmıyor der başkasına göz diker vs vs. En basitinden TV de ünlüleri görüyoruz onlar bile aldatılıyor.
su

Suçu her zaman kendimizde aramamak lazım.

Aldatilanin da suçu olduğunu okudum ya daha ne diyeyim. E kahrolmaya devam o zaman aldatılan kadınlar suç sizde demekki tutamadiniz adamı elinizde.
Bunu naisl söylüyorsunuz aklım almadı. Yazacak başka şey de bulamadım.

Kişilik bozukluğu. Kanında olur bazı e rkeklerin. Aşık olsa bile başkasına göz dikebilir. Maymun iştahlılık işte.

Kadınlar da hergün bamya yenir mi diyip aldatsalar haklılar bu düşüncedeki insanları.

Avatarındaki hatun bile aldatılmıştı ya güzellik de bir yere kadar demek ki. Hem gerçekten iyi kalpli, sıcakkanlı birine benziyor kadın konuşmasından. Bence tamamen şans işi.

Nasil ogrenildi bilmiyorum ama bir tanidigimiz var. Tas gibi hatun. Sütun gibi bacaklar. Porselen gibi ten. Kocaman yemyesil gozler. Komur karasi saclar... en sonunda bosandi. Biz oyle ogrendik.

Bu kadin bile aldatildiysa konu guzellikle alakali degil bundan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…