- Konu Sahibi cherrylady26
-
Çok film izliyor bu karaktersizler :) heyecan arıyorlar ..sonra eş öğrenince facia oluyor ,ben böyle düşünmemiştim diyip yalvar yakar oluyorlar ..şaka maka tvler ahlaka aykırı bir sürü yayın yapıp ,teşvik ediyor ..hanımlar merhaba,
ben gerçekten merak ediyorum hem dış görünümü gerçekten çok güzel olup , hem ilişkisinde sorun yaşamadığı halde aldatılan hanımlarımız var mı ? varsa yazabilirlermi ,nasıl öğrendiler aldatıldıklarını?
uzun zamandır merak ettiğim bir konudur bu evet biliyorum bu iş dış görüntüyle alakalı değil, kişilikle alakalı değil peki nedir karşı tarafın aldatmasının altındaki esas etken ?
Sana ş.refsizi denk gelmiş bacım ,hepsi öyle değil ..hiç ayrılmadan 7 küsür sene sevgili olup terk edilmiştim.ben öyle sanmışım meğer aldatılmışım sonradan öğrendim.çevremde hep o adamla ne işin var sen daha iyilerine laiksindendi aldatılınca dank etti.bu işler güzellik vb seylere bakmıyor hem güzel,eğitimli.ev işlerinden anlayan hep alttan alan saygılı vb her sey oldum ama karşıdaki şerefsiz olunca işte ...
ben bahsi arttırıyorum.güzel kadınlarla beraber olan erkekler daha çok aldatmaya meyilli .sebebi de 'ben bu kadar güzelini bulduysam daha güzelini de bulabilirim neden denemeyim..' diye düşünmeleri.
Günaydın.
Daha çok yeni tarihte yakın bir arkadaşım aldatıldı maalesef.
Çok sıkıntılı bir dönem oldu haliyle.
Gerçekten maşallah çok aşırı güzel bir kadın kendisi.
Pislik adamın bahanesi de "bana aşkım,canım" diye hitap etmiyor.
Be pislik,bu kadının yapısı bu şekilde olduğunu 11 yıl sonra mı farkettin???
Pislik demiş miydim?
Bilmem hatırlamıyorum ki?
Pislikten de öte!!!
Kendinizi ifade ediş tarzınız aşırı tatlı olmuşben aldatıldım .
Benim diye söylemiyorum ama gerçekten güzel olduğumu düşünüyorumŞaka yapmıyorum , kötüde değilm bence iyi bir insan olmaya calısıyorum , ne cok verıcıyım ne de emıcıyım, fena biride değilim ama aldatıldım.
Ustelık evlıydık, eskı kocam tarafından aldatıldım.Ama ben bunun guzellık oldugunu dusunmuyorum cunku bu hesaba gore onun benı degıl, benım onu aldatıyor olmam gerekiyordu belkide onunla evlenememliydim ben acıkcası biraz bunun altında aşağılık kompleksininde yattığını düşünüyorum bizimki için, öyle bir hazmedememiş olmalı ki beni anca bu şekilde batırabilirdi
dış görünüşüm çok güzel gibi bir iddam yok ama bende aldatılmıştım. hem de ilk aşkımdı. sorun ben değilim onun ahlaksız olması
ben aldatıldım .
Benim diye söylemiyorum ama gerçekten güzel olduğumu düşünüyorumŞaka yapmıyorum , kötüde değilm bence iyi bir insan olmaya calısıyorum , ne cok verıcıyım ne de emıcıyım, fena biride değilim ama aldatıldım.
Ustelık evlıydık, eskı kocam tarafından aldatıldım.Ama ben bunun guzellık oldugunu dusunmuyorum cunku bu hesaba gore onun benı degıl, benım onu aldatıyor olmam gerekiyordu belkide onunla evlenememliydim ben acıkcası biraz bunun altında aşağılık kompleksininde yattığını düşünüyorum bizimki için, öyle bir hazmedememiş olmalı ki beni anca bu şekilde batırabilirdi
üstüne bir de dost kaızğı da yemiştimbende ilk aşkım tarafından aldatılmıştım , hayat işte
Bunu araştırma nedeniniz nedir yani buralar kamuoyu yoklaması yapma yeri değil ki derdiniz ne söyleyin bizde yardımcı olalım. Ne alaka ki çok güzel ama aldatılıyor falan. Birinin içinde varsa aldatmak yetinmiyorsa heyecan istiyorsa aldatır yani bunun bir kıstası yok yani dünyaca ünlü güzeller bile aldatılıyorken çok güzel olmasına rağmen neden aldatılıyor diye sormak abes demek ki güzellikle alakası yok ya birşeyler bitmiş kafa olarak anlaşamıyor ya da karakteri bu hem ne yani çok güzel olmayan biri aldatmayı hakeder mi size göre aldatılmamak için güzellik olması yeterli mi o da enteresan.
Aldatmak doğru bir eylem değil elbette ki ama bende bunda suçlunun sadece karşı taraf olduğunu düşünmüyorum. Evet sizde bir hata varsa elbette karşınızdaki kişi hayatına birini sokacaksa önce sizi hayatından çıkarmalı aldatmak tamamen şeref yoksunluğu ve karaktersizlikdir. Fakat ben aldatılan kişinin de bir takım eksiklikleri olabileceğini düşünüyorum. Ben aldatıldım da ordan bu kanım yanlış anlaşılmasını istemem
Ne kadar giyim kuşam tarz dikkat ederseniz edin ilişkimde sorun yok diyin aslında var ve siz görmüyorsunuzdur. Karşı tarafı çok sıkabilir yada serbest bırakmış olabilirsiniz yada yapmamanız gereken bir şey yapmış olabilirsiniz. Gereğinden fazla güvensizsinizdir ve bu güvensizlik aslında sevgilinizle alakalı değil bir önceki şahısla alakalıdır ama siz bunu şuan ki ilişkinize yansıtıyorsunuzdur. Karşınızdaki insana istediği ilgiyi sevgiyi ve şevkati veremiyorsunuzdur...
Ama yine de ne olursa olsun aldatmak yanlış bir şeydir. Şeref yoksunluğu, zavallılık ve acizliktir. Yapılmamalıdır. Yapan asılmak sureti ile idam edilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?