Yorumlarınızı bekliyorum...

bence kalmasını gerektirecek bir durum yok
ama burada hatalı olan bayan niye böyle duruma sokuyor ki kendini
bunlar ......hayatı yaşıyorlar

Aşkından ölsem bile bir erkekle evlenmeden aynı evde yaşamam, bu bana ters gelir. Erkek milletine bu kadar yüz verirseniz işte böyle kullanırlar sizi. Çocuklarına ve annesine baktırıyor ama iş evlenmeye gelince fıısssss. Dile kolay 5 sene diyorsunuz bu 5 senede adam hala evlenmek istemediyse bundan sonrada istemez. Açıkcası bir insana duyulan aşk 5 sene sürermi onuda bilemiyorum. Ne sabır varmış kadında anlamadım.

insan ileriye dönük yaşamalıdır . dün geçmiştir bugününe ve yarınına bakmalıdır.yaşadıklarından ders çıkararak hayatına yön vermelidir.bile bile hata yapmk yanlış elbette.ne verirsem onu almalıyım diye düşünüorum ilişkilerde.ben onun için fedakarlık yapıyorsam oda benimiçin yapmalı .benimle oyun oynar gibi sadece aynı evde yaşayıp çoluğuna çocuğuna bakıcı muamelesi yapmamalı.seven sevdiğinin mutlu olmasını ister.birde bilmelisinki hiç kmse ama hiçkimse vazgecilmez deildir.vazgeçiceksnki vazgeçiLmez olucaksın arkadaşm

ömür geçiyor bence arkadaşınız o adamla vakit kaybetmeden ayrılsın.zaten 5 yılını vermiş yanlış anlamadıysam.nereye kadar devam edebilirki böyle.gerçekten seviyorsa kaybetmek istemez

bundan güzel hizmetçi mi olur neden evlensinki.bu kişi kimse bence biraz kendisini düşürdüğü duruma bir baksın.toplumsal değerleri ayaklar altına almayalım bu kadar.o çocuklarada iyi örnek olalım.

nikah kadını onore eder bence.toplumda iyi bir yere oturtur.seven erkek nikah yapar..adam kadını sevmiyor kadın da maalesef aptal aşık ama canı çok yanacak bence..ayıp denen bi şey var ayrıca o çocuklarla o yaslı anneyle aynı evde kalıyor peki hangi vasıfla?

merhaba
evli olmadığınız ve size evlenme sözü vermeyen biriyle aynı evde yaşadığınızı düşünün, (bu arada adamı çok seviyorsunuz ) ve erkek iş için evden ayrılıyor (siz onun çocuklarını da çok seviyodrsunuz ) ama evde birde annesi var. bu durumda o evde kalırmıydınız.

evet o erkeğin annesi ve çocukları ile birlikte yaşıyor. adamı da çok sevidği için terketmeyior ama artık bu durumu sorgulamaya başladı. sizce bu adamın çocuklarına ve annesine baktığı halde adam neden onunla evlenmiyordur?

sanırım nikah kıymamasının nedeni çocuklarına kalacak mirasa ortka olmaması, yoksa adamda kadını çok sevdiğini söylüyor ama iş resmi nihaka gelince bu nedenle yanaşmıyor.

valla bu adama helal olsun,işini çok iyi götürüyor...:delphin:
kadını metres yerine koymuş,hem anasına hem çocuklarına baktırıyor,yemeğini,temizliğini gördürüp,canı isteyince halvet oluyor-tatlicadiarzu-
ve fakat nikaha sıra gelince tıss..neymiş miras paylaşılırmış.mirasından pay istemiyorum diye imza atar bu bayan olur biter.:1closedeyes:
ama bu durumdada adamın evleneceğini sanmıyorum.o zamanda başka bahane bulur.
böyle bedava beleş hizmet aldığı bir kadını kim nikahına alıpta borca girmek ister ki...
kusura bakmayın ama ben adama değil arkadaşınıza kızıyorum.
hangi akılla hala seviyorum deyip bu saçma hayata devam ediyor.
bu aşksa ben hiç aşık olmadım demek ki..(ki eşim için ölürüm-tatlicadiarzu- ama bana saygı gösterdiği müddetçe yanımda olur:mymeka:)

Son düzenleme:
Bu yaşanan aşk değil belki bir evlilik vaadi masalı yada bayanın oynamaması gereken en son dramatik ve hüzünlü sonu olan oyun......

miras olayını bahane edip nikah kıyamam diye bahane süren adama benim tek söyleyeceğim kelime ,,dünyayı dön dolaş ,bi tane farklı dilden ırktan bir insan dahi olsa bu yalana inanan Birini Bulursan Alnından öpicem sizin derdim....Sevmiyor Değer vermiyor,aÇıkca Belli arkadışınız 15 yasında ergenlık donemınde degılkii,,,aşktan gözü kör olsun,,,evli bile değil adamla hadı bırakıp gıdemıyor colugu cocugu var bayanın kocasını sevıyo desek neyse ne ısı var elın adamının annesıyle kendı aılesı yok mu bu bayanın aılesı nerdesın kımdesın demıyormu?

ben asla kendimi bu şekilde kullandırtmam.ekonomik durumu nedir kadının adama muhtaçmı.ancak yinede.azcık aşım ağrısız başım der,onları bakacağıma mis gibi kendi anama babama bakarım.yoksa adam hala evlimi.boşandım deyip kadınları kandırıyorlar.yada açık açık konuşurum.bu anan bunlar çocukların ya ben neyin oluyorum diye.bu devirde kimseye güvenmeyeceksin.beyefendi iyi yere tezgah açmış.en yakın zamanda kendi sorumluluklarınız olmayan işleri yapmaktan vazgeçin.kendisine bir nikahı çok gören adamıda sevmekten vazgeçsin herkimse bu kadın.kaybeden kendi olur.

bence adam mirası da bahane ediyor,arkadaşınız evlilik sözleşmesi diye bişi olduğunu söyleyip adamın fikrini alsın bence,evlilik ve miras hakkındaki düşüncelerini öğrensin,niyetini anlatsın,ki 5 senede kadının iyi niyetini anlamayan adama ne nekadar anlatılır o da ayrı,adamın söylediğine göre yani adam kabul ederse de evlilik sözleşmesini yine de durum vahim onunla para için olduğunu zanneden bir adamdan hayır geleceğini sanmıyorum ,çünkü bu bir ilişki değil evcilik oyunu .

Gereken söylenmiş aynen katılıyorum....

Eklemek istediğimse zaman o kadar çabuk geçiyor ki, fedakarlık yaparken hatta severken bile durup kendimizi de düşünmemiz gerekir.....

bana kalırsa bu fedakarlık değil bencillik,kadın o evde sadece kendisi adamı sevdiği için kalıyor,adam onu sevseydi bir gün terkedebilir korkusuyla nikah kıyardı...en azından bu kadın nikahsız bizimle yaşıyor,herkes ne der diye kadının gururunu da düşünürdü...mirası falan da görmezdi gözü
bence.....

1-yaa aklım almıyor evlilik vaadi yok
2- çoluk çocuga anneye baktırıyor
3- deger verdigini gösteren en ufak bir hareket yok
4-en kötüsüde mirasa ortak olmasın diye evlenmedigini kadın açıkca biliyor .

aman Allah ım neden peki bu kadınlarımız bu tür adamlara kendilerini bukadar ezdiriyor ..sevgi aşk v.s olamaz bu ya ..bu adamdan kendisini bir an önce kurtarsın ..adam resmen dost hayatı yaşıyor kadınla ..işin kötüsüde arkadasınızın adamın hayatındaki tek bayan oldugunuda düşünmüyorum ..

Allah bir an önce aklınızı başınıza getirsin inşalllah ... böyle bir şeyi dinimiz kabul etmiyor ki biz edelim.... ve o adamın annesi nasıl bir bayan ki oğlum sen niye bekar birini bu evde eşin gibi tutuyorsun demiyor......yani hem annesi hem oğlu sizi sömürüyor diye düşünüyorum....

evde annesinin çoluğunun çocuğunun olması mühim değil.ben bir erkekle aynı evde evlenmeden yaşamazdım.üstelik evlenme sözü bile yokmuş ortada.neye güvenerek nasıl bir cesaret düşünüyorum yok yok hayatta olmaz.sonuçta burası Türkiye.bize ters.

Bu bey evleniriz diye yalan bile söylemiyor , o kadar rahat demekki ...Hiç gelecek yok bu ilişkide bence ...Hele ki sevgi bilmiyorum ama o da yok sanki...Adam ne zaman ki birisini sever , o zaman çocuklarını annesine bırakır , arkadaşınızı da kapı dışarı...Üzgünüm ama gidişhat bu yönde..

Bir arkadaşım derdi ki bi adam bahaneler bulup evlenmiyosa aslında o senle evlenmek istmiyordur gerisi teferruattır...

sadece tek sebep
kendine bir hizmetçi bulmuş her yönden erkek hükmünü sürüyor. allah bu kişinin aklını başına getirsin. kölelik kalktı arkadaşlar. kimse kimseye hizmet etmeye mecbur değil. heleki bu insan hiçbirşeyinizse. bir kadının gururu bu kadar ayaklar altına alınmamalı.

Back
X