Yorumlarınızı bekliyorum..

Beni anlamışsınız Tşkler.. siz nasıl aştınız bu durumu..

canim demekki eşin bi nevi hasta. psikolojik de olsa hasta. doktora gitmeyi kabul etmesi güzel. sen ilac icme olayi kontrolun altina alsan sen icirsen ilaclarini. madem seviyorsun bu soruni birlikt el ele verip çözün cnm

canim demekki eşin bi nevi hasta. psikolojik de olsa hasta. doktora gitmeyi kabul etmesi güzel. sen ilac icme olayi kontrolun altina alsan sen icirsen ilaclarini. madem seviyorsun bu soruni birlikt el ele verip çözün cnm
Akşam hadi saat 11 ilacını iç diyorum hayır daha var 1-2 gibi içecek diyor. Adamın ağzına zorla tıkayamam ya:)..onu iyi yapmak için neler yapıyorum hadi dışarı çıkalım, o kadar neşeliyim evde gülüp eğleniyoruz.. ama o böyle mutluyken ben mutlu değilim..hep evde hep evde film izlemek istiyor..

Neden kursa gitmiyorsun diyenlere..sporada gittim kursada gittim bir dolu arkadaşım var gidip geliyorum da ama bunlar anlık iyi yapıyor beni. Ben cidden çalışmayı çok seviyorum. Benden ev hanımı hep evde olmaz.maddi olarak değil beni mutlu ettiği ve düşünmeye fırsatım olmasın eşime sarmayım kendimi mutsuz etmeyim diye istiyorum..her gün düzenli gidip geleceğim bir işnistiyorum..

özel okul hiç mi yok oralarda

gidin piyasanın altında çalışırım tecrübem olsun deyin

iş bulun çalışın

aylık 6000 gelir zaten yeter

siz de kendinize meşgale bulmuş olursunuz

eşinizin doktorunu da ihmal etmeyin

Beni anlamışsınız Tşkler.. siz nasıl aştınız bu durumu..
Bebek doğunca bi tuhaf oldu herşey canım. Önceden sürekli kocaya sarardım, hata kollar ona çatacak hata bulmakta da hiç zorlanmazdım vala. Adam paranoyak olmuştu bugün gündemimiz ne acaba diye Bebek doğup anneliğin duyguları sarınca her tarafımı hoooooppppp koca birden oldu ikinci plan. Hem o hem ben tüm meşguliyetimiz bebek,konumuz bebek, günümüzün anlam ve ehemniyeti bebek..... Sonra kızım 2 yaşına geldi yine başladı ben de arızalar Ve nihai çözüme kavuştum. İşe başladım, kızımı kreşe verdim. Hayat böyle düzenli olunca yoluna girdi herşey.
Şimdi canım sana önerim bebeğin olana kadar kesinlikle işe başla. O bi işe yarıyor olma duygusu, kendine yetebildiğini yaşama duygusu insanı inanılmaz değiştiriyo. Ve bugün kafanda kurup sorun yaptıgın çok şey o zaman önemini yitiriyo. Ve bakma sen eşinin çalışmanı istememesine, sen çalışınca eşinin bile tavrı değişiyo sana karşı sendeki o gücü görünce....

annem geldi aklıma:)))) babam bi ara aşırı sinirliydi. pskiyatrist hafif bi sakinlestirici vermisti babam uyku yapiyor diye icmek istemezdi. annemde cok sinirli olduğu günlerde cayin icine atip babama caktirmadan icirirdi, babam melek gibi olurdu sonra fark etti durumu hep espiri yapardi ilaçli bu çay diye :))))

Çalışmanızı gerektiriyorsa maddi durumunuz çalışın. Eğer gerektirmiyorsa eşinizin başını beklemenize gerek yok. Oturun kahvaltınızı yapın, çıkın gezin eğlenin. Kendinizi onun yüzünden kısıtlamayın.

Tedavi görüyorsunuz da boşanmayı düşünüp hem de çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz ? Çocuğunuzun olmaması çok daha iyi şu durumda.

antidepresanları kafasına göre içemez ki, düzenli içmeli, ve antidepresanlar aşırı cinsel isteksizlik yapar, anlayış göstermekten başka çare yok gibi bu duruma
bi de rahat yaşamış büyümüş bi insansa yapısı budur, nişanlıyken de böylemiydi
yani hep böyleyse insanlar sonradan değişmez
çalışmanı istememeside saçmalık, bence çalışmalısın, ikna olmayacak biri gibi görünmüyor bence ikna edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…