• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınızı merak ediyorum.

Açıkca söylese daha iyiymiş. Yani eşinin programından haberi olmadığını. Erkek arkadaşlarıyla takılacağını ama çiftli mutlaka plan yapmak istediklerini falan...
Dediğini resmen inkar etmiş konu sahibi..
Konu sahibi erken öten horoz misali, hep yanlış zamanda yanlış anonslar yapmış. Sorun bu bence canım, önce eşinden habersiz söz verdi, ki bu tutmadı. Neyse sonra yine kıza görüşelim dedi ama ufak bir ayrıntıyı atladı, sevgilini getirme demedi. E bu da patladı. Sonra gidip kızdan habersiz kocayı ikna etti, koca olur dedi. Bu sefer de kızın sevgilisi patladı, eeeh yeter ben de gitmiyorum sen de gitmiyorsun dedi. :KK53: Hatalar silsilesi.
Konu sahibi insan ilişkilerinde bu kadar umursamaz olma, o kız da kara kaşına sevdalı değil, değer vermiş ki görüşmek istemiş. Sen de durduk yere kızın hatrını kırdın. Hiç belli olmaz, biraz zaman geçer, çevrende insanlar olmasına ihtiyaç duyarsın. Bir anda yalnızlığı istemez hale gelirsin falan, o yüzden ilerisini görmeden böyle yıka yıka hareket etme. Eşinin yeri ayrı, arkadaşının yeri ayrı.

Konu sahibi erken öten horoz misali, hep yanlış zamanda yanlış anonslar yapmış. Sorun bu bence canım, önce eşinden habersiz söz verdi, ki bu tutmadı. Neyse sonra yine kıza görüşelim dedi ama ufak bir ayrıntıyı atladı, sevgilini getirme demedi. E bu da patladı. Sonra gidip kızdan habersiz kocayı ikna etti, koca olur dedi. Bu sefer de kızın sevgilisi patladı, eeeh yeter ben de gitmiyorum sen de gitmiyorsun dedi. :KK53: Hatalar silsilesi.
Konu sahibi insan ilişkilerinde bu kadar umursamaz olma, o kız da kara kaşına sevdalı değil, değer vermiş ki görüşmek istemiş. Sen de durduk yere kızın hatrını kırdın. Hiç belli olmaz, biraz zaman geçer, çevrende insanlar olmasına ihtiyaç duyarsın. Bir anda yalnızlığı istemez hale gelirsin falan, o yüzden ilerisini görmeden böyle yıka yıka hareket etme. Eşinin yeri ayrı, arkadaşının yeri ayrı.
:KK45:süper olmuş bu:KK9::KK9:

tabii ki zaten bende artık daha net görüyorum yanlışlarımı dediğim gibi çok arkadaşlık geçmişi olan biri olmadığım için dengede tutamadım mevzuyu ama gönlünü almaya çalışacağım.

tabii ki zaten bende artık daha net görüyorum yanlışlarımı dediğim gibi çok arkadaşlık geçmişi olan biri olmadığım için dengede tutamadım mevzuyu ama gönlünü almaya çalışacağım.
Bak sana ufak bir şey anlatayım madem. Geçen sene değil ondan önceki sene dershaneye gidiyorum, sınava hazırlanıyorum, çok stresliyim. Gerginim falan, sınıftaki herkes rakibim falan. Yabani duruyorum, arkadaşlık kurmuyorum falan. Tek derdim sınav, başka bir şey görmüyorum bile. Neyse gel zaman git zaman böyle gitti. Ama bir gün sabah uyandım, yapayalnızım. Kimse yok, dershaneye gittim. Neyse ders başladı. Hoca komik bir şey söyledi. Ben başladım kahkaha atmaya. Herkes gülüyor ama ben daha fazla gülüyorum. Herkes sustu bana bakmaya başladı. Ama duramıyorum, içim dışıma çıkmaya başladı. Neyse sonra gülme ağlamaya dönüştü, hemen aceleyle sınıftan çıktım, koştum lavaboya. Arkamdan bir kız geldi, tanımıyorum bile. Elimi tuttu, bana sarıldı, bir güzel ağladım omzunda.
Sözün özü ne zaman, kime ihtiyacın olacağını bilemezsin. Ondan sebep, gereksiz yere kırma kimseyi.

Bak sana ufak bir şey anlatayım madem. Geçen sene değil ondan önceki sene dershaneye gidiyorum, sınava hazırlanıyorum, çok stresliyim. Gerginim falan, sınıftaki herkes rakibim falan. Yabani duruyorum, arkadaşlık kurmuyorum falan. Tek derdim sınav, başka bir şey görmüyorum bile. Neyse gel zaman git zaman böyle gitti. Ama bir gün sabah uyandım, yapayalnızım. Kimse yok, dershaneye gittim. Neyse ders başladı. Hoca komik bir şey söyledi. Ben başladım kahkaha atmaya. Herkes gülüyor ama ben daha fazla gülüyorum. Herkes sustu bana bakmaya başladı. Ama duramıyorum, içim dışıma çıkmaya başladı. Neyse sonra gülme ağlamaya dönüştü, hemen aceleyle sınıftan çıktım, koştum lavaboya. Arkamdan bir kız geldi, tanımıyorum bile. Elimi tuttu, bana sarıldı, bir güzel ağladım omzunda.
Sözün özü ne zaman, kime ihtiyacın olacağını bilemezsin. Ondan sebep, gereksiz yere kırma kimseyi.
farkında olamadım işte zaten olaylar iyice karışmıştı düzelteyim derken mahfettm

farkında olamadım işte zaten olaylar iyice karışmıştı düzelteyim derken mahfettm
Kafanı, düşüncelerini topladıktan sonra, uygun bir dille onunla görüşmeye devam etmek istediğini anlat. Tabi görüşmek istiyorsan bak, istemiyorsan da buradakilerinin telkinleri ile bir şey yapma.
Sorunun eşinden kaynaklı olduğunu, maalesef eşin de olsa onun hareketlerini her zaman kontrol edemediğini fakat onu da ( arkadaşını) kaybetmek istemediğini falan anlat. Sen daha iyi bilirsin, hangi üslupla, nasıl yaklaşacağını, zaten senin arkadaşın.
Eşle yapılacak şeylerle kız arkadaşla yapılacak şeyler farklıdır.
Alışverişe çıkarsın, birer kahve içersin, fal bakarsın, kozmetikten dem vurursun, modadan konuşursun olmadı kocayı çekiştirirsin. Fakat bunları kocayla yapamazsın canım. O sebeple arkadaşlıkları böylece kenara itme.
Ama yine de senin bileceğin iş, nasıl istiyorsan öyle davran.

Konu sahibi evli oldugu icin böbürlenmis ve bekar arkadasini istemiyormus gibi yansitilmis.
Ama alakasi yok bu konuyla..böyle görenler kendilerinden biliyor isi bence veya yasadigi benzer olaylarin acisini burda cikariyor. Cok kirici yorumlar yapilmis..
Kupkekin acemiligine denk gelmis basbaya.. bir o yana bir bu yana kosturmus hatta gözüme sirin geldi bir an.. lafi ordan oraya tasimis yüzüne gözüne bulastirmis..olabilir böyle seyler genc yasta. Önemli olan hatalarindan ders cikarmak zaten düse kalka ögreniyoruz cogu seyi. Ama seni sevenlerin sana deger gösterenlerin kiymetini bil yinede kupkek. Arkadasinin gönlünü al bir an önce :)

Senin tarzın yanlış olmuş ama ben hatayı eşinde buldum daha çok.

işte benim de huyum kurun yalan söyleyemiyorum veya laf oyunu yapamıyorum bende hala şokundayım ama açık sözlü olduğum için pişman değilim durum bu diye açıkça anlattım tek pişmanlığım ilk daveti eşime danışmadan yapmam

Açık sözlülükle patavatsızlık arasındaki ince çizgiyi patavatsızlık tarafına geçerek yok etmişsiniz bence

Bana kalırsa arkadaşınız haklı..

Kesinlikle arkadasin hakli madem sevgilisinin gelmesini istemiyorsun o zaman aksam degil gunduz veya aksamustu cikar bir yerde bir iki saat kahve icerdiniz basasa yani bence cok kirici ve gereksiz resmen geliyoruz derken? demen yani yaptigin muamele cok ayip

şu konuyu anlamadım.
eşinizin bayanların yanında içmeye çekinmiyor da erkek olunca mı olmaz diyor.
bence ilk seferki bahaneniz de yeterli değil.
sonuçta davet eden sensin, düşünmen gerekirdi.

ikincide valla sona gelinceye kadar ben de çift olarak davet ettiniz sandım.
arkadaşınızın da öyle anlaması normal.
en sonki dargınlık konusunda belki çok samimi olsaydınız darılmayabilirdi ama siz de çok sık görüşmüyormuşsunuz zaten, o yüzden darılmakta haklı, çok sık görüşseydiniz belki sizi biraz daha haklı görebilirdim.

Yani bana yapılsa ben seninle asla görüşmezdim yani sen eşini hiç mi tanımıyorsun, kız burda oyuncağa dönmüş.

çok ayıp etmişsiniz ikiniz de. beylerin görüşmeyeceği sadece kız arkadaşların olacağı bir ortamda dışarda buluşulması daha uygun olurdu. mesela bnm de çok sevdiğim bir arkadaşım var ama eşlerimiz pek uyuşmuyor. daha önce dörtlü de bir araya geldik ama beylerin siyasi görüşlerinden tutun ilgilendikleri spor dalına kadar herşeyleri zıt. e bu durumda çift olarak görüşeceğiz diyue diretmemz çok anlamsız olurdu. e arkadaşımı da seviyorum ve beraber kız kıza zaman geçirmekten keyif alıyoruz. bu durumda bazen ya öğle aralarında buluşuyoruz veya gündüz bir yerlere gidiyoruz. nadiren de gündüz ev oturması yapıyoruz yazın tatilde olduğumuz için. ama akşam herkes kendi evine ıoluyor. mantıklı olan da budur. ne demeye sadece seni bekliyorum diyorsun ki, hele bir de geleceğiz derken vs demen çok çirkin olmuş.

Arkadaşınız haklı hem siz gelin sevgilinle demişsiniz sonra kabul etmemişsiniz. Ona rağmen arkadasınz yine görüşmek istemiş siz de kabul etmişsiniz. Sevgilisinin geldiğini bilmeseniz bile öğrendiğinizde tamam deyip eşinizi ikna edebilirdiniz. Gerçekten saçmalamışsınız dalga geçer gibi. Ayıp etmişsiniz. Arkadaşınızın yerinde olsam ne konuşurum ne görüşürüm sizinle. Bazen usulune uygun davranmak lazım.

Back
X