• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınızı merak ediyorum.

Bence de arkadaşın haklı...Bir gelsin, bir gelmesin. Hayır eşin var, erkek arkadaşı var, sen varsın. Onun sevgilisi ne yapacak ki size?

Onu geçtim, o kız niye tek başına 2 erkeğin içtiği bir eve gitsin ki? Kendini düşünen eşin, kızı niye düşünmüyor?
çünkü kız eşimi de arkadaşını da tanıyor ama bizo çocuğu tanımıyoruz o da bizimle içecek :D

kendi beni arayıp görüşmek istedi ve bende görüşmeyi isterim tabii ki aman saçmaladım o zmaan ben :KK70:

:)) tamam işte onu diyorum niye her iki seferinde de eve davet ettiniz ki dışarda buluşun zaten çok samimi değilsiniz..
yani düşünüyorum sizin samimiyet derecesinde bir arkadaşım olsa aklıma aramak bile gelmeyecek şekilde ne kendisini ne de hiç tanımadığım sevgilisini evime davet etmezdim..

ama sevgilisini ikimizde tanımıyoruz ve onlarda yeni bir çift ocuk kimdir nedir bilmiyoruz :KK43:

Takilacaginiz 1 2 saat bisey size tasinmiyorlar ya . Esim istemiyor yerine disarda baska bigun bulusalim diyebilirdiniz. Gerci baska bigun bulusma planiniz varmis ama tanismadan kimdir nedir nasil ogreneceksiniz? Valla acik soyleyeyim ben size 2 kere bulusalim diyecegim sizde esim istemiyor sevgilini getirme diyeceksiniz sizinle mesafeli olurum. O kizin sevgiliside baska bi erkeğin yaninda olmasindan hoslanmiyor olamaz mi?
Ya bide soyle bisey var ne zaman bi ciftin yanina tek gitsem bi sure sonra ikisi kendi aralarinda bi muhabbetten bi espriden konusuyor ben sap gibi kalıyorum o yuzden mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum.

Evinizi soyup gidecek mi yani? Eviniz altın kaplama mı anlamadım... :KK14:
yoo benim eşim çabuk parlayan biri hele arkeklere karşı kalkıp siyaset bile konuşsa eşimle aralarında hele ki alkolde varken sıkıntı çıkabilir ya da arkadaşımla ve ya benle alakalı bir tavrı hoşuna gitmeyebilir ya da çok konuşan erkelerden nefret eder eşim çok konuşabilir ya da benimle alakalı en ufak olumlu bir yorum bile yapsa eşim sinirlenebilir önce dışarı da bir tartması tanıması gerek diye düşündü.

Hah işte özet bu,ben de olsam telafi diye anlardım, kızı tanıyorsunuz onun sevgilisi de pekala 2 saat evinize gelip hayırlı olsun evliliğiniz diyebilir

Hayır olay baştan sona saçma zaten.
Bu kız davet edilmese bile kocanın erkek arkadasıyla gelip evde alkol alması da dogru degil bana göre.
Ama kızın kız arkadası ve sevgilisi gelince sorun oluyor.
aman neyse ney işte.

Ama kızın sevgilisi ne eşini ne de eşinin arkadaşını tanıyo o neden izin versin kıza, tabi git tanımadığım adamlarla bardak tokuştur desin
ama ben dedim eşimin arkadaşı da olacak istersen dışarıda görüşelim biz onlar beraber görüşsün dedim sorun değil dedi

yoo benim eşim çabuk parlayan biri hele arkeklere karşı kalkıp siyaset bile konuşsa eşimle aralarında hele ki alkolde varken sıkıntı çıkabilir ya da arkadaşımla ve ya benle alakalı bir tavrı hoşuna gitmeyebilir ya da çok konuşan erkelerden nefret eder eşim çok konuşabilir ya da benimle alakalı en ufak olumlu bir yorum bile yapsa eşim sinirlenebilir önce dışarı da bir tartması tanıması gerek diye düşündü.
Kusura bakmayın da siz bu şekilde yalnız arkadaşsız bir çift kalırsınız.

ama ben dedim eşimin arkadaşı da olacak istersen dışarıda görüşelim biz onlar beraber görüşsün dedim sorun değil dedi

Tamam işte ilk hafta yalniz gelmemiş 2.hafta sevgilimle gelicem nasıl olsa demiş kız, sorun olarak görmese sevgilisini bırakıp ilk davette gelir içerdi sizinle

Back
X