- 21 Nisan 2013
- 1.803
- 1.801
- 408
ikimizde ikizlerizsadece çok merak ettim yay burcu musun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizde ikizlerizsadece çok merak ettim yay burcu musun
Evinizi soyup gidecek mi yani? Eviniz altın kaplama mı anlamadım...ama sevgilisini ikimizde tanımıyoruz ve onlarda yeni bir çift ocuk kimdir nedir bilmiyoruz![]()
çünkü kız eşimi de arkadaşını da tanıyor ama bizo çocuğu tanımıyoruz o da bizimle içecekBence de arkadaşın haklı...Bir gelsin, bir gelmesin. Hayır eşin var, erkek arkadaşı var, sen varsın. Onun sevgilisi ne yapacak ki size?
Onu geçtim, o kız niye tek başına 2 erkeğin içtiği bir eve gitsin ki? Kendini düşünen eşin, kızı niye düşünmüyor?
kendi beni arayıp görüşmek istedi ve bende görüşmeyi isterim tabii ki aman saçmaladım o zmaan ben![]()
ama sevgilisini ikimizde tanımıyoruz ve onlarda yeni bir çift ocuk kimdir nedir bilmiyoruz![]()
yoo benim eşim çabuk parlayan biri hele arkeklere karşı kalkıp siyaset bile konuşsa eşimle aralarında hele ki alkolde varken sıkıntı çıkabilir ya da arkadaşımla ve ya benle alakalı bir tavrı hoşuna gitmeyebilir ya da çok konuşan erkelerden nefret eder eşim çok konuşabilir ya da benimle alakalı en ufak olumlu bir yorum bile yapsa eşim sinirlenebilir önce dışarı da bir tartması tanıması gerek diye düşündü.Evinizi soyup gidecek mi yani? Eviniz altın kaplama mı anlamadım...![]()
Hah işte özet bu,ben de olsam telafi diye anlardım, kızı tanıyorsunuz onun sevgilisi de pekala 2 saat evinize gelip hayırlı olsun evliliğiniz diyebilir
konu sahıbnın kocasıda sutten cıkmıs ak kasık yarabbım nurlar uzerınde olsun püpü pü maşallahEvinizi soyup gidecek mi yani? Eviniz altın kaplama mı anlamadım...![]()
çünkü kız eşimi de arkadaşını da tanıyor ama bizo çocuğu tanımıyoruz o da bizimle içecek![]()
aynen işte ikimzde ikizleriz hemde saatli bombaOhooo şaşırmayalım o zaman
ama ben dedim eşimin arkadaşı da olacak istersen dışarıda görüşelim biz onlar beraber görüşsün dedim sorun değil dediAma kızın sevgilisi ne eşini ne de eşinin arkadaşını tanıyo o neden izin versin kıza, tabi git tanımadığım adamlarla bardak tokuştur desin
Ama kızın sevgilisi ne eşini ne de eşinin arkadaşını tanıyo o neden izin versin kıza, tabi git tanımadığım adamlarla bardak tokuştur desin
Kusura bakmayın da siz bu şekilde yalnız arkadaşsız bir çift kalırsınız.yoo benim eşim çabuk parlayan biri hele arkeklere karşı kalkıp siyaset bile konuşsa eşimle aralarında hele ki alkolde varken sıkıntı çıkabilir ya da arkadaşımla ve ya benle alakalı bir tavrı hoşuna gitmeyebilir ya da çok konuşan erkelerden nefret eder eşim çok konuşabilir ya da benimle alakalı en ufak olumlu bir yorum bile yapsa eşim sinirlenebilir önce dışarı da bir tartması tanıması gerek diye düşündü.
haha ne alaka canımkonu sahıbnın kocasıda sutten cıkmıs ak kasık yarabbım nurlar uzerınde olsun püpü pü maşallah
ama ben dedim eşimin arkadaşı da olacak istersen dışarıda görüşelim biz onlar beraber görüşsün dedim sorun değil dedi
belki de.Kusura bakmayın da siz bu şekilde yalnız arkadaşsız bir çift kalırsınız.
ama ben dedim eşimin arkadaşı da olacak istersen dışarıda görüşelim biz onlar beraber görüşsün dedim sorun değil dedi