Yorumlarınızı okutacağım

Quennofsky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
34
13
3
31
Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum

Yani illaki ailesi tepki gösterir ben de böyle düşünüyorum

Yani illaki ailesi tepki gösterir ben de böyle düşünüyorum

Söyle birsey de var aileyi bir kenara koysak: Benim 19 yaşındaki halimle ve bugün ki aklım arasında dünya kadar fark var. 19 yaşında daha toysun dünyadan haberin bile doğru dürüst yok. Sahsen 19 yaşında evlenseydim doğru insana karat verip ve en önemlisi sürdürebilecegime hiç inanmıyorum. O adamda bir kac sene sonra yaşıtlarına bakıp imrenebilir. Evlilik öyle hop diye yapılabilir, ama sürdürmek mesele

Çok yaş farkı var erkekler geç olgunlaşıyor zaten yarın birgün o ilişki saçma sapan bir hal alıcaktır küçük bir çocukla uğraşır gibi olucak ama ikiside 18 i geçmiş insanlar kararlıysalar vazgeçmiceklerdir yaşayıp görücekler olmucağını.

Arkadaşınla aynı yaştayım kendimi düşündüm 19 yaşında biriyle de tövbeler tövbesi.. Oluru anca sevgililikte olacak bir ilişki gibi duruyor, evlilik işi yalan. Kaçırıcakmış nereye kaçıracak acaba? İç güveysi gibi arkadaşının evine gelir en fazla.

19 yasındakı erkek bılemedım yas farkı cok onemlı degıl ama 22 yasındakı kardesımı dusundumde hıc evlenecek gıbı olgun degıl 19 daha cocuk gıbı bısey ya az daha beklesınler 25e gelınce evlensınler barı

19 yaşındaki bebeye koca gözüyle bakabiliyorsa, o kadının aklından şüphe ederim yahu, vücudu yaş almış ama akıl beş karış havada, yok artık. Evlilik hayalleri kuracağına, çocuğu okuması için teşvik etsin bir abla olarak. Daha aklı başında bir hareket olur.

19 yaşındaki çocuğun aşkından ne çıkar ya? 19 yaşındayken aşık olduğum çocukla evlenseydim şimdi çoktan boşanmış olurdum. Çocuk bu yaşta mantıklı düşünemez bunları arkadaşınızın düşünmesi lazım. Evlilik bu kadar basit bir şey mi?

Kizin ailesi razimi bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…