Yorumlarınızı okutacağım

Çocuk daha çok genç, ablanız olgun bir kadın eğilip bükülmez bu saatten sonra ama çocuğun fikri de hevesi de değişmeye müsait, kötü niyeti olmasa da bu gerçek... İleride hala aynı hislere sahip olması yüksek olasılıklı değil. Diyeceksiniz ki bu yaşta tanışıp evlenenler var, ama bu insanlar yakın yaşta oluyorlar ve birlikte büyüyorlar. Olgunlaşmamış fevri ve aşık erkek tepkisiyle hareket ediyor ablanızın sevgilisi, bence ablanız 29 yaşında bir kadın olarak mantıklı olana karar versin ve en azından 3-4 sene daha işi aceleye getirmesin.

adamin toylugu araba kiraladim seni kaciracagim kismindan belli yani.
kacsalar ne yapacak adam is bulana kadar bulursa tabi adam dedigime bakma cocugu besleyecek.
bir erkek icin anasindan babasindan vazgecip kacacak kadar degersiz bir ailesimi var?
ailesi degersizse kendi duzeninide kurabilir kacmaya gerek yok yani memur geliri olan bi bayan arkadasiniz
boyle ergenlikten bile cikamamis daha hala boyu uzayan hormonlari surekli yer degisen bir cocukla kacacakmi yani?
5 sene sonra o cocugun fikirleri hayata bakis acisi begendigi kadin tipi bile degisecek degecekmi onun icin boyle bisey yapmaya?

Canım ben kendimden 2 yaş küçük sevgilim var diye komplekse giriyorum. Ben 23 o 21 yaşında. Ama senin arkadaşın 29 yaşında, çocuk 19 yaşında olacak gibi değil. Bir yerden sonra patlak verir ve ayrıca çocuk ailesinden destek görmüyor demişsin. Çocuk, arkadaşından sevgi ilgi gördüğü için sevgi açlığını gideriyor, hayranlık duyuyor olup bunu aşkla karıştırıyor olabilir.
Olacak iş gibi değil

Affedersin de tövbe tövbe biliyorum ban yıyecem ama kusuruma da ilişki nasıl olacak yani cinsellik evlenice ona söyle akılını başına toplasın yaw ne saçmalık evde mi kalmış

19 yas ne ya daha cocuk bu kisi. aralarindaki yas farkini gectim hani cocuk cok kucuk

Akıl ve mantığını kullanması gereken bir yaşta arkadaşınız. Karşısındaki daha küçük ve hayatı pek tanımıyor diyelim.29 yaşına gelmiş ve ergen gibi düşünen, davranan kendisi. Bu işin Oluru olup olmadığını oturup bir daha düşünsün ve ona göre kararını versin derim.
Hata yapıyor!!!

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliktekileri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofil ya da sübyancı denir.

Arkadaşınıza söyleyin pedofilinin kıyılarında turluyor. Sanmayın ki 7 8 yaşındaki çocuklara olunca pedofili oluyorsun. ÇOCUK ERGENLİKTE. FARKINDA MI ACABA? ARKADAŞINIZDAN ÇOCUĞA NE KÖY BE KASABA OLUR OLURSA ANA ABLA OLUR

burda problem yaş farkı değil evlenecek olan erkeğin 19 yaşında olması! 19 yaşında bir erkek ne kadar olgun olabilir. tamam aklı başında bazı şeylerim farkında olsun yine de çocuktur o bazı şeyleri yaşamamıştır daha. bir erkek 30 yaşına gelene kadar bile çoğu şeyi bilmiyor

19 yaşinda erkekte kizda cok mantikli düsünce beklenmez zaten de.
29 yaşindaki kişide sıkıntı var.
Herkes bildiğini okuyor. Evlenince de ahlar vahlar bitmiyor
Aklini kullanmak için engel yoksa lutfen
Engel koymayin. Yoksa sonra istesende devre dışı kalır işler sarpa sarınca. Iýi düsünülsün.

Arkadasin sabilerden elini etegini ceksin..

Tövbe yarabbim

Ne aski ne kacmasi yahu...

Off konunun gercek olmadigini ümit ediyorum

19 yasinda bir cocuk var ortada?!

19 yaşında kaynım var, olgun görünür herkes ağırbaşlı der ama tipik ergendir. Saçma sapan tripler, her şeyi ben bilirim havaları filan beni ayar eder gıcık olurum. O 'çocuk' şimdi ergen kafasıyla hareket eder, başında kavak yelleri eser yaptığı şeyi doğru zanneder ama azıcık yaş ilerleyip olgunlaşmaya başlayınca o on yaş büyük karısını hakir görüp aşağılamak için firsat kollar. Arkadaşınız afedersiniz de kafayı ki yemis, erkeklerin köküne kıran girdi de elde bir bu ergen mi kaldı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…