- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Araba tutmasa kacıramazdı, ıyı ki araba tutmus hahahahahaahGece yarısı balkondan tırmanıp ıslak odunla kızın kafasına vurup çuvala da katsın götürürken bence.
Bu aksiyon yeterli değil.
Yanlış. Cocuk 19yasinda. Ergen aklı var onda. Çoğu erkek nerdeyse 30 yaşından önce olgunlasamiyor. Yarın askerlik var, iş bulacak çalışacak ev geçindirecek, gözü açılacak. Hep arkadaslariyla dışarda olmak isteyecek gözü de kayar bir yerde. Bu yaşta bu sorumluluklari alamaz. Bakma onun ben erkegim ölüyorum bitiyorum hallerine. Kucağında çocukla ortada kalırsa o zaman anlar sevmek asla tek başına yetmezMerhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
Araba tutmasa kacıramazdı, ıyı ki araba tutmus hahahahahaah
39 yasinda biriyle 29 yaşında birinin arasında 10 yaş var ama anlaşmaları muhtemel. 19 yaşında biriyle 29 yaşında birinin de aralarında 10 yaş var ama anlasmalari çok çok zor. Kendinizden hatırlayın insan 19 yaşından 21 yaşına gelene kadar 40 yaş büyümüş kadar hızlı degisiyolar. Bu büyüme hızını da göz önünde tutun. Eminim Çok asiksinizdir seviyorsunuzdur çok iyi anlıyorum aşk budur zaten nedensiz seversin ama aşk mutlaka biter bittiği zamansa yerini sevgi ve arkadaşlık almalıdır ki uzun süren birliktelikler yaşansın. Ama bu jenerasyon farkıyla aynı seylerden hoslanmaniz ayni dertleri paylasmaniz çok zor. Onun yaşadığı dertleri siz zaten 10 yıl önce yaşadınız heyecanlarınız bile ayni değildir bence acele karar vermemekte fayda var1 2 sene tanıyın eğer karakteri degismediyse o zaman evlilik düşünürsünüz ama acele karar vermeyinMerhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
ay çok güldürdün beniArkadaşınız ergenlikten çıkmamış biriyle evlenmek istiyorsa devam etsin.Araba kiralamış da kaçıracakmış da
Cidden işin bir de bahsettiğiniz tarafı var.İnsanın bazen basireti bağlanabilir. Kendine aşık olan herkesi son insan olarak görebilir. Arkadaşınız 29 yaşında, memur, hayatı oturmuş ama muhtemelen ilişkiler konusunda 30 yaş sendromu yaşayıp geç kaldığını düşünüyor. Ama öyle bir şey yok. Ben 32yim, 30da evlendim. çevrem genelde 32-37 arası ve çoğu bekar. Bu son şans değil.
Hayat zaten zor. Üstüne birde 19 yaşında, kariyeri, düzgün geliri olmayan bir insana bakmaya gerek yok. Davul bile dengi dengine çalar. Memur arkadaşlarıyla bir akşam yemeğine götürebilecek mi onu koca diye? Utanmayacak mı? Kimse onaylamayacak. Ne arkadaşları, ne ailesi, ne sevdikleri, hatta içten içe kendi bile. Bu kadar dünyayı karşısına almaya değecek birisi mi? Ailesindekilerin hayal kırıklığını düşünmek dahi istemiyorum. Hele bir de kaçmak falan. Aklını başına toplasın. Bunu bir aşk olarak bıraksın. %99.9999 ihtimal mutsuz, pişman ve rezil olacak.
Ne yalan söyleyim konuya bende inanmadım ama fake yazınca da konu sahipleri cıldırıyor diye dile getirmedim.Değil mi? "Biz birlikte olmaya karar verdik, bizi desteklemiyorsanız ona göre biz kendi başımızın çaresine bakarız" deyip yürüye yürüye gidip ev tutup, birlikte yaşayıp ne bileyim işte nikahlanmak filan yerine "Araba tutarım kaçırırım, ölürüm ülen, eğil kurşunlar geliyor, kovalıyolla" ... Sanki Die Hard serisi hayret bişi. Evden çıkarken de havalandırmayı kullansınlar, tövbest.
Bu arada konuya da pek inanmadım, hadi inanasım gelsin; bırakın kim ne yaşıyorsa yaşasın görsün. Yani şu abukluğa körse zaten, yaşayıp gözünü anca açacak demek.
mutsuz mutsuz oturuyordum snein yorumun bana iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?