Yorumlarınızı Okuttum Kızla Dün Akşam Buluştular

azralinkam35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
12
-5
1
35
Merhaba dün iş arkadaşımıza sizlerin yorumlarini okuttuk. (Sizin tavsiyelerinizi alma sebebimiz farklı fikirlerin gelmesi icin)

Önceki Konu özeti : kardesimiz yerinde is arkadaşımız bir kizla tanışmıştı. Tanışalı 4 gün oldu bizim oglan biraz acele ediyordu hani buluşalım kiz da bende kafamizda netlestiririrz diye. Kiz ilk bulusmayi oteliyordu agirdan aliyordu hatirlarsaniz.

Kıza dün buluşalım demiş. Kız yakin bir kiz arkadasiyla gelmiş görüşmeye. Bizim oglana yemek sözü varmış ismarlamis oturmuslar sohbet etmişler 3 u.
Sonra kizi ve kızın arkadaşını gidecekleri yere birakmis.

Çocuğun yorumu sabah ise gelince konuştuk.

Kız mesajlasmada hafiften soğuk. Ama reelde iyi konuşuyor ilgili dedi. Hatta dun kiz mavi yakışmış sana demis t-shirti icin. Kızın beğendiği bir rengi giymis.

Beklemeye karar verdi, bu süreçe ne tavsiyeniz olur acaba ? Bizim ki 26 kiz da 28 29 lu yaslarda.

Sizin tavsiyelerinizi okutacagim. Teşekkürler

Kizin yas 29 ama kafa ergen galiba.bulusmaya arkadasla gelmek vs bana tuhaf geldi. Kucuk bi yerde mi yasiyorsunuz bilmiyorum. Kizin ailesi de,kendi kafa yapisi da biraz tutucu olsa gerek. Kiz kendini agirdan almak icin elinden geleni yapiyor. Eger netten tanismadilarsa, arkadasiniz da ne idugu belirsiz bi adam degilse bana bu kadar agirdan alma gereksiz geldi. Kiz mantik evliligi yapmak isteyen,iyice olcup bicen, kafasina yatmayan en ufak bi seyde cocugu postalayacakbiri gibi geldi bana. Duygusu yok diye dusunuyorum.

Hic kiskanc bir insan degilimdir
Ama su an acaaayipp kiskandim sizi valla:KK16:
Ne guzel ne kadar dertsiz tasasizsiniz ki is yerindeki birinin hic bir baglayiciligi olmayan ask hayatini aslinda flortunu dert edinip konu falan aciyorsunuz:super:

Yerinizde olsam karismam uzulmesine sebep olmakta var.

Merhaba dün iş arkadaşımıza sizlerin yorumlarini okuttuk. (Sizin tavsiyelerinizi alma sebebimiz farklı fikirlerin gelmesi icin)

Önceki Konu özeti : kardesimiz yerinde is arkadaşımız bir kizla tanışmıştı. Tanışalı 4 gün oldu bizim oglan biraz acele ediyordu hani buluşalım kiz da bende kafamizda netlestiririrz diye. Kiz ilk bulusmayi oteliyordu agirdan aliyordu hatirlarsaniz.

Kıza dün buluşalım demiş. Kız yakin bir kiz arkadasiyla gelmiş görüşmeye. Bizim oglana yemek sözü varmış ismarlamis oturmuslar sohbet etmişler 3 u.
Sonra kizi ve kızın arkadaşını gidecekleri yere birakmis.

Çocuğun yorumu sabah ise gelince konuştuk.

Kız mesajlasmada hafiften soğuk. Ama reelde iyi konuşuyor ilgili dedi. Hatta dun kiz mavi yakışmış sana demis t-shirti icin. Kızın beğendiği bir rengi giymis.

Beklemeye karar verdi, bu süreçe ne tavsiyeniz olur acaba ? Bizim ki 26 kiz da 28 29 lu yaslarda.

Sizin tavsiyelerinizi okutacagim. Teşekkürler

Buluşmaya arkadaşını getiren birisi sizce gerçekten hoşlanıyor mudur?

Diğer konuyu da okudum bunu da.Kusura bakmayın ama arkadaşınız biraz abaza galiba?26 yaşında koskoca adam..4 gündür tanıdığı insanı buluşmak için bu kadar bunaltması,bayram hediyesi alması falan.. cok komik kız da kırıcı olmamak için yine de gelmiş ama güvenlik amaçlı da bir arkadaşını getirmiş yanında şu ortamda gayet anlaşılır bir şey.
Erkeğin de kadının da doğru düzgün tanımadan bu kadar bulaşıp yapışık hareketler sergilemesi her zaman itici olur, olacak işi bitirir bu nedir ya?
Sizin de işyernde işiniz gücünüz yok gibi el alemin aşk hayatının içine bu kadar girmeniz de ayrı enteresan

Daha 4 gündür tanıdığı birine buluşalım diye ısrar etmek niye? Kız yine kibarlık edip buluşmaya gelmiş, ben olsam direkt engellerdim. Ne acelesi var da hediyeler havada uçuşuyor? Zaten son zamanlardaki olaylardan sonra herkes bir tedirgin, bence biraz uzak dursun arkadaşınız, en azından bu kadar ısrarlı davranışlar sergilemesin. Kız etkilendiyse zaten görüşme sinyallerini verir.

Koca koca insanlar ikili ilişkilerini kendileri yürütebilir. Pek yürütebilecek karakterlere benzemediklerine için Yarın kötü bir şey olur suçlu siz olursunuz.
Kendinizi çekmelisiniz.

Kizin yas 29 ama kafa ergen galiba.bulusmaya arkadasla gelmek vs bana tuhaf geldi. Kucuk bi yerde mi yasiyorsunuz bilmiyorum. Kizin ailesi de,kendi kafa yapisi da biraz tutucu olsa gerek. Kiz kendini agirdan almak icin elinden geleni yapiyor. Eger netten tanismadilarsa, arkadasiniz da ne idugu belirsiz bi adam degilse bana bu kadar agirdan alma gereksiz geldi. Kiz mantik evliligi yapmak isteyen,iyice olcup bicen, kafasina yatmayan en ufak bi seyde cocugu postalayacakbiri gibi geldi bana. Duygusu yok diye dusunuyorum.

Evet kiz kapali bir yerde büyümüş. Sonradan memur olmus 1 yıldır. Kiz agirdan aliyor ama hic ilgilenmiyormus gibi de görünmüyor anladigimiz kadariyla. Ortadan gidiyor.

Arkadaşınız duygularını bu kadar belli etmesin. Hatta biraz geri çeksin kendini. Kız o zaman kaybetmekten korkup ona doğru hamle yapacaktır. Cepte görünmek hiçbir zaman çekici değildir.

Arkadaşınız duygularını bu kadar belli etmesin. Hatta biraz geri çeksin kendini. Kız o zaman kaybetmekten korkup ona doğru hamle yapacaktır. Cepte görünmek hiçbir zaman çekici değildir.

Yorumunuzu okudum arkadaşıma mantikli buluyor teşekkür ediyor. Diger yorumlarada teşekkür ederiz

Back
X