Yorumlayın bacılar

seysey26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
160
69
28
Pazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.

Bir sey hissetse gelip konusurdu, gundelik hareketlerden anlam cikarmayin

Benim gözümde canlandırmam
Hissediyor olsa bir şeyler yapardı bir şekilde iletişime geçerdi.
İç sesim onu görünce ( ulan ben bunun için mi bir ayimi melankolik geçirdim dedim , sen yoluna devam et geç git ) bu oğlan da durdu baktı afalladı geriye döndü baktı yanlış anlaşılacak geri döndü geldi geçti yanımdan

Amannn boşver. Sen de bakmışsın ki arkasını dönüp baktigini görmüşsün. Bu kız o kız diye bakmıştır.

Aklında başka birisi varsa kararsız kalmıştır napcani

Valla ben bir ay önce çok beğeniyle baktığım çocuğa iyy buna mı baktım dedim ama onun zihnini okuyabilen keske
Belki o da senin için iyyy ben buna mı baktım ay bununla mi evlenecektim diye bakmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…