bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an
Durup geri dönmesi düşündürdü çok mu film izlemişim nePazarda bile film sahnesi yaşayabilmeniz...
En ufak hareketi kendi kendinize kurmayin
bence, bir şey hissediyor olsa anlarsiniz.
Durup geri dönmesi düşündürdü çok mu film izlemişim ne
Ben birini sevsem erkek olsam o kızı kaçırmamak için elimden geleni yapardim benim kör talih arkasını döndüBenim gözümde canlandırmam
Hissediyor olsa bir şeyler yapardı bir şekilde iletişime geçerdi.
Bir sey hissetse gelip konusurdu, gundelik hareketlerden anlam cikarmayinPazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
İç sesim onu görünce ( ulan ben bunun için mi bir ayimi melankolik geçirdim dedim , sen yoluna devam et geç git ) bu oğlan da durdu baktı afalladı geriye döndü baktı yanlış anlaşılacak geri döndü geldi geçti yanımdanBenim gözümde canlandırmam
Hissediyor olsa bir şeyler yapardı bir şekilde iletişime geçerdi.
Amannn boşver. Sen de bakmışsın ki arkasını dönüp baktigini görmüşsün. Bu kız o kız diye bakmıştır.Pazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
Valla bı fon müziği eksiktiHint dizisi kıvamında konu
Valla ben bir ay önce çok beğeniyle baktığım çocuğa iyy buna mı baktım dedim ama onun zihnini okuyabilen keskeAmannn boşver. Sen de bakmışsın ki arkasını dönüp baktigini görmüşsün. Bu kız o kız diye bakmıştır.
Aklında başka birisi varsa kararsız kalmıştır napcaniPazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
Belki o da senin için iyyy ben buna mı baktım ay bununla mi evlenecektim diye bakmıştır.Valla ben bir ay önce çok beğeniyle baktığım çocuğa iyy buna mı baktım dedim ama onun zihnini okuyabilen keske
Ama durup afallayan dönüp geri gelen o olduBelki o da senin için iyyy ben buna mı baktım ay bununla mi evlenecektim diye bakmıştır.
Ben de yoluma giderim ezdirmem kendimi diyerek güneş gozluklerimle hıh deyi gectimBelki o da senin için iyyy ben buna mı baktım ay bununla mi evlenecektim diye bakmıştır.
Filme isim bulalım
Pazar ve gurur
Pazar defteri
Not: pazarı seviyorum.
Issız adam pazarda afsgagaha
[/QUen güzel aşklar pazarda başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?