Yorumlayın bacılar

Ama durup afallayan dönüp geri gelen o oldu
Ya hu sen iyyy diyebiliyorken adam neden demesin. Bir şey olsa olurdu sen takmissin kafaya adam şimdiye kaçıncı kıza alev atmistir. Merak etmiş dönmüş bakmış. Dünya durdu diyen sen adamı küçümseyen sen adamın düşüncesini sorgulayan sen

Hiç de hihhh diye gecmemissin dünya durmuştu en son
Dünya dursaydi keşke olsaydı ama olmadıa

Ben pazarda güneş gözlük kısmına takıldım ama çok güzel betimlemissiniz yeminle gözümde canlandı o sahne. Hala ilgi duyuyorsa bakmış olabilir yani

Hızlıca uzaklaşsaydiniz.

Şaşkın ördek yavrusu gibi dört döndü valla

Ben de yoluma giderim ezdirmem kendimi edası var o dönüp duruyodu en sonbu erkeklere bı hallet oldu kizlar daha delikanlı

Adam karşidan geliyormuş yani size dönüp dönüp baktiginu gormeniz için sizin de devamli ona bakmiş olmaniz lazim. Bakmasaniz baktigini gormezsiniz.

Siz de ona bakip durdunuz diye belki selam verse miydim diye dusunmus olabilir kotu ayrilmadiysaniz. Ki bu kadar incelediginize gore nefrette etmiyorsunuz adamdan.

Gözümü mu kapatayim aramda on adım var karşıdan geliyo

Zamanı durdurmaya çalışmaz
dım heralde nefret etseydim

Hayır anlamadım dünya niye duruyor o durunca. Bunu demen için aşık olman lazım çok karşımdaki kişiye

Ben karşımdaki insana bir şey hissetmiyorsam banane o kişiden yaa istiyorsa bana deliler gibi asik olsun anlatıminizda adeta Yeşilçam kıvamında

Çok ayip etmis yaniniza gelip ayaklariniza kapanmasi gerekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…