- 11 Şubat 2023
- 10.989
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.679
- 528
Ya hu sen iyyy diyebiliyorken adam neden demesin. Bir şey olsa olurdu sen takmissin kafaya adam şimdiye kaçıncı kıza alev atmistir. Merak etmiş dönmüş bakmış. Dünya durdu diyen sen adamı küçümseyen sen adamın düşüncesini sorgulayan senAma durup afallayan dönüp geri gelen o oldu
Hiç de hihhh diye gecmemissin dünya durmuştu en sonBen de yoluma giderim ezdirmem kendimi diyerek güneş gozluklerimle hıh deyi gectim
Tipik ikizlerimYa hu sen iyyy diyebiliyorken adam neden demesin. Bir şey olsa olurdu sen takmissin kafaya adam şimdiye kaçıncı kıza alev atmistir. Merak etmiş dönmüş bakmış. Dünya durdu diyen sen adamı küçümseyen sen adamın düşüncesini sorgulayan sen
Dünya dursaydi keşke olsaydı ama olmadıaHiç de hihhh diye gecmemissin dünya durmuştu en son
Ya hu sen iyyy diyebiliyorken adam neden demesin. Bir şey olsa olurdu sen takmissin kafaya adam şimdiye kaçıncı kıza alev atmistir. Merak etmiş dönmüş bakmış. Dünya durdu diyen sen adamı küçümseyen sen adamın düşüncesini sorgulayan sen
Yıkılmadım ayaktayım diyorum sana napayım ben de böyleyim ha
Ayy gurur ve önyargıyı hatırlattı yorum bana yarın zibilyonuncu kez izleyem gidem deFilme isim bulalım
Pazar ve gurur
Pazar defteri
Not: pazarı seviyorum.
Issız adam pazarda afsgagaha
Ben pazarda güneş gözlük kısmına takıldımPazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
Hızlıca uzaklaşsaydiniz.Pazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
Allah belasını vermeye böyledir iç sesiOfff eyvah seysey mi bu? Ayyy gercekten o. Ne yapsam acaba, görmemiş gibi mi yapayım? Yok yok geri döneyim en iyisi. Amannn ne gerek var ya, bir şey olmamış gibi yapayım...
Kafa sesi o sırada böyle söylüyordu muhtemelen
Ben de yoluma giderim ezdirmem kendimi edası var o dönüp duruyodu en sonbu erkeklere bı hallet oldu kizlar daha delikanlıHızlıca uzaklaşsaydiniz.
Şaşkın ördek yavrusu gibi dört döndü vallaOfff eyvah seysey mi bu? Ayyy gercekten o. Ne yapsam acaba, görmemiş gibi mi yapayım? Yok yok geri döneyim en iyisi. Amannn ne gerek var ya, bir şey olmamış gibi yapayım...
Kafa sesi o sırada böyle söylüyordu muhtemelen
KesinAllah belasını vermeye böyledir iç sesi
Şaşkın ördek yavrusu gibi dört döndü valla
Ben de yoluma giderim ezdirmem kendimi edası var o dönüp duruyodu en sonbu erkeklere bı hallet oldu kizlar daha delikanlı
Gözümü mu kapatayim aramda on adım var karşıdan geliyoAdam karşidan geliyormuş yani size dönüp dönüp baktiginu gormeniz için sizin de devamli ona bakmiş olmaniz lazim.Bakmasaniz baktigini gormezsiniz.
Siz de ona bakip durdunuz diye belki selam verse miydim diye dusunmus olabilir kotu ayrilmadiysaniz. Ki bu kadar incelediginize gore nefrette etmiyorsunuz adamdan.
Zamanı durdurmaya çalışmazAdam karşidan geliyormuş yani size dönüp dönüp baktiginu gormeniz için sizin de devamli ona bakmiş olmaniz lazim.Bakmasaniz baktigini gormezsiniz.
Siz de ona bakip durdunuz diye belki selam verse miydim diye dusunmus olabilir kotu ayrilmadiysaniz. Ki bu kadar incelediginize gore nefrette etmiyorsunuz adamdan.
Ben karşımdaki insana bir şey hissetmiyorsam banane o kişiden yaa istiyorsa bana deliler gibi asik olsun anlatıminizda adeta Yeşilçam kıvamındaPazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?