Ay bi pazara girip çıkıcaksınız alt tarafı senaryolara bakPazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
Ben de anasını bekliyo sandım ama beni görünce şaşkınlıktan kalakaldıOyle sagina soluna donup arkasina bakti diyince acaba dolmalik biber aldi da poseti bi yerde mi unuttu diye dusundum bi an
Ay bi pazara girip çıkıcaksınız alt tarafı senaryolara bak
[/QUO
Bu film bir gerçek hayat hikayesidir , hiçbir hayal ürünü içermez.
İçimden kufretmekle mesguldumAçaydın kollarını gel diyeydin
Aşk mask yalan ya ilgi sadece diyelim o da bitti zatenHayır anlamadım dünya niye duruyor o durunca. Bunu demen için aşık olman lazım çok karşımdaki kişiye
Hissediyorsa gelsin adam gibi karşıma geçsin böyle kıvırarak olmaz bundan da bı cacık olmaz. da işte elimizdeki buDiyelim ki birşey hissediyor ne olacak?
Eli bomboştu valla mal mal geziyoduBir an aklına domates de alacağı gelmiştir. Durup düşünmüştür en güzel ve uygunu neredeydi diye surdamiydi dur bir bakım demiştir sonra ileriyi gezmedim neyse o tarafa da bakayım belki das gibi domates bulurum diyip tekrar dönmüştür. Henüz almadığı sadece fiyat baktığı için kollarini sallaması normal
Ben hep pazarda böyle ilurum gözünün önünü gormem odaklarım. Demek benim eksler den biri karşıma o an çıksa sinyal çaktım sanarmis abooo bir daha pazarda durmayacam
Ayy deme kız aynı benEli bomboştu valla mal mal geziyodu
BuradaN bir şey hissediyor demek Çok zor ama sizinle iletişim kurarsa belki yorumlanabilirPazarda gidiyordum gözümde güneş gözlükleri karşıdan gelen kişi daha önce bana görüşme niyeti olan birisiydi , ben de olsun istedim neyse olmadı bitti ( annesi dengesiz bir kadındı olmadı olumsuz oldu karşı taraf olumsuz davrandı başlamadan bitti) o iş ama beni gördü bir anda durdu pazarın ortasında , o durdu sanki dünya durdu bir an. Ben de iç sesimden geç git yanımdan bekleme dedim ama o sağ soluna baktı arkasına bakıp dönüp gitti ben arkada birileriyle geldi zannettim ama tekrar döndü yanımdan tek şekilde geçti bu kişi ne düşündü acaba bir afalladı sanki bişey mi hissediyor hala bu erkekleri anlamak imkansiz.
Bende yaptım aynısınıBenim gözümde canlandırmam
Hissediyor olsa bir şeyler yapardı bir şekilde iletişime geçerdi.
Hele o dünyanın durduğu anBende yaptım aynısınıdirek kitap okurken yaptığım gibi
Allah sizin ağzınıza düşürmeyeFarkinda olmadan yerdeki birşeye basmıştır.
Bazen milletin çoluğu çocuğu agzindaki sakızı çıkarıp atıyor,aynı şekilde pazar yerinde yere düşmüş bir meyve/sebzeye bastığı içinde duraksamis olabilir.
Yani sizin ilgi olarak adlandırdığıniz ; sıcaktan vicigi çıkmış bir sakız yahut yere düşmüş bir domates bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?