- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
Kusura bakmayin da esiniz ne cins acaba. Benim esim yapsa sirf bu nedenle dava ederim be. Instada fenomen bir annenein cocugu elinden alindi velayet davasi sonunda.Eşim
Eşim geçen yıl da açmıştı ben silmiştim haberi yokken sonuna kadar haklısınız
ben hiç bir resmini paylaşmıyorum hiçbir yerde kendi resimlerim de dahilBen kızımın fotoğrafını sosyal medyaya bile koymuyorum. Gereksiz buluyorum ve başkalarının fotoğrafları alıp kullanmasından korkuyorum. Amann ne olacak diye düşünenlere de hayret ediyorum. Facebookta çocuk fotoğraflarını kullanıp altına iğrenç yorum yapılan sayfalar vardı malesef
eşim prenses elife özendi biraz aslına bakarsanızKusura bakmayin da esiniz ne cins acaba. Benim esim yapsa sirf bu nedenle dava ederim be. Instada fenomen bir annenein cocugu elinden alindi velayet davasi sonunda.
eşim prenses elife özendi biraz aslına bakarsanız
eltimde para kazanma yolu gibi bakıyor olaya
bilmiyorum herkes çocugun beğenilmesi övgü alıp tanınmasını istiyor malesef
bende karşıyım o yüzden kanalı sildim zaten benim eşimin ki tamamen beğenilme duygusu çocugumuzun tanınmasını vs gayet masumane yani ona göreben karsiyim sapigi var pedofili var sacma sapan yorumlarla cocugun morali bozulmasi var...birde su youtube kanali para kazanma dusuncesiyle acilmissa kucucuk cocuk uzerinden daha da karsiyim. cocuk buyudugunde "anne baba niye beni boyle bir ise soktunuz" dese utansa sinirlense ne diyeceksiniz? kucucuk cocuklar artik instagramda facebookta youtubeda.. cocuklar gozlerini kameraya aciyor nerdeyse:) ben cocugumun fotografini bile koymuyorum.
Onunla ilgili haber okudum ayda 25000 e yakin para kazaniyormus. Cocugun gelecekte nasil sikintilari olacagi mechul.eşim prenses elife özendi biraz aslına bakarsanız
eltimde para kazanma yolu gibi bakıyor olaya
bilmiyorum herkes çocugun beğenilmesi övgü alıp tanınmasını istiyor malesef
demi aniden gündemden düşebilir ailesinin maddi gücü kaybolabilir vs vs .sapık biri kaçırabilir Allah korusunOnunla ilgili haber okudum ayda 25000 e yakin para kazaniyormus. Cocugun gelecekte nasil sikintilari olacagi mechul.
Tatminsizlik olacak o cocukta. Begenilme takip edilme va istegi hep olacak. Neeeye kadar boyle kalacak. Sapigin kacirmasi kucuk ihtimal ama ileride ruhsal sikintilari elbet olacak.demi aniden gündemden düşebilir ailesinin maddi gücü kaybolabilir vs vs .sapık biri kaçırabilir Allah korusun
Aynen belki büyüdükçe sevimliliği gidecek ve takipçi kaybedecek vs .Tatminsizlik olacak o cocukta. Begenilme takip edilme va istegi hep olacak. Neeeye kadar boyle kalacak. Sapigin kacirmasi kucuk ihtimal ama ileride ruhsal sikintilari elbet olacak.
Belki çocuk tanınmak istemeyecek. İlerde o videolardan rahatsız olacak. Çocuğun kişilik haklarına saygısızlık bence. Büyüyünce kendi isterse kanalda açsın, fotoğrafta koysun. Anneler babalar sırf kendilerini tatmin ekmek için açıyorlar bu kanalları. Para kazanmak için kullananları hiç söylemiyorum bile. Sizi çok haklı buldum iyi yapmışsınız kanalı silerek.Aynen belki büyüdükçe sevimliliği gidecek ve takipçi kaybedecek vs .
bide izlenme rekoru kırıyor izleyenlerin hepsinin 5 -7 yaş aralığında olduğunu düşünmüyorum malesef
içim rahatladı şuan süreklievham yapıyordum kafamda kuruyordum vs .Belki çocuk tanınmak istemeyecek. İlerde o videolardan rahatsız olacak. Çocuğun kişilik haklarına saygısızlık bence. Büyüyünce kendi isterse kanalda açsın, fotoğrafta koysun. Anneler babalar sırf kendilerini tatmin ekmek için açıyorlar bu kanalları. Para kazanmak için kullananları hiç söylemiyorum bile. Sizi çok haklı buldum iyi yapmışsınız kanalı silerek.
doğru söylüyorsunuz ama ben youtubeda gizlide olsa istemem bilmiyorumilk olarak youtube işinden para kazanmak istiyorsanız evde çektiğiniz videolarla o iş olmaz. bir ajansa kaydolup profesyonel videolar çekmeniz gerekiyor. size "aaa ne kadar doğal,ev halleri" olarak gelen videoların tamamı ajanslar tarafından çekiliyor. influencer olmak için bu gerekli.
ikincisi ise videoların gizliliğini değiştirebilirsiniz. benim kardeşim de deli gibi istedi ama babam izin vermedi kanal açmasına. ki oyuncak filan değil kendisi vlog çekmek istiyordu. şuan çekip yüklüyor ama kimse göremiyor sadece aboneleri olan babam,abim,abimin eşi,ben ve sevgilim görüyoruz. amaç anı biriktirmek ise bu da bir yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?