- 24 Eylül 2010
- 6.112
- 19.909
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sildim kanalı herşeyi telefonumdakiler yeterben bu kanalları anlamıyorum ne gerek var kapatmasanızda artık vıdeo paylaşmayın...
Cocuklar uzerinden para kazanmanin yollari bunlar.eşim prenses elife özendi biraz aslına bakarsanız
eltimde para kazanma yolu gibi bakıyor olaya
bilmiyorum herkes çocugun beğenilmesi övgü alıp tanınmasını istiyor malesef
demi ben abartmıyorum yani kurmuyorum kafamdaCocuklar uzerinden para kazanmanin yollari bunlar.
Millet kolaydan zengin olma pesinde.
Sabahtan aksama kadar onu yaptik buraya gittik videolar cekiliyor bir suru.
Milletin isi gucu yok sanirim .
Bosverin iyi yapmissiniz
sizce hepsi çocuk olabilir mi?Prenses elif e baktım şimdi
Ne kadar saçma videolar ya
Bi de 2 milyona yakın takipçisi var
Bence kapatin kimin ne oldugu bilemezsiniz.hayırlı sabahlar
Anksiyite sorunu olan bir anneyim ,eltim kendi çocuğuna youtube kanalı açtı .Bunun üzerine bizde açtık 3 ay kadar önce ama aktif değildik.Şimdi ben pişmanım açtığıma ama evham mı yapıyorum sizce ?
Kanalı silsem eşim yine kafanda kuruyorsun diyecek .
sizcede kafamda mı kuruyorum
silmeli miyim kanalı ?
sildim çok şükürHiç yersiz, abartı korkular değil. Yani youtube diyorsunuz bir de, süzgeci yok herkes izler...
Ya değil youtube instamomlar bile asabımı bozuyor, çocuk pazarı kurulmuş gibi...
Silin.
Bence çok haklısınız beğeni ve abonelik için Zamanla daha fazlası gerekecek.herkes her türlü insan ulaşabiliyor videolara bide çocukta beğenilme kabul görme duygusu gelişiyor vs bilmiyorum içim rahat etmedi sildim videoysa telefonumda var video
mesele eşime anlatmak şimdi
Reklam geliri alıyorlarben bu kanalları anlamıyorum ne gerek var kapatmasanızda artık vıdeo paylaşmayın...
eşim in arkadaşlarının falan çocuklarınında kanalı var yani ona göre normal ama şükür saygı duydu ve ses etmedi kapatmamaBence çok haklısınız beğeni ve abonelik için Zamanla daha fazlası gerekecek.
kapatarak İyi yapmışsınız zaman koruma zamanı,
eşiniz niye bu kadar rahat onu anlamadım
Kadın russizce hepsi çocuk olabilir mi?
bence olamaz ilk videolarda annenin mutsuzluğu yüzünden belli adam çok kaba eşine karşı vs
malesef oğlum ve yeğenimde izliyor ben tabletten engelledim youtube sildim ama bilmiyorum
videolara dikkatli bakın ilk videolaraKadın rus
Pek iyi değil Türkçe si
Ama adam çok kibar
Ailecek çalışmadıklarına eminin
insan bu kadar video atamaz gün içi
Çok lüks yaşamaya o kadar ilgiye alışkın çocuk nasıl normal hayata dönecek büyüdükçe merak ediyorum
Onu izleyen her çocuk özenir o hayata
Bir çocuğun özelinin bu kadar ifşa edilmesini hiç anlamıyorum
1 yıl önce eşim açtı hemen haberi yokken sildimEltiniz açtı diye açtınız.
Bu konunun daha ilk sayfasında sildim dediniz.
Çabuk ve tuhaf kararlar vermiş oldunuz sanki.
Anksiyetem yok ama karşıyım bu kanallara.
Bırakın kanal açmayı çocuklarımın youtube tan haberi yok henüz.
Ellerine kırk yılda bir tablet veririm onda da internet bağlantısı yok zaten.
Youtube çok başka bir derya,ucu bucağı yok.
Çocuğumun oralarda hangi gözlere,bakışlara maruz kaldığını bilemesem kafayı yerdim.
Silmekle iyi yapmışsınız.