- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyunlar ve oyuncaklar oynuyor ve çocuk görünüyorbenim oğlumun var kanalı ancak bu bahsettiğiniz şekilde değil. bahsettiğiniz videoları anlamadım ailecek herkesin videosu çekilip mi yayınlanıyor?
benim ki bilgisayardan oynadığı oyunu çekiyor şurda şöyle böyle yapıcaz tarzında ve yüzünü göstermesi kesinlikle yasak.
oyunlar ve oyuncaklar oynuyor ve çocuk görünüyor
O adamın karısıyla bir sıkıntısı var.Kadın rus
Pek iyi değil Türkçe si
Ama adam çok kibar
Ailecek çalışmadıklarına eminin
insan bu kadar video atamaz gün içi
Çok lüks yaşamaya o kadar ilgiye alışkın çocuk nasıl normal hayata dönecek büyüdükçe merak ediyorum
Onu izleyen her çocuk özenir o hayata
Bir çocuğun özelinin bu kadar ifşa edilmesini hiç anlamıyorum
Kaynım tablet hediye aldı büyük yeğenlerim izlerken oglumda izledi 2 yaşına kadar tv bulundurmadım evimde sadece trt çocuk izliyor evdeyken neti kapattım youtube yok tabletteKonu sahibi gerçekten prenses bilmem kimin butun videolarını izlediniz yada çocuğunuza öı izlettiniz?
İlk videolarından şöyleydi diye kıyas yapabiliyorsunuz.
Eğer durum buysa youtube kanalı kapatmaktan daha radikal bir değişikliğe ihtiyacınız var.
O da YouTube u hayatınızdan çıkarmak.
Bahsettiğiniz hesabı ilk defa duydum.
Oğlum zaten henüz 3 yaşında YouTube falan bilmiyor.
telefondan çizgi film yada oyun açamadığj için gerizekalı muamelesi gördüğü de oluyor da neyse bu başka bir konu :)
YouTube u sadece çizgi film indirmek için kullanıyorum.
Benim ki araçları seviyor diye leo jr diye bir çizgi film var onu izliyor.
Şimdi şimdi aynı bölümü hem Türkçe hem İngilizce izletmeye başladım.
En azından kulak aşinalığı olsun diye.
Geçen yıl TRT çocuk izliyordu günde 2 çizgi film hakkı vardı ama o bile yaşına çok uymuyormuş, yanlış yapmışım
İzlediğiniz videoları gözden geçirin mutlaka
2 milyon çocuk mu sizce ?Prenses dediginize baktim da asiri sacma videolar var. Yok cadir kurmus, yok bebekle oynamis. 2 milyon kiside durmus bunlari izliyormus yani.
Demi eşim çok bozuldu ama ses edemedi gerekçelerimi sununcaYine kanala koyacakmissiniz gibi videolar ceker, icerikler hazirlarsiniz, kendinize saklarsiniz oylece ani olarak kalir. Hic gerek yok millete sunmaya bence.