youtube da çocuk kanalı açmak

youtube da çocuk kanalı olurmu?

• olabilir

OY: 9 7,0%
  • olamaz

OY: 88 68,8%
  • duruma ve yaşa göre değişir

OY: 31 24,2%

• Ankete Katılan
    128
  • Anket Kapalı .
benim oğlumun var kanalı ancak bu bahsettiğiniz şekilde değil. bahsettiğiniz videoları anlamadım ailecek herkesin videosu çekilip mi yayınlanıyor?
benim ki bilgisayardan oynadığı oyunu çekiyor şurda şöyle böyle yapıcaz tarzında ve yüzünü göstermesi kesinlikle yasak.

benim oğlumun var kanalı ancak bu bahsettiğiniz şekilde değil. bahsettiğiniz videoları anlamadım ailecek herkesin videosu çekilip mi yayınlanıyor?
benim ki bilgisayardan oynadığı oyunu çekiyor şurda şöyle böyle yapıcaz tarzında ve yüzünü göstermesi kesinlikle yasak.
oyunlar ve oyuncaklar oynuyor ve çocuk görünüyor

Kapatmakla iyi etmiziniz
Oraya video çekip yukleyeceginiz zamanı daha kaliteli yaşayabilirsiniz
Çünkü video çekmek, düzenlemek, yüklemek ciddi bir ugras

oyunlar ve oyuncaklar oynuyor ve çocuk görünüyor

hımm anladım çocuğun görünmesine bende karşıyım.
çocuklar heves ediyor arkadaşlarından. kontrol altında tutarak bazı kısıtlamalar getirerek izin verilebilir bence.
mesela dediğim gibi kendini çekmesi evi çekmesi falan yasak. ilk açtığında çok hevesliydi habire video çekmeye çalışıyordu.
sonra azalarak bitti hevesi.

Konu sahibi gerçekten prenses bilmem kimin butun videolarını izlediniz yada çocuğunuza öı izlettiniz?
İlk videolarından şöyleydi diye kıyas yapabiliyorsunuz.
Eğer durum buysa youtube kanalı kapatmaktan daha radikal bir değişikliğe ihtiyacınız var.
O da YouTube u hayatınızdan çıkarmak.
Bahsettiğiniz hesabı ilk defa duydum.
Oğlum zaten henüz 3 yaşında YouTube falan bilmiyor.
telefondan çizgi film yada oyun açamadığj için gerizekalı muamelesi gördüğü de oluyor da neyse bu başka bir konu :)
YouTube u sadece çizgi film indirmek için kullanıyorum.
Benim ki araçları seviyor diye leo jr diye bir çizgi film var onu izliyor.
Şimdi şimdi aynı bölümü hem Türkçe hem İngilizce izletmeye başladım.
En azından kulak aşinalığı olsun diye.

Geçen yıl TRT çocuk izliyordu günde 2 çizgi film hakkı vardı ama o bile yaşına çok uymuyormuş, yanlış yapmışım

İzlediğiniz videoları gözden geçirin mutlaka

Benim iki oglumda istiyor ama babası izin vermediği için acamiyorlar ben izin vermeyeceğini bildiğim için babanıza sorun dedim

Hala da hevesleri var ama bu yaşta ne videosu çekilebilir ki imkan buldukbuldukca saçma sapan videoları paylasmalarindan korkuyorum You.... Da o kadar tehlikeli videolar varki 5-12 yaş aralığını çok etkileyen

Bunların içinde olmalarını istemiyorum açıkçası

Açmazdım.
Tamam yeri geliyor kendi sosyal medya hesaplarımızda sınırlı da olsa paylaşım yapıyoruz ki profilim kapalı,sadece yakın tanıdıklarım ekli ama ona rağmen paylaşmıyorum herşeyi,telefonumdan bilgisayara aktarıp saklıyorum.
Masum geliyor bakınca,basit bir eğlence gibi ama işin aslı öyle olmuyor. Altına yorumlar yazılıyor ki kırıcı,ağır şeyler de yazılabilir. İsmini hatırlayamadım ama bır filmde küçük bir kızın o kırıcı yorumlar nedeniyle,depresyona girip, intihara sürüklendiğini izleyip çok etkilenmiştim. Şu an girip bakın muhakkak görürsünüz bu kanallarda altta kötü kırıcı yorumlar. Bu sebeple tasvip etmiyorum.

Yine kanala koyacakmissiniz gibi videolar ceker, icerikler hazirlarsiniz, kendinize saklarsiniz oylece ani olarak kalir. Hic gerek yok millete sunmaya bence.

Youtube da o kadar kanal var ki.boşverin bu işleri.ben olsam hiç yanına ugramam böyle şeylerin.zaman kötü.ALLAH korusun düşünmediğiniz şeyler olabilir

Çocukların sosyal medyada görünür olmalarına sonuna kadar karşıyım. Belli bir yaşa kadar televizyona, tablete, telefona da karşıyım. Sosyal medya yoz bir ortam ve gittikçe daha da yozlaşıyor. Neyin kıymetli olup neyin olmadığını unutturuyor. Var olmayan bir dünyaya insanı esir ediyor. Yetişkinler bile sosyal medya kullanmada yeterince bilinçli değilken, çocuklar ne kadar bilinçli kullanabilir? O yüzden ne kadar geç bulaşırlarsa o kadar iyi.

Anksiyete hastası olmanızla ilgisi yok. Makul bir endişe bence. Çocukları kendi kararlarını alabilecekleri yaşa kadar korumak lazım. Sanal güvenlik çok önemli bir konu. Kızım büyüyünce youtube kanalı açmak istese izin vermezdim.

Çocuğu, hayatını, hayatınızı, diğer insanlara (sapıklar dahil) youtube gibi herkesin heran girebildiği bi sitede altın tepside sunmak çok çok mantıksız. Ne gerek var ki? Nefret ediyorum fenomen olmak için çocuklarını kullanan insanlardan. Sizin derdiniz belki fenomen olmak değil ama ne amaçla bi youtube kanalı açarki insan? “Çocuğumu insanlar izlesin” diye.O çocuklara o sapıklar ulaşamıycak belki ama pis zihinlerinde düşünme ihtimalleri bile deli ediyo beni! Zaman kötü hanımlar çocuklarımızı mahremimizde büyütelim olur..

Kadın rus
Pek iyi değil Türkçe si
Ama adam çok kibar
Ailecek çalışmadıklarına eminin
insan bu kadar video atamaz gün içi
Çok lüks yaşamaya o kadar ilgiye alışkın çocuk nasıl normal hayata dönecek büyüdükçe merak ediyorum
Onu izleyen her çocuk özenir o hayata
Bir çocuğun özelinin bu kadar ifşa edilmesini hiç anlamıyorum
O adamın karısıyla bir sıkıntısı var.
Ben bu çocuk videolarından yaklaşık 1 yıl önce haberdar oldum. 1-2 ay sürekli izledim çeşitli kanalları. Hani belki işe yarar bi şey vardır diye.
Tabi fiyasko :/
Adam inceden inceye karısını öyle bir aşağılıyor ki...
Hiçbir şey onun izni olmadan yürümüyor gibi. Kendini göstermiyor ama bazı videolarda kadın onun lafını dinlemediğinde yüz ifadesi artık nasıl bir alıyorsa kadın süt dökmüş kediye dönüyor.
Vallahi nasıl bir işsizlikse bayağı gözlem yaptım :p

Youtube anı biriktirmek üzerine tasarlanmış bir platform değil, anı biriktirmek için çocuğunuzun adına sadece sizin girebildiğiniz bir blog sitesi ya da gizlilik ayarları yapılmış bir facebook profili oluşturabilirsiniz.

Çocuğum az büyüsün youtuber olsun diye düşünüyorsa eşiniz; sosyal medya uzmanı bir anne olarak, bunu pedagojik bulmuyorum, bu çocuklar bir süre sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başlıyorlar.

Prenses dediginize baktim da asiri sacma videolar var. Yok cadir kurmus, yok bebekle oynamis. 2 milyon kiside durmus bunlari izliyormus yani.

Türkiye'ye daha taze düşmüş bir video:

"Ben senin arkadaşın olabilirim, aslında senin hayranlarından biriydim ama o gün işim çıktığı için gelemedim, çok üzüldüm seni öyle görünce" vs gir konuşmaya, tut çocuğun elinden adı belli yüzü belli yaşadığı yer belli, al götür.
Buyurun nasıl açık hedef.

Gözünüzü sevim dikkat.

Son düzenleme:
Konu sahibi gerçekten prenses bilmem kimin butun videolarını izlediniz yada çocuğunuza öı izlettiniz?
İlk videolarından şöyleydi diye kıyas yapabiliyorsunuz.
Eğer durum buysa youtube kanalı kapatmaktan daha radikal bir değişikliğe ihtiyacınız var.
O da YouTube u hayatınızdan çıkarmak.
Bahsettiğiniz hesabı ilk defa duydum.
Oğlum zaten henüz 3 yaşında YouTube falan bilmiyor.
telefondan çizgi film yada oyun açamadığj için gerizekalı muamelesi gördüğü de oluyor da neyse bu başka bir konu :)
YouTube u sadece çizgi film indirmek için kullanıyorum.
Benim ki araçları seviyor diye leo jr diye bir çizgi film var onu izliyor.
Şimdi şimdi aynı bölümü hem Türkçe hem İngilizce izletmeye başladım.
En azından kulak aşinalığı olsun diye.

Geçen yıl TRT çocuk izliyordu günde 2 çizgi film hakkı vardı ama o bile yaşına çok uymuyormuş, yanlış yapmışım

İzlediğiniz videoları gözden geçirin mutlaka
Kaynım tablet hediye aldı büyük yeğenlerim izlerken oglumda izledi 2 yaşına kadar tv bulundurmadım evimde sadece trt çocuk izliyor evdeyken neti kapattım youtube yok tablette
Elifi takipe aldım çünkü yeğenim huy değiştirdi ve yetinmeyi bilmeyen bir çocuk oldu vs
Anne baba da bir yere kadar engel oluyor tv tablet vs ye anne anne babaanne vs açıyor

Back
X