Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy cok tatlı bence buKepçe den dökülenler![]()
ayyy cok tatlı bence bu
sırf ısmınden merak eder gırer bakar ınsan :)
O isimleri koymamak için post actımBenim koymayın diyeceğim isimler var. Mesela adınız Ayşe diyelim , Ayşe'nin mutfağı, Ayşe world's , Ayşe'nin lezzetleri, Ayşe'nin elinden falan koymayın. Bezdik.
Türk mutfagı italyan mutfagı meksıka mutfagı uzerıne olacakBiraz daha bilgi verseniz içeriğe yönelik?
Ev yemekleri mi, yöresel denemeler mi, abur cuburları evde taklit ağırlıklı mı, vegan mı, sağlık mı ön planda, diyet yemekleri mi, pratik olanlar mı az bilinen tarifler mi, deneysel mi vlog gibi bugün bunu yaptım aile sofrası şeysi mi?
Hepsi mi, biri ağırlıklı mı?
Ayrıntı alsak :)
Türk mutfagı italyan mutfagı meksıka mutfagı uzerıne olacak
Çok Teşekkür ederim çok güzel fıkırler hepsıGurme lezzetler
Tabağımdaki şölen
Bi tabak daha
Afiyet olsun
Ne pişirsem
Bugün ne pişirsem
Mis gibi
Yemekte ne var
Leziz mutfağım
Ocakta yemeğim var
(Adınız)'dan yemek tarifleri
Tadı tuzu yerinde
Karnım acıktı
Tarifini versene
Nefis tarifler
Aklıma ilk gelenler bunlar.
Ocakta yemeğim var'ı çok beğendim ben şahsenGurme lezzetler
Tabağımdaki şölen
Bi tabak daha
Afiyet olsun
Ne pişirsem
Bugün ne pişirsem
Mis gibi
Yemekte ne var
Leziz mutfağım
Ocakta yemeğim var
(Adınız)'dan yemek tarifleri
Tadı tuzu yerinde
Karnım acıktı
Tarifini versene
Nefis tarifler
Aklıma ilk gelenler bunlar.
Merhaba. Ne tevafuk. Bende kanal açmayı düşünüyorum. Ama video editörü arıyorum. Siz kendiniz mi yapacaksınız editi ?Kızlar youtube'da yemek kanali acmayi düşünüyorum ama guzel orjinal bir isim bulamıyorum aklima siz geldinizEglenceli isimler de olabilir..Benim aklimda bir iki isim var ama icime sinmedi sizin fikirlerinizi bekliyorum
Öyle mi hayırlı olsun sizin de :) Eşim yapacak ondan ögrenirim zamanla diye düşünüyorum..Merak ettim nasıl bir kamera kullanacaksınız acaba hangı açıdan cekıyorsunu yenı baslayacagım da benMerhaba. Ne tevafuk. Bende kanal açmayı düşünüyorum. Ama video editörü arıyorum. Siz kendiniz mi yapacaksınız editi ?
Ben kamerayı yeni almayı düşünüyorum sony zv 1. Kamera tezgahta duracak. Üstten çekeceğimÖyle mi hayırlı olsun sizin de :) Eşim yapacak ondan ögrenirim zamanla diye düşünüyorum..Merak ettim nasıl bir kamera kullanacaksınız acaba hangı açıdan cekıyorsunu yenı baslayacagım da ben
Ben ıphone 12 ıle baslamayı düşündüm de trıpodu nereye yerlestırecegım konusunda kararsızımBen kamerayı yeni almayı düşünüyorum sony zv 1. Kamera tezgahta duracak. Üstten çekeceğim
Evet. En büyük sorun o. Bende ufak ufak çekimler yapmaya başladım.Ben ıphone 12 ıle baslamayı düşündüm de trıpodu nereye yerlestırecegım konusunda kararsızım