Youtube yemek kanalima isim:)

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
844
103
İstanbul
Kızlar youtube'da yemek kanali acmayi düşünüyorum ama guzel orjinal bir isim bulamıyorum aklima siz geldiniz😊Eglenceli isimler de olabilir..Benim aklimda bir iki isim var ama icime sinmedi sizin fikirlerinizi bekliyorum

Masalsı lezzetler olabilir
Yada
Masalın mutfağı

Biraz daha bilgi verseniz içeriğe yönelik?
Ev yemekleri mi, yöresel denemeler mi, abur cuburları evde taklit ağırlıklı mı, vegan mı, sağlık mı ön planda, diyet yemekleri mi, pratik olanlar mı az bilinen tarifler mi, deneysel mi vlog gibi bugün bunu yaptım aile sofrası şeysi mi?
Hepsi mi, biri ağırlıklı mı?
Ayrıntı alsak :)

Yemek kanalımızda tarif detaylı anlaşılır ama kısa olur inşallah. 5 dk da hazırlanan yemeği 40 dk sohbet ederek anlatmak vakit kaybı geliyor bana.

Tam kıvamında, masal tadında lezzetler.

Olabilir.

Biraz daha bilgi verseniz içeriğe yönelik?
Ev yemekleri mi, yöresel denemeler mi, abur cuburları evde taklit ağırlıklı mı, vegan mı, sağlık mı ön planda, diyet yemekleri mi, pratik olanlar mı az bilinen tarifler mi, deneysel mi vlog gibi bugün bunu yaptım aile sofrası şeysi mi?
Hepsi mi, biri ağırlıklı mı?
Ayrıntı alsak :)
Türk mutfagı italyan mutfagı meksıka mutfagı uzerıne olacak

Türk mutfagı italyan mutfagı meksıka mutfagı uzerıne olacak

Gurme lezzetler
Tabağımdaki şölen
Bi tabak daha
Afiyet olsun
Ne pişirsem
Bugün ne pişirsem
Mis gibi
Yemekte ne var
Leziz mutfağım
Ocakta yemeğim var
(Adınız)'dan yemek tarifleri
Tadı tuzu yerinde
Karnım acıktı
Tarifini versene
Nefis tarifler

Aklıma ilk gelenler bunlar.

Gurme lezzetler
Tabağımdaki şölen
Bi tabak daha
Afiyet olsun
Ne pişirsem
Bugün ne pişirsem
Mis gibi
Yemekte ne var
Leziz mutfağım
Ocakta yemeğim var
Tadı tuzu yerinde
Karnım acıktı
Tarifini versene
Nefis tarifler

Çok Teşekkür ederim çok güzel fıkırler hepsıHoppa

Gurme lezzetler
Tabağımdaki şölen
Bi tabak daha
Afiyet olsun
Ne pişirsem
Bugün ne pişirsem
Mis gibi
Yemekte ne var
Leziz mutfağım
Ocakta yemeğim var
Tadı tuzu yerinde
Karnım acıktı
Tarifini versene
Nefis tarifler

Ocakta yemeğim var'ı çok beğendim ben şahsen

Kızlar youtube'da yemek kanali acmayi düşünüyorum ama guzel orjinal bir isim bulamıyorum aklima siz geldiniz😊Eglenceli isimler de olabilir..Benim aklimda bir iki isim var ama icime sinmedi sizin fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba. Ne tevafuk. Bende kanal açmayı düşünüyorum. Ama video editörü arıyorum. Siz kendiniz mi yapacaksınız editi ?

Merhaba. Ne tevafuk. Bende kanal açmayı düşünüyorum. Ama video editörü arıyorum. Siz kendiniz mi yapacaksınız editi ?
Öyle mi hayırlı olsun sizin de :) Eşim yapacak ondan ögrenirim zamanla diye düşünüyorum..Merak ettim nasıl bir kamera kullanacaksınız acaba hangı açıdan cekıyorsunu yenı baslayacagım da ben

Öyle mi hayırlı olsun sizin de :) Eşim yapacak ondan ögrenirim zamanla diye düşünüyorum..Merak ettim nasıl bir kamera kullanacaksınız acaba hangı açıdan cekıyorsunu yenı baslayacagım da ben
Ben kamerayı yeni almayı düşünüyorum sony zv 1. Kamera tezgahta duracak. Üstten çekeceğim

Back
X