Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

birde seni neden yuhlasınlar. evet sen onun bir çocuğu olduğunu bilerek evlendin ama nerden bilebilirdinki çocuk sana böyle bir şey yapacak? kimse seni yagılayamaz. karısı içinde keza öyle.

11 yaşında bir çocuk cinsel içerikli konuşabilmeyi nerden öğrenmiş?Bana pek mantıklı gelmedi..birisi yardım etmiş olmasın,mesela annesi?
Savcigila şikayet edin

Bu çocuklar internet çocuğu ne yazık ki her şeyi biliyorlar ve farkındalar.

Bana neden bunu yaptın diyorum cevap vermiyor. Annenin numarasını birilerine verir miydin, onu rahatsız etsinler ister miydin diyorum hayır diyor. Öz annesinden daha çok sahip çıktım ben ona bu nefreti neden bilemiyorum.

Son paragraf biraz ağır olmuş sanki. 11 yaşında düşünememiş olabilir. Yaptığı kötü bir şey ve bence bir cezayı hak ediyor.

Şok oldum okurken. Bir yandan da çocuğa üzüldüm.
Yazık, o kadın ne biçim doldurmuştur çocuğu. Evde kaloriferi acmayip 'baban o kadın yüzünden bizi soğukta bırakıyor, o kadın yuvamizi dağıttı, o kadın çocuk dogurunca baban seni daha sevmeyecek' gibi şeylerle dolmuş küçük bir çocuğun sağlıklı düşünmesi beklenemez ki. O da kendince sizi ayıracak bir plan yapmış sanirim .
Bence bir süre evinize almayın, babası o ara pedagoga götürsün.
Zamanla siz de gidin aynı pedadoga... İşler yavaş yavaş, adım adım rayına girebilir.
Bazen herşeyin düzelmesi için iyice bir dibe batması gerekiyor. Ben de annemle iki yabancı gibiydim mesela. Ama benden kaynaklı denebilecek- kötü bir olaydan sonra birbirimize bagridik çağırdık ve bir kırılma yaşadık. O günden sonra asıl komple kopmamız gerekirken o olay bizi birbirimize yakinalstirdi mesela.
Belki sizde de böyle olur.
Herşeyi zamana bırakın ve pedagogla uzuuun görüşmeler yapmadan bir araya gelmeyin derim ben

neler hissettiğimi, ne kadar canımın acıdığını tahmin dahi edemezsiniz bu saatten sonra düzelebilmemiz mümkün değil.
Düzelmeyin görüşmek zorunda değilsiniz. 11 yaşında birine bence ikinci bir şans verilebilir ama siz vermeyebilirsiniz. Bir de bu çocuk neler yaşadı ki böyle davrandı. Anne ve babasının bunu sorgulaması gerekiyor. Çocuk yaşta biri böyle büyük bir hata yapıyorsa ben çocuktan çok anne babaya kızarım.

Diyelim ki anne doldurdu bunu yapmak nasıl aklına gelebilir. Bu çok uç bir nokta ve gelse bana bağırsa çağırsa nefret kussa olgunlukla karşılar kendimi anlatırım ama bu belden aşağı vurmak.
Bizimle yaşamaya başladığı süreçte 1 yıl bu durumu kafasında oturtması adına çocuk psikoloğuna götürdüm. Ailesi olarak sizi görüyor artık gelmenize gerek yok her şey yolunda diyene kadar hep destek aldık.

Hissettikleriniz çok normal tepkiniz fazla gelmedi bana. Annesinin dolduruşuna geldiği için sizi sevmiyor ya da nefret ediyor olabilir. Ama çocuğu illa ki anne doldurmuş diyemeyiz. İnternette herşey ellerinin altında 11-12 yaşındaki çocuklar bağımlılık yapıcı maddeler kullanıp birbirleriyle bu tür konuşmalar yapabiliyorken, zarar verme amaçlı cinsel içerikli konuşma yapması çok da zor değil. Pedagog ya da çocuk psikiyatrisi bu çocuğun bir şekilde muayene olması yardım alması lazım. Baba bir müddet tepki koyacak tabii ki ama yumuşamanızı bekleyecek sonrasında. Direk boşanın demek de mantıklı değil. Ama artık aynı evi paylaşmak istemiyorsanız affedemeyecekseniz tavrınız bu konuda net olsun.

Haklısın.Yaptığı şeytanca ama evliliğini zor günler bekliyor.Biraz zaman geçince eşin tavrını

yumuşatmanı bekleyecek.Sen de pek niyetli değilsin.Bununla ilgili ciddi sorunlar seni

bekliyor.

Tavrım asla yumuşamayacak o çocuk benim evime ayak basamaz. Sonucu boşanma dahi olsa hazırım.

11 yaşındaki çocuk bunları nerden akıl edebiliyor ki
benimde var 11 yaşında çocuğum bunların 1 tanesini bilmez.
annesi yaptırıyor söylemedi demeyin. annesini korumak için ben yaptım demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…