- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
birde seni neden yuhlasınlar. evet sen onun bir çocuğu olduğunu bilerek evlendin ama nerden bilebilirdinki çocuk sana böyle bir şey yapacak? kimse seni yagılayamaz. karısı içinde keza öyle.Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
11 yaşında bir çocuk cinsel içerikli konuşabilmeyi nerden öğrenmiş?Bana pek mantıklı gelmedi..birisi yardım etmiş olmasın,mesela annesi?
Savcigila şikayet edin
eski konularınızı bilmiyorum ama son paragraf hariç bu konuda tamamen haklısınız bence...
çok zor bir durum ya ne desem bilemedim.
11 yaşında bir çocuk nasil boyle bir sey yapabilir nasil boyle nefret dolabilir. Annesinin haberinin olmadığına inanmiyorum. Belki detayına hakim değildir ama çocuğun sizden bu denli nefret etmesine sebep olan bir şeyler olmali.
Son paragraf biraz ağır olmuş sanki. 11 yaşında düşünememiş olabilir. Yaptığı kötü bir şey ve bence bir cezayı hak ediyor.
Düzelmeyin görüşmek zorunda değilsiniz. 11 yaşında birine bence ikinci bir şans verilebilir ama siz vermeyebilirsiniz. Bir de bu çocuk neler yaşadı ki böyle davrandı. Anne ve babasının bunu sorgulaması gerekiyor. Çocuk yaşta biri böyle büyük bir hata yapıyorsa ben çocuktan çok anne babaya kızarım.neler hissettiğimi, ne kadar canımın acıdığını tahmin dahi edemezsiniz bu saatten sonra düzelebilmemiz mümkün değil.
Şok oldum okurken. Bir yandan da çocuğa üzüldüm.
Yazık, o kadın ne biçim doldurmuştur çocuğu. Evde kaloriferi acmayip 'baban o kadın yüzünden bizi soğukta bırakıyor, o kadın yuvamizi dağıttı, o kadın çocuk dogurunca baban seni daha sevmeyecek' gibi şeylerle dolmuş küçük bir çocuğun sağlıklı düşünmesi beklenemez ki. O da kendince sizi ayıracak bir plan yapmış sanirim .
Bence bir süre evinize almayın, babası o ara pedagoga götürsün.
Zamanla siz de gidin aynı pedadoga... İşler yavaş yavaş, adım adım rayına girebilir.
Bazen herşeyin düzelmesi için iyice bir dibe batması gerekiyor. Ben de annemle iki yabancı gibiydim mesela. Ama benden kaynaklı denebilecek- kötü bir olaydan sonra birbirimize bagridik çağırdık ve bir kırılma yaşadık. O günden sonra asıl komple kopmamız gerekirken o olay bizi birbirimize yakinalstirdi mesela.
Belki sizde de böyle olur.
Herşeyi zamana bırakın ve pedagogla uzuuun görüşmeler yapmadan bir araya gelmeyin derim ben
Hicbirseyi cekmek zorunda degilsin. Sizinkisi de tam bir seytan yuh yani. Bu yasta bunlari yapan ilerde neler yapmaz ki! Yuhlanacak bir seyiniz yok Allah yardimciniz olsun.
Kızmakta sonuna kadar haklısın ama beddua işi olmamış. Nihayetinde çocuk yani.
Haklısın.Yaptığı şeytanca ama evliliğini zor günler bekliyor.Biraz zaman geçince eşin tavrını
yumuşatmanı bekleyecek.Sen de pek niyetli değilsin.Bununla ilgili ciddi sorunlar seni
bekliyor.
babasının oğlu diyorum.zaten bunla evliliğin darbe alınca toparlanmaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?