- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Bende aynısını düşündüm. Daha ileri boyuta geçip ev adresi verme gibi şeyler yapsa konu sahibinin halini düşünemiyorum.Nasıl olsa babam çok üstünde durmadı deyip başka şeyler de yapması mümkün.
Çocuğu sadece anne yetiştirmez.Seni niye yuhlayalim hayatim cocugunu terbiyesiz yetistiren kadini yuhlariz bu olayda. 11 yasinda ve her halttan haberi var arsizin. Nasil yetistirildiyse cinsel konusmalara kadar her halti biliyor. Hic bisey yapma numarani degistir ne hali varsa gorsun.
Çocuğun ebeveynleri daha tehlikeli bence.Bende aynısını düşündüm. Daha ileri boyuta geçip ev adresi verme gibi şeyler yapsa konu sahibinin halini düşünemiyorum.
Ya adamlar evin kapısına gelseydi? Çocuğu yaptı için olayı örtbas etmeye çalışan bir baba var.
Hangisi daha tehlikeli bilemedim ben
Kim abartılı bulmuş?konu sahıbını abartılı bulanları da hıc anlayamadım ergen cocuk tutmus telefon nosunu babasının ıs arkadasları da dahıl erkeklere cınsel amaclı dagıtmıs !
şaka mısınız ?
isimlerı tek tek hafızamda tutmadımKim abartılı bulmuş?
Bu düşüncelerinizi eşinize söylediniz mi? Çocuktan nefret ettiğinizi vs bilip size bir şey demiyor ve tavrınızı yumuşatmanızı beklemiyorsa evliliğiniz devam edebilir. Ama ileride konu unutulmaya başlanınca bence büyük sorunlar sizi bekliyor. Eşinizin o benim evladım evime tabi ki gelecek moduna girmesi çok uzun sürmez bence
Evet o paragrafı ben de fazla buldum. Beddua etmek iyi bir şey mi? Diğer konuda konu sahibini haksız bulan tek bir kişi bile yok postta.isimlerı tek tek hafızamda tutmadım
bastan sona tum sayfaları okursanız gorursunuz
son yazdıgı pragrafı abartılı bulanlara abartılı degıl nefret etmekte haklı dıyorum cocuk o kızabılırsın ama nefret edılmez dıye bır yorum bıle okudum demın
Benim öyle bir yorumum var ama bana sizin çocuğunuz yapsa ne hissederdiniz diye sorulduğu için o şekilde cevap verdim.isimlerı tek tek hafızamda tutmadım
bastan sona tum sayfaları okursanız gorursunuz
son yazdıgı pragrafı abartılı bulanlara abartılı degıl nefret etmekte haklı dıyorum cocuk o kızabılırsın ama nefret edılmez dıye bır yorum bıle okudum demın
ben olsam bende allahından bul derımEvet o paragrafı ben de fazla buldum. Beddua etmek iyi bir şey mi? Diğer konuda konu sahibini haksız bulan tek bir kişi bile yok postta.
Bende aynısını düşündüm. Daha ileri boyuta geçip ev adresi verme gibi şeyler yapsa konu sahibinin halini düşünemiyorum.
Ya adamlar evin kapısına gelseydi? Çocuğu yaptığı için olayı örtbas etmeye çalışan bir baba var.
Hangisi daha tehlikeli bilemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?