Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Seni niye yuhlayalim hayatim cocugunu terbiyesiz yetistiren kadini yuhlariz bu olayda. 11 yasinda ve her halttan haberi var arsizin. Nasil yetistirildiyse cinsel konusmalara kadar her halti biliyor. Hic bisey yapma numarani degistir ne hali varsa gorsun.

sızı nıye yuhlayalım magdursunuz
ben sızın yerınızde olsam boyle bır durumda savcılıga sıkayet edecegımı soylerdım
cunku esınız yeterlı konusmayı cocuguna yapmamıs bellıkı . cocuktur fazla ustune dusme dıyen adamdan bır cacık olmaz

Bu düşüncelerinizi eşinize söylediniz mi? Çocuktan nefret ettiğinizi vs bilip size bir şey demiyor ve tavrınızı yumuşatmanızı beklemiyorsa evliliğiniz devam edebilir. Ama ileride konu unutulmaya başlanınca bence büyük sorunlar sizi bekliyor. Eşinizin o benim evladım evime tabi ki gelecek moduna girmesi çok uzun sürmez bence

Nasıl olsa babam çok üstünde durmadı deyip başka şeyler de yapması mümkün.
Bende aynısını düşündüm. Daha ileri boyuta geçip ev adresi verme gibi şeyler yapsa konu sahibinin halini düşünemiyorum.
Ya adamlar evin kapısına gelseydi? Çocuğu yaptığı için olayı örtbas etmeye çalışan bir baba var.
Hangisi daha tehlikeli bilemedim ben

Çocuğu sadece anne yetiştirmez.

Eşinizin bu kadarcık tepki göstermesi hiç hoşuma gitmedi. Çocuk resmen namusunuzla dalga geçmiş yani başka bir açıklaması yok bence, Allah sabır versin diyorum ama şunu da çok iyi biliyorum ki, siz o çocuk için ne kadar fedakarlık yaparsanız yapın, o çocuk en ufak bir olayda sizi harcar, tecrübeyle sabit o yüzden kendinizi ezdirmeyin hiçkimseye...

Çocuğun ebeveynleri daha tehlikeli bence.

Çocuğun annesinden habersiz yaptığını sanmam şikayet etmeyin diye üstüne yıkmıştır büyük ihtimalle. Her türlü iğrenç tabi ben olsam peşini bırakmazdım yapın şikayetinizi mesajlaşma saatlerinden ortaya çıkar kimin yaptığı bence.

Ben boşanırdım yerinizde olsam böyle şirretliklerle yüz göz olacağınıza ayrılın yeni bi hayat kurun. Evet ikinci evliliklerde çocuklu adamla evlilik yaptığınızı unutmayın diye çok dedik burda ama kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil katiyen. Annesine verdiği çocuğu evlenir evlenmez başınıza getiren kocanızda suçlu çizgiyi çekememiş. Hiç uğraşmayın suçlu olan siz değilsiniz

Suc duyurusunda bulunsaniz yuksek ihtimalle cocuk annenin elinden alinir. Siz annenin yapmadigina nasil eminsiniz.
Yani cocugun itiraf etmesi bisey ifade etmez. Annesi de itiraf ettirmis olabilir. Annesi cocugunu kontrol etmiyor mu . Surda yegenim bende kaldida aninda oyundan yabanci biriyle konustugunu farkrttim. Tamam teknolooji kurdu olabilit ama peki ya cinsel icerikli sohbeti nasil yapiyor. Nasil oldugunu bilsede koskoca adamlarla nasil bir fantezi konusuyor acaba.
Siz o cocugu savciliga da verseniz sizin durumunuz kurtulmayacak ama diger konularda zaten evinize almaniz cok affedersiniz salaklik olur. Etrafa karsi belki de bu kadar kolay affettiyse bu yapti . Cocuk diye ustunu kapatti olur durumunuz.
Bence cocugu savciliga vermenize gerek yok. Annesi hakkinda auc duyurusunda bulunun ve kocaniz sizin namusunuzu cocuktur diyerek gecistiriyorsa kocanizi da bosayin.
Ama ben annesinden supheleniyorum

Kim abartılı bulmuş?
isimlerı tek tek hafızamda tutmadım
bastan sona tum sayfaları okursanız gorursunuz
son yazdıgı pragrafı abartılı bulanlara abartılı degıl nefret etmekte haklı dıyorum cocuk o kızabılırsın ama nefret edılmez dıye bır yorum bıle okudum demın

Böyle bir moda girerse tercih yapmak zorunda kalacak ne yazik ki
Benim evime gelemez, benim soframa oturamaz, benim bir bardak suyumu içemez
Evladı çok kıymetliyse dışarıda istediği kadar görüşebilir. Ben yüzünü görmek, sesini duymak istemiyorum.

Evet o paragrafı ben de fazla buldum. Beddua etmek iyi bir şey mi? Diğer konuda konu sahibini haksız bulan tek bir kişi bile yok postta.

Bunu yapmasindaki amac ? Ayrilmaniz
Bu cocukla araniz iyi ise cocuk neden ayrilmanizi istesin anne doldurusu baska aciklamasi yok
1 arandiniz 2 arandiniz ya esiniz cinnet gecirip size saldirsaydi ?
Cok haklisiniz istememekte 3 yasinda degil 11 yasinda akli fikri cinlige hinlige gelince buyuk ama esinize gire cocuk hadi ordan
Geri adim atmayin sikayet edin cezasi olur mu olursa nasil olur hic fikrim yok ama enazindan aklibasina gelir

cocugun annesının haberı oldugunu bıle sanmıyorum
hıc bır annenın cocuguna oyle sıtelere gır oyle adamlarla oyle cınsel sohbetler kur kadının numarasını dagıt dıye hıc bır anne demez
bunu anlamanın tek yolu savcılıga sıkayet etmek
gozumu karartırdım ne demek ya numaramı dagıtsın benım adıma adamlarla cınsel ıcerıklı konussun

bırde erkek cocuk degıl mı bu yanlıs mı anladım erkek cocuk adamlarla cınsel ıcerıklı konusuyor sadece numara dagıtma da degıl
cok pis ya her anlamda cok pis

Benim öyle bir yorumum var ama bana sizin çocuğunuz yapsa ne hissederdiniz diye sorulduğu için o şekilde cevap verdim.

Evet o paragrafı ben de fazla buldum. Beddua etmek iyi bir şey mi? Diğer konuda konu sahibini haksız bulan tek bir kişi bile yok postta.
ben olsam bende allahından bul derım
okadar emek verdıgım sevgı gosterdıgım cocuk bana bunu yapıyorsa allahından bul ne halın varsa gor derım . asla abartılı degıl . cocuk daha ne yapsın ? yapabılecegı son seyı yapmıs zaten .

11 yaşında bir çocuk takip edilmeli. İnternette ne yapıyor nerelere giriyor kiminle konuşuyor? Bir anne baba bunlardan bi haberse o çocuk için çok üzülürüm.

Eşim çoğu zaman seyahate gidiyor ve ben evde yalnız kalıyorum başıma gelebilecekleri tahmin edin sadece.
Bunu bir başkası yapsaydı eşimin nasıl tavır alacağını çok iyi bildiğimden bu çocuktur yapar mantalitesi beni deli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…