Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Çocuk annesiyle kalmak istemiyor ve onda kalmaya mecbur kaldığı için sizden intikam almış. Peki alsın bakalım da bu konusmalari yapabilen, aklına böyle bir intikam gelen birine çocuktur boşver demek nedir? Sorun kocanizda. Ayrılın demiyorum ayrılmak zorundasınız diyorum. Yoksa başınıza daha neler gelir kim bilir.

Babasi cocuktur o bosver mi dedi sadece???

Belki de savciliga vermek dogru fikirdir, bu ise yetiskinlerin karismamis oldugunu dusunmedim ben.

Sizi de suclamayacagim. Ama cocuk bu sekilde uvey anne nefreti ile dolu ise babanin onceligi cocuk olmali diye dusunuyorum.

Anlatayım;
Çocuklu bir adamla evlendiysen, o adamın eski karısı ve çocuğu ne yaparsa yapsın çekmek zorundasın diyen ciddi bir tayfa var burada kast etmek istediğim buydu. Dilerim anlamışsınızdır.

kimse böyle bişey dememiş konunda. ama biraz da malum tabi.

Aynen ona bunun çok yanlış bir şey olduğunu ve sonuçlarının nereye varacağını anlattı. Benden özür dilettirdi. Bana da çocuk işte sonucunu hesaplayamiyor bişeylerin dedi konuyu kendince kapattı.

Bu cocuk bunu yapabilir tamam ama mutlaka ona yardim eden akil veren biri vardir bnce.baski altinda olunca ben yaptim der normaldir.ama haklısın nefret etmekte nefret etmek az bile.cocuksa cocuk bu yaptigini hicbirsey duzeltemez

bi kere çocuk naparsanız yapın sizi el görüp böyle yaptığı için tiksinip uzaklaştınız tabi buna karşılık kocanız evladımı istemeyen beni istemez moduna girebilir.

Arzu ettiği moda girebilir. Bu yaşananlar karşısında olgunluk gösteremiyorum maalesef

Bu cocuk bunu yapabilir tamam ama mutlaka ona yardim eden akil veren biri vardir bnce.baski altinda olunca ben yaptim der normaldir.ama haklısın nefret etmekte nefret etmek az bile.cocuksa cocuk bu yaptigini hicbirsey duzeltemez

Annesi yapsaydı direkt bunu söylerdi çünkü annesinden de pek haz etmiyor. Tamamiyle kendi kurgusu henüz ergenliğe girmiş bir çocuk bunu yapıyorsa ilerleyen yaşlarda beni nasıl bir tehlike bekliyor düşünmek dahi istemiyorum.

Cocuk falan değil bu
11 yasındaki cocuk ipaddir telefondur oyunlarının peşinde olur
Babayı taklid eder arkadaslarıyla sosyalleşmek ister
Ama üveyde olsa annesini cok afedersiniz o... görüp sağa sola numarasını yazmayı akıl edemez
Gelen telefonlara nasıl gerildiginizi o konusmalarda okuyunca numaranızı sizin agzınızla konusulmus gibi yazıldıgını görmenizin verdiği şoku öfkeyi kini iliklerime kadar hissettim
Ne deseniz haklısınız

Teşekkür ederim desteğiniz için. Zaten annem için böyle bir şey yapmazdım da diyor kendisi

inanamiyorum 11 yasinda bir cocuk nasil bunu yapar. esini dinleme yaptigi cocukluk degil. bu isler nasil devam ediyor bilemiyorum ama savcilim vs ne gerekiyorsa yap ne gerekiyorsa...

Çocuklu kişiyle evlenmenin sıkıntısı var biraz bunlar göze alınmalı.
Fakat sizin durum ileri boyutlara taşınmış.
Yaptığı şey çok ince hesaplanmış ve kaldırılabilecek bir şey değil.
Çocuğu evde istememekte haklısınız.
Bu durumda eşiniz ne tür bir tavır alır o belli değil. Sizi mi çocuğunu mu seçer?
Öte yandan boşver diyen eş adayı çocuğa müdahale etmiyorsa devamı gelecektir.

Nasıl olsa babam çok üstünde durmadı deyip başka şeyler de yapması mümkün.

Teşekkür ederim desteğiniz için. Zaten annem için böyle bir şey yapmazdım da diyor kendisi
Telefonlar geldiginde eşiniz ne tepki verdi peki ve yazdıklarını konusmalarını milletle okudugunda
Erkektir cocuktur yapmıs bitmiş mi yoksa sizle de sinir olup arastırdımı

11 yaşında bir çocuğun neler yapıp neler yapamayacağını idrak eden bir insanım.
İnşallah anne - babası da farkındadır.
Özellikle artık yanında olduğu için annesinin farkındalığı önemli.

Sizi çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun.
Kininizde, öfkenizde ve emeklerinizin bu kadar hiç olmasından yaşadığınız nefrette çok haklısınız.
Sizin çatınıza girmesin, sizin lokmanızı yemesin.
Ancak eşiniz onun babası ne atabilir ne satabilir.
Aralarındaki bağ asla koparılamaz bir bağ malesefki.
Bunun da farkındasınız zaten.

Sizi kimsenin yuhalayacağını sanmam.
Ancak eşinizi asla oğlundan oluşacak durumlardan uzak tutamayacaksınız.
Bunu bilin.

Düşünün ki o çocuk sizin çocuğunuzdu, ne kadar babasından uzak tutabilirdiniz?
Bunu ne kadar isterdiniz? Düşünmek gerek.
O yüzden hayatınız zor ve malesef çokça bu gibi durumlar ile haşır neşir olmak zorundasınız.
Siz ne kadar hayatınızda bu konuları barındırmak istemesenizde, istemediğiniz ot burnunuzda bitecek.

Dileğim Allah yardımcınız olsun.
Boşan diyemem, boşanma böyle geçin de diyemem.
Karar ve hayat sizin, umarım hakkınızda en hayırlısı olur.

Bu yapılanın bir yaptırımı olmalı.. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama evladınız size böyle bir şey yapsaydı sakin kalabilir miydiniz?
Bir anne olarak tarafsız yorum yapamam. Kızarım evet ama nefret edemem. Hatta çocuğum niye böyle yaptı diye kendimi sorgularım. Onu büyütürken hatalar yapmışız diye düşünürüm. Sorumu yanlış anladınız sanırım amacım sizi suçlamak değil. Siz eşinizin ne yapmasını isterdiniz? Anladığım kadarıyla verdiği tepki sizin için yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…