- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
başlık ne alaka anlamadım.
Anlatayım;
Çocuklu bir adamla evlendiysen, o adamın eski karısı ve çocuğu ne yaparsa yapsın çekmek zorundasın diyen ciddi bir tayfa var burada kast etmek istediğim buydu. Dilerim anlamışsınızdır.
Babasi cocuktur o bosver mi dedi sadece???
Belki de savciliga vermek dogru fikirdir, bu ise yetiskinlerin karismamis oldugunu dusunmedim ben.
Sizi de suclamayacagim. Ama cocuk bu sekilde uvey anne nefreti ile dolu ise babanin onceligi cocuk olmali diye dusunuyorum.
bi kere çocuk naparsanız yapın sizi el görüp böyle yaptığı için tiksinip uzaklaştınız tabi buna karşılık kocanız evladımı istemeyen beni istemez moduna girebilir.Ne demek istediğinizi anlayamadım
bi kere çocuk naparsanız yapın sizi el görüp böyle yaptığı için tiksinip uzaklaştınız tabi buna karşılık kocanız evladımı istemeyen beni istemez moduna girebilir.
Bu cocuk bunu yapabilir tamam ama mutlaka ona yardim eden akil veren biri vardir bnce.baski altinda olunca ben yaptim der normaldir.ama haklısın nefret etmekte nefret etmek az bile.cocuksa cocuk bu yaptigini hicbirsey duzeltemez
Peki siz eşinizin nasıl bir tepki vermesini beklerdiniz?Arzu ettiği moda girebilir. Bu yaşananlar karşısında olgunluk gösteremiyorum maalesef
Cocuk falan değil bu
11 yasındaki cocuk ipaddir telefondur oyunlarının peşinde olur
Babayı taklid eder arkadaslarıyla sosyalleşmek ister
Ama üveyde olsa annesini cok afedersiniz o... görüp sağa sola numarasını yazmayı akıl edemez
Gelen telefonlara nasıl gerildiginizi o konusmalarda okuyunca numaranızı sizin agzınızla konusulmus gibi yazıldıgını görmenizin verdiği şoku öfkeyi kini iliklerime kadar hissettim
Ne deseniz haklısınız
inanamiyorum 11 yasinda bir cocuk nasil bunu yapar. esini dinleme yaptigi cocukluk degil. bu isler nasil devam ediyor bilemiyorum ama savcilim vs ne gerekiyorsa yap ne gerekiyorsa...Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Peki siz eşinizin nasıl bir tepki vermesini beklerdiniz?
Çocuklu kişiyle evlenmenin sıkıntısı var biraz bunlar göze alınmalı.
Fakat sizin durum ileri boyutlara taşınmış.
Yaptığı şey çok ince hesaplanmış ve kaldırılabilecek bir şey değil.
Çocuğu evde istememekte haklısınız.
Bu durumda eşiniz ne tür bir tavır alır o belli değil. Sizi mi çocuğunu mu seçer?
Öte yandan boşver diyen eş adayı çocuğa müdahale etmiyorsa devamı gelecektir.
Telefonlar geldiginde eşiniz ne tepki verdi peki ve yazdıklarını konusmalarını milletle okudugundaTeşekkür ederim desteğiniz için. Zaten annem için böyle bir şey yapmazdım da diyor kendisi
Bir anne olarak tarafsız yorum yapamam. Kızarım evet ama nefret edemem. Hatta çocuğum niye böyle yaptı diye kendimi sorgularım. Onu büyütürken hatalar yapmışız diye düşünürüm. Sorumu yanlış anladınız sanırım amacım sizi suçlamak değil. Siz eşinizin ne yapmasını isterdiniz? Anladığım kadarıyla verdiği tepki sizin için yetersiz.Bu yapılanın bir yaptırımı olmalı.. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama evladınız size böyle bir şey yapsaydı sakin kalabilir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?