• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüksek bel kot gören duyan var mı içimizde?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
düşük bel giymekten bıktım artık yanlardan yağ oldu göbeğim olmadığı halde bu düşük belden dolayı varmış gibi olup psikolojimi bozdu düşük bel kısacası vücudu bozuyo yani benimkini bozdu artık yüksek bel kot giymek istiyorum ama ben bulamıyorum yani çok gezmem gerekiyor nerelerde var görenler bilenler söyleyebilir mi?

çok saol levis ahh leviss orası vitrindne bile korkuttuğu için içeri girmediğimdne yüksek belin orda olduğundan bilgim yoktu çok pahalı yaasenağlamainşallah öğrencilik hayatımda bir ya da iki kere alabilirim:roflol:

cnm lcw nin her turlu pantolonu en dusuk bellisi bile piyasadakilerden daha yuksek. simdi nasil pismanim ayni siyah kottan 2-3 tane almadigima. turkiyeye gidince ilk isim lcw olcak. nefret ediyorum dusuk bel kottan. ve bel cevresini yaglandirdigi cok dogru!

adil ışıkta var ben aldım hatta düşük bel istiyordum benb yoktu yüksek bel aldım

çok saolun kızlara.s.lcwdan bend ebi kot almıştım xside ürünüydü gerçi fena değil giydiğim kotlardan daha yüksek beli ve daha rahat ama kotun modeli bol kesim onun etkisi vardır muhakkak dar kesim kot almadım ordan o yüzden bilemiyorum

mavide var mavi jeansın amelie ya da molly modelleri var bunların beli güzelce kapatıyor.ayrıca outlet ya da seri sonu mağazalarında tek kot 40 tl iki kot 60 tl. bilginize.

Nefret ediyorum düşük bel modasından zaten bu modayı piyasaya sürenler kuş beyinli erkeklerin icadı! Maksat poponun üst kısmı görünsün sexy çağraşım yapsın ama rahat olmasın ! Jumeh.jtnuwneg,k ancak bu kadar küfür edebildim!

çok rahatsız berbat.hiç güzel de durmuyo zaten vücutla uyumu sıfır..

yüksek giyerim ya da normal bi bel uzunluğu olmalı.

bi ara hiiçbiyerde yoktu normal bi bel artık nihayet normale dönüyo yavaştan..

arkadaşlar bende katılıyorum size düşük bel hiç giymedim giymemde. insanın alt kısmınada zarar veriyo. ben mavi jeans de buluyorum. tavsiye ederim

kızlar arada düşük bel kot giyerim ama şu abartılı düşüklerden değil:)))
2 3 senedir giyiyorum o da arada sırada..kesinlikle ve kesinlikle fizik bozuyor..allaha şükür bende bişey yok ama çevremde bi çok madurunu gördüm..ayrıca düşük bel rahat değil ne oturabiliyon ne kalkabiliyon nede eğilebiliyon...favorim yüksek bellllllllllllllllll..hem daha şık ve kadınsı..

Back
X