Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ayy inşallah güzel devam eder ya.bizlere de umut olursun.fsh kaç çıkıyordu?
Canım bi kere baktirdim ben yaş 26 fsh 15.54 prolaktin 26.4 çıkmıştı bunlar yaşıma göre oldukça yüksekmiş 36 yaş gibi hormonların demişti doktor ve normal yolla çocuğun olması imkansız dedi nasıl moralimi bozmuştu direk tüp bebek demişti

Kız sabahın besinde ne işi valla öğlen olmadan ev işine kalkamıyorum. Tabi evde olmanın verdiği mutluluktan uyuamıyorsun sen bence bende ilk işten çıktığımda öyle olmuştum:)

Kız sabahın besinde ne işi valla öğlen olmadan ev işine kalkamıyorum. Tabi evde olmanın verdiği mutluluktan uyuamıyorsun sen bence bende ilk işten çıktığımda öyle olmuştum:)
Yok cnm ya ben hep boyleyim sabahın köründe kalkıp iş yapmaya alistim senelerdir, çalışınca mecbur sabah iş yapılıyor... Ama temizlik ise yaradı, öğleden sonra arkadaşımı davet ettim, kizkiza kikirdeyecez

aah kuzumm bnm evde berbat halıları yıkmaya ay sonu gönderıcem kı bahar temızlıgı ardan cıksın komple evınkını gönderıcem o zamana kdr pek bıseye dokunmuorm halılar gıdınce girişcem bende eve

sımdı okudum cnm cok sevındım ınsallah hayırlı haberlerle donersn

brnh Hamilelik belirtisi olarak embriyonun rahime tutunduğu an bi kanat çırpması gibi pır pır bişey hissediyomuş bazı hamileler, sana da oldu mu hatırlıyo musun canım?

brnh Hamilelik belirtisi olarak embriyonun rahime tutunduğu an bi kanat çırpması gibi pır pır bişey hissediyomuş bazı hamileler, sana da oldu mu hatırlıyo musun canım?
şöyle oldu bnm sag kasık tarafımda bölee oyuluomus gbı bı agrı oldu rahımde sızladı belkıde senın dedıgın seydır sızlama oldu rahmın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…