Canım bi kere baktirdim ben yaş 26 fsh 15.54 prolaktin 26.4 çıkmıştı bunlar yaşıma göre oldukça yüksekmiş 36 yaş gibi hormonların demişti doktor ve normal yolla çocuğun olması imkansız dedi nasıl moralimi bozmuştu direk tüp bebek demiştiayy inşallah güzel devam eder ya.bizlere de umut olursun.fsh kaç çıkıyordu?
Senin fsh kaç canimayy inşallah güzel devam eder ya.bizlere de umut olursun.fsh kaç çıkıyordu?
Erken kalkmak alışkanlıktan tatlimtemizlik iyi kafa dağıtıyor ama.ben de ev topluyorum taşınacağım.ev işi hiç bitmez ki zaten ama neden bu kadar erken kalkıp başladın onu anlamadım :)
Kız sabahın besinde ne işi valla öğlen olmadan ev işine kalkamıyorum. Tabi evde olmanın verdiği mutluluktan uyuamıyorsun sen bence bende ilk işten çıktığımda öyle olmuştum:)Bitmiyor bu ev işi kızlar yaaaaa, sabah 5 de kalktim, koltukları sildim, örtüleri minderleri yikadim, az sonra perdeleri yikayacam, sardım ben iyice temizliğe ;p halıları yıkamaya gönderecem, evi iyice bi paklayayim dedim, annem kızıyor yıkarken eskiteceksin diye, ne yapayım ben de bu cins bi manyagim galiba
Yok cnm ya ben hep boyleyim sabahın köründe kalkıp iş yapmaya alistim senelerdir, çalışınca mecbur sabah iş yapılıyor... Ama temizlik ise yaradı, öğleden sonra arkadaşımı davet ettim, kizkiza kikirdeyecezKız sabahın besinde ne işi valla öğlen olmadan ev işine kalkamıyorum. Tabi evde olmanın verdiği mutluluktan uyuamıyorsun sen bence bende ilk işten çıktığımda öyle olmuştum:)
bende öyle degısıkk isim bakıormm bulursan banada söyleOyle kuzum saglikli olsun da kiz erkek farketmez :) ben eger nasip olursa erkekse Arden ismini buldum :) ama kiza isim yok bakalim 2 haftaya kesinlesecek
aah kuzumm bnm evde berbat halıları yıkmaya ay sonu gönderıcem kı bahar temızlıgı ardan cıksın komple evınkını gönderıcem o zamana kdr pek bıseye dokunmuorm halılar gıdınce girişcem bende eveBitmiyor bu ev işi kızlar yaaaaa, sabah 5 de kalktim, koltukları sildim, örtüleri minderleri yikadim, az sonra perdeleri yikayacam, sardım ben iyice temizliğe ;p halıları yıkamaya gönderecem, evi iyice bi paklayayim dedim, annem kızıyor yıkarken eskiteceksin diye, ne yapayım ben de bu cins bi manyagim galiba
sımdı okudum cnm cok sevındım ınsallah hayırlı haberlerle donersnKızlar bi kaç saat önce bel ağrısı kasik ağrısı yüzünden acillik oldum ve serum takacaklardı takmadan önce lavaboya gittim kahverengi lwkelenme gördüm takmayın dedim bende gebelik şüphesi var:) kan testi yaptırdım beta hcg 16.4 çıktı şüpheli hamilelikmis 2 gün sonra bidaha bakalım dedi :)) bu değerler hakkında bilgisi okan varmı sizce hamilemiyim
Amin canım inşallah hayirlisiylasımdı okudum cnm cok sevındım ınsallah hayırlı haberlerle donersn
adetının kacıncı gunundesın ?Amin canım inşallah hayirlisiyla
Canım adetime daha 4 gün var bende bilgi almak istemiyorum sen hamissin bilirsin:) değer düşük ama adete 4 gün var yükselebilir demi kimyasal filan değildir insallahadetının kacıncı gunundesın ?
yukselme sansı cok yuksek bence adetınede henuz daha varCanım adetime daha 4 gün var bende bilgi almak istemiyorum sen hamissin bilirsin:) değer düşük ama adete 4 gün var yükselebilir demi kimyasal filan değildir insallah
Ayy inşallah canım :)yukselme sansı cok yuksek bence adetınede henuz daha var
bırdahakı testı ne zaman yaptrcaksnAyy inşallah canım :)
2 gün sonra gel dedi doktorbırdahakı testı ne zaman yaptrcaksn
şöyle oldu bnm sag kasık tarafımda bölee oyuluomus gbı bı agrı oldu rahımde sızladı belkıde senın dedıgın seydır sızlama oldu rahmın içindebrnh Hamilelik belirtisi olarak embriyonun rahime tutunduğu an bi kanat çırpması gibi pır pır bişey hissediyomuş bazı hamileler, sana da oldu mu hatırlıyo musun canım?
hımm hadı hayırlı sonuclarn olsun ınsallah2 gün sonra gel dedi doktor
Amin canım insallahhımm hadı hayırlı sonuclarn olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?