Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bence bunlar kesinlikle ruh hastası şizofrenin en tehlikeli grubuna dahil bir aile.Yazık ki bu tip durumlarla heryerde karşılaşıyoruz evde trafikte işyerinde . Bunlar her yerde işiniz çok zor. Umarım enkısa zamanda annen ve kardeşin iyileşir ve oradan kurtulursunuz.

Hayır tatlım o işler hiç bitmiyoooooorrr.
Hayırlı olsun tadını çıkar keyfine bak bırak işi gücü onlar bitmezzz.

ay tam tersı erkek ısmı cok zor yaa benn zaten hep dıodum kesın erkek dıe öylede oldu saglıklı olsunda valla gerisi boş

Oyle kuzum saglikli olsun da kiz erkek farketmez :) ben eger nasip olursa erkekse Arden ismini buldum :) ama kiza isim yok bakalim 2 haftaya kesinlesecek

gibigibiyim canim cok uzuldum yasadiklarina ve bir kez daha nefret ettim bu sifatina gore davranan insanlardan. O karakoldaki size oyle davranan polisleri de Allah islah etsin gercekten kimse bu adamlara ayricalik tanimasa boyle yapmaya cesaret edemezler ama bizim ulkemiz iste insallah bir an once en az hasarla atlatirsiniz durumu canim rabbim yardimciniz olsun...

Kızlar bi kaç saat önce bel ağrısı kasik ağrısı yüzünden acillik oldum ve serum takacaklardı takmadan önce lavaboya gittim kahverengi lwkelenme gördüm takmayın dedim bende gebelik şüphesi var:) kan testi yaptırdım beta hcg 16.4 çıktı şüpheli hamilelikmis 2 gün sonra bidaha bakalım dedi :)) bu değerler hakkında bilgisi okan varmı sizce hamilemiyim

Çok geç satte yazdım biliyorum ancak geldik hastaneden ufacık da olsa bi umut oldu bana çok sevindim kızlar inşallah hüsran olmaz sonu
Oyyyy bebeğim inşallah yaaaa, inşallah vardır bebisin. .. 5 üzeri pozitif sayılıyor, önemli olan değerin 2 günde bir ikiye katlanması

çok gemiş olsun canım ama bunlar normal insanlar değiller, kimbilir ne pislikler yapıyolar, uzak kalın dicem ama resmen üstünüze gelmiş bela..! allah yardımcınız olsun taşınıp gitseler keşke! allah cezalarını versin inşallah.

Haydi hayırlısı canim benim, inşallah o pozitifi görürsün bu ay, tedavin başarı ile sonuclansin insallah
inşallah canım ALLAH ÇARESİZ BIRAKMASIN BURDAKİ VE TÜM ÇOCUK İSTEYEN HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN YÜCE RABBİM HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Bitmiyor bu ev işi kızlar yaaaaa, sabah 5 de kalktim, koltukları sildim, örtüleri minderleri yikadim, az sonra perdeleri yikayacam, sardım ben iyice temizliğe ;p halıları yıkamaya gönderecem, evi iyice bi paklayayim dedim, annem kızıyor yıkarken eskiteceksin diye, ne yapayım ben de bu cins bi manyagim galiba

temizlik iyi kafa dağıtıyor ama.ben de ev topluyorum taşınacağım.ev işi hiç bitmez ki zaten ama neden bu kadar erken kalkıp başladın onu anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…