Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ınsallah cnm cok şükür bu işide atlatmıs olcaz buyuk ıhtımal erkek dedı cınsıyetını ztn bende hep erkek dıodum
banada herkes erkek diyo dr ısrarla kız 4boyutlu ultrasonu olan bir yeremi gitsem diyorum

banada herkes erkek diyo dr ısrarla kız 4boyutlu ultrasonu olan bir yeremi gitsem diyorum
evet olabılır gıt erkek bebek hemn gösterıo kendını kız bebekler nazlı oluo bnm arkadasım23. haftada suan ılk kız dedıler sımdı cınsıytı bellı degıl hala kızda olmayabılır dıolar oda renklıye grdı yıne bellı olmadı sanırım daha net gösteren bıtane daha avrmıs ona grcek cınsıyetı ne kadar erken ögrenırsek o kdr ıyıben kaara kara isim düşüüorm erkek ismi cok zor degişk bişey istiorm guzel anlamlı

Cnm benimkisi bi kere bayram tatiline denk gelmişti arayıp doktorumla görüştüm.. O da acile gidip kan vermemi istedi kendisi acili arayıp haber verdi ona göre acil doktoru kan için kendi doktorumun istediği tetkikleri işaretledi.. Kanımı verdim ve bayram sonrası sonuçlarımı aldım.. Öyle bişeyler deneyebilirsin ya da 2. günü de aldırabilirsin illaki 3. günü olması gerekmez zaten 2 veya 3. günler yapılır hormon testleri

benim çalıştığım yerde bir kız var tüm hamleliği boyunca tatlı yemiş :) dr lar erkek demiş ama kız doğmuş:)

benim çalıştığım yerde bir kız var tüm hamleliği boyunca tatlı yemiş :) dr lar erkek demiş ama kız doğmuş:)
banada erkek demısler kız olmus ama hep bnm ıcımden erkek geldı herkes erkek dedı bılmeden bende erkek hıssetmıstım bırde tam tersı tatlıyla aram hiç yok meyve tarzı seyler ıstıorm

Rahatladım, çok sağol.

brnh canım çok sevindim insallah kan sonucunda guzel gelir :) bu arada bende ilk öğrendiğimde erkek hissediyordum doktor kız gibi duruyor dedi ama şimdi yorum yapmıyor 16. Haftayı bekle dedi. Ben erkek ismi buldum bile :) kız ismi yok hiç ya bulması çok zor

ay tam tersı erkek ısmı cok zor yaa benn zaten hep dıodum kesın erkek dıe öylede oldu saglıklı olsunda valla gerisi boş

Kızlar benimde fsh 48 lh 29 erken menepoz ile savaşmaktan yoruldum triseguens kullanıp adet görüyorum ama onuda bıraktım ne olacak bu kadınların hormon sorunları

no_name_ Amiiiinnn İnşallah bitanem cümlemize.
Evet karşılaşamıyoruz benimde hayatımda türlü iniş çıkışlarda devam ediyor AXA koyuyorum dolmuyor çoğa koyuyorum almıyor öte yandan bebek işi için ne yapacağımı şaşırdım kaldım daha birsürü birsürü şeyler.Siteyede sürekli giremiyorum moral olmayınca ne yapsam boş.Neyse balını ağrıtmayayım.Canım inşallah gelecek ay güzel haberlerini alırım Allah yar ve yardımcın olsun. Öpüyorum güzel gözlerinden.

Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin Allah bu tür pisliklerden korusun kurtarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…