banada herkes erkek diyo dr ısrarla kız 4boyutlu ultrasonu olan bir yeremi gitsem diyorumınsallah cnm cok şükür bu işide atlatmıs olcaz buyuk ıhtımal erkek dedı cınsıyetını ztn bende hep erkek dıodum
evet olabılır gıt erkek bebek hemn gösterıo kendını kız bebekler nazlı oluo bnm arkadasım23. haftada suan ılk kız dedıler sımdı cınsıytı bellı degıl hala kızda olmayabılır dıolar oda renklıye grdı yıne bellı olmadı sanırım daha net gösteren bıtane daha avrmıs ona grcek cınsıyetı ne kadar erken ögrenırsek o kdr ıyıben kaara kara isim düşüüorm erkek ismi cok zor degişk bişey istiorm guzel anlamlıbanada herkes erkek diyo dr ısrarla kız 4boyutlu ultrasonu olan bir yeremi gitsem diyorum
Cnm benimkisi bi kere bayram tatiline denk gelmişti arayıp doktorumla görüştüm.. O da acile gidip kan vermemi istedi kendisi acili arayıp haber verdi ona göre acil doktoru kan için kendi doktorumun istediği tetkikleri işaretledi.. Kanımı verdim ve bayram sonrası sonuçlarımı aldım.. Öyle bişeyler deneyebilirsin ya da 2. günü de aldırabilirsin illaki 3. günü olması gerekmez zaten 2 veya 3. günler yapılır hormon testleriArkadaşlar, adetimin 3. günü istenen hormon testini geçen ay yaptıramadım. Pazara denk geliyordu. Şansa bakın ki bu ay da pazar gününe geliyor(( İstanbul'da pazar günleri açık bildiğiniz laboratuvar var mı? Nasıl bir talihsizliktir, test yaptıramıyorum...
benim çalıştığım yerde bir kız var tüm hamleliği boyunca tatlı yemiş :) dr lar erkek demiş ama kız doğmuş:)evet olabılır gıt erkek bebek hemn gösterıo kendını kız bebekler nazlı oluo bnm arkadasım23. haftada suan ılk kız dedıler sımdı cınsıytı bellı degıl hala kızda olmayabılır dıolar oda renklıye grdı yıne bellı olmadı sanırım daha net gösteren bıtane daha avrmıs ona grcek cınsıyetı ne kadar erken ögrenırsek o kdr ıyıben kaara kara isim düşüüorm erkek ismi cok zor degişk bişey istiorm guzel anlamlı
banada erkek demısler kız olmus ama hep bnm ıcımden erkek geldı herkes erkek dedı bılmeden bende erkek hıssetmıstım bırde tam tersı tatlıyla aram hiç yok meyve tarzı seyler ıstıormbenim çalıştığım yerde bir kız var tüm hamleliği boyunca tatlı yemiş :) dr lar erkek demiş ama kız doğmuş:)
Cnm benimkisi bi kere bayram tatiline denk gelmişti arayıp doktorumla görüştüm.. O da acile gidip kan vermemi istedi kendisi acili arayıp haber verdi ona göre acil doktoru kan için kendi doktorumun istediği tetkikleri işaretledi.. Kanımı verdim ve bayram sonrası sonuçlarımı aldım.. Öyle bişeyler deneyebilirsin ya da 2. günü de aldırabilirsin illaki 3. günü olması gerekmez zaten 2 veya 3. günler yapılır hormon testleri
Şişli Memorial 7 gün açık diye biliyorum.Öyle mi? Tüm yazılan bilgilerde illa 3. gün deniyordu. Çok iyi o zaman. Çok sağolun kızlar...
Çok sağolun, ona da bakayım. Olmazsa 2. veya 4. gün yaptırırım.Şişli Memorial 7 gün açık diye biliyorum.
Benimde ama off deme aff ff de Allah'ın cnm :)offfffffffffffffff canım sıkılıyo
dememmi cnm ikisinide dıormm :d nazlıyım ya bıraz arada ofluormBenimde ama off deme aff ff de Allah'ın cnm :)
:) benim naz yapcak kimsem yokdememmi cnm ikisinide dıormm :d nazlıyım ya bıraz arada ofluorm
sen bana naz yap canım bız senın nazını cekerız yalnız degılsın:) benim naz yapcak kimsem yok
ay tam tersı erkek ısmı cok zor yaa benn zaten hep dıodum kesın erkek dıe öylede oldu saglıklı olsunda valla gerisi boşbrnh canım çok sevindim insallah kan sonucunda guzel gelir :) bu arada bende ilk öğrendiğimde erkek hissediyordum doktor kız gibi duruyor dedi ama şimdi yorum yapmıyor 16. Haftayı bekle dedi. Ben erkek ismi buldum bile :) kız ismi yok hiç ya bulması çok zor
sibel15 canımsın benim, özlüyorum seninle yazışmayı,denk gelemiyoruz bi türlü, okuyorum yazdıklarını ama..gezdin geldin ohh misss, bende aynı telaşlar... Rabbim hepimize bir an önce versin artık inşallah bebişlerimizi tatlımmmm
Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin Allah bu tür pisliklerden korusun kurtarsın inşallah.Valla geçicek gibi bi sıkıntı değil canım annemi ve kardeşimi (ileri okb hastası 27 yaşında ama evden hiç çıkmayan 17 yaş aklına sahip bi çocuk) komşu pusu kurarak ağır darp etti.. Günlerdir hastanelerde karakollarda geçiyo gecelerimiz.. Ve de kardeşimi kendini kesici aletle yaralamakla falan suçluyo çok büyük bi belaya bulaştık.. Kardeşimin darp raporunu bile onlar verdiler resmen, çocuk sabaha kadar hastanede kaldı başına ve omuriliğine ağır darbeler aldı hayati darbeler ve ayaktan başına kadar heryerinin tomografisi çekildi.. Polisler hastanede bizim değil doktorun yanına gittiler artık ne dediler naptılar bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum.. Verdikleri raporda parmakta ağrı dudakla lezyon yazıyo sadece..Bu şahıs geçmiş dönem belediye başkan adayıymış tehdit ediyo falan arkası sağlam bu işten kazasız çıkamadık inşallah belasız çıkarız.. Karakolda falan onlar komiser odalarında çaylarla kahvelerle ağırlanıyo bizi de koridorda azarlıyolar falan kalabalık etmeyin oturun falan diye.. Çok değişik işler dönüyo Allah sonumuzu hayır etsin.. Bu tarz bi bela var başımda ve açıkçası kardeşimin kanlar içindeki o halini düşündükçe aklım gidiyo elim ayağım titriyo kendime gelemiyorum çok canım sıkkın açıkçası.. Bikaç gün sakinleştiriciyle uyuyabildim hem annem hem ben bu durumdayız.. O yüzden topicle de fazla ilgilenemedim.. Lütfen kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?