Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ahh canımm sende haklısınn maalesef teröre alıstırıldık mılletce haberlerde sıyasılerın kınama msjlarndan bıktım hafftaya gelıp olay yerıne karanfıl bırakcklar hersey bıtcek bu memlkettenn bı bokk olmaz yönetıcelerndende hiç olmaz olan bızım gbı garıban ınsana oluo ıste

Aynen öyle canım malesef öyle 2 tane tanıdığım insan vefat etti.. Bi de yalan söyleniyo 112 acil doktoru arkadaşı var eşimin 138 ölü saymışlar daha sonradan ölenler hariç Allah sonumuzu hayır etsin.. Masum insanları korusun..

Anladim canim hayirlisi takmiyorum bu bebek gelecwkse illaki gelecek. Doktorum banada dedi dikkat et diye edicem insallah gerisi icinde herseyin hayirlisi

Ölü sayisi nasil saklanabilirki aklim almiyor her olayda bu tur soylentiler cikiyor ama nasil saklaniyor anlamis degilim ve inanirim dahada fazla olabilir tabi

Anladim canim hayirlisi takmiyorum bu bebek gelecwkse illaki gelecek. Doktorum banada dedi dikkat et diye edicem insallah gerisi icinde herseyin hayirlisi
aynenn cnm progestanı kullan cok bas agrısı ve uyku yapıo yanı dısarı cıkmadan önce almaa bn o hatayı yaptmm tansıyonm dustu yolun ortasnda

yalan söyluyolar cnm buna ınanırımm emınım daha fazladır her olayda böyle az sööyluyolar ne yazık ki cıkıcak bı bılenn ifşa edıcek

Ölü sayisi nasil saklanabilirki aklim almiyor her olayda bu tur soylentiler cikiyor ama nasil saklaniyor anlamis degilim ve inanirim dahada fazla olabilir tabi
Malesef skandal olmasın diye saklanıyor canım ama zaten mantık dışı bişey olurdu 6-7 km den duyulan patlamalardan, 400-500 metre uzaktaki arkadaşımın dükkanından duvardaki çerçeveyi düşüren tezgahı zıplatan patlamadan, 2 büyük belediye otobüsü ve çevredeki arabalar insanlar da varken sözkonusu 2 patlamada da 25-35 ölü sayısı mümkün değil.. O kül olan otobüste sadece 100 insan vardır otobüslerin hıncahınç dolduğu durakta gerçekleşen bi patlama ne yazıkki bizleri kandırdıklarını düşünüyolar ama yemiyoruz biz bunları artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…