ahh canımm sende haklısınn maalesef teröre alıstırıldık mılletce haberlerde sıyasılerın kınama msjlarndan bıktım hafftaya gelıp olay yerıne karanfıl bırakcklar hersey bıtcek bu memlkettenn bı bokk olmaz yönetıcelerndende hiç olmaz olan bızım gbı garıban ınsana oluo ıstehiç unuturmuyum canım takipteyim ama yazamıyorum işler yoğun biraz malum şu patlama olayı da insanın içinde hiçbişeye heves bırakmadı Ankarada canlar biraz sıkkınValla ayıptır söylemesi tam ovulasyon günlerim olmasına rağmen çalışma bile yapmıyorum :) İçim bi tuhaf yaa bu günlerde zaten sıkıntılar yaşamıştım bi de üstüne bu olay gelince galiba bunalıma falan girdim hiç keyfim yok ruh gibi geziyorum sizin de canınızı sıkmak istemiyorum sessiz sessiz takipteyim o yüzden :)
Aynen öyle canım malesef öyleahh canımm sende haklısınn maalesef teröre alıstırıldık mılletce haberlerde sıyasılerın kınama msjlarndan bıktım hafftaya gelıp olay yerıne karanfıl bırakcklar hersey bıtcek bu memlkettenn bı bokk olmaz yönetıcelerndende hiç olmaz olan bızım gbı garıban ınsana oluo ıste
Anladim canim hayirlisi takmiyorum bu bebek gelecwkse illaki gelecek. Doktorum banada dedi dikkat et diye edicem insallah gerisi icinde herseyin hayirlisievett cnm demekkııı sen takılmmaa onlara bnm arkadssmm yedı ay yatarak hamılelık gecrdıı dusuk tehlıkesı cok yuksektı hatta dustu duscekk dedıler allah nasıp ettıkten sonra hıc korkmaa sana dusen dıkkat ett anı hareket etme biyere uzanma yyuksek bıyere
Ölü sayisi nasil saklanabilirki aklim almiyor her olayda bu tur soylentiler cikiyor ama nasil saklaniyor anlamis degilim ve inanirim dahada fazla olabilir tabiAynen öyle canım malesef öyle2 tane tanıdığım insan vefat etti.. Bi de yalan söyleniyo 112 acil doktoru arkadaşı var eşimin 138 ölü saymışlar daha sonradan ölenler hariç Allah sonumuzu hayır etsin.. Masum insanları korusun..
skandal olmaması için saklanıyor.Ölü sayisi nasil saklanabilirki aklim almiyor her olayda bu tur soylentiler cikiyor ama nasil saklaniyor anlamis degilim ve inanirim dahada fazla olabilir tabi
aynenn cnm progestanı kullan cok bas agrısı ve uyku yapıo yanı dısarı cıkmadan önce almaa bn o hatayı yaptmm tansıyonm dustu yolun ortasndaAnladim canim hayirlisi takmiyorum bu bebek gelecwkse illaki gelecek. Doktorum banada dedi dikkat et diye edicem insallah gerisi icinde herseyin hayirlisi
yalan söyluyolar cnm buna ınanırımm emınım daha fazladır her olayda böyle az sööyluyolar ne yazık ki cıkıcak bı bılenn ifşa edıcekAynen öyle canım malesef öyle2 tane tanıdığım insan vefat etti.. Bi de yalan söyleniyo 112 acil doktoru arkadaşı var eşimin 138 ölü saymışlar daha sonradan ölenler hariç Allah sonumuzu hayır etsin.. Masum insanları korusun..
Sagol canim tavisyen icin tamam uygularimaynenn cnm progestanı kullan cok bas agrısı ve uyku yapıo yanı dısarı cıkmadan önce almaa bn o hatayı yaptmm tansıyonm dustu yolun ortasnda
hamılelık takvımı yapsaanaSagol canim tavisyen icin tamam uygularim
Onu biliyorum ama yakini olen insanlari nasil susturabiliyorlar nasil ortalik karismiyor onu anlamıyorum. Nasil bi hale gisiyoruz bilmiuorum Allah sonumuzu hayr etsinskandal olmaması için saklanıyor.
Ayy tatlim daha cok erken sonlanirsa uzulurum diye yapamiyorumhamılelık takvımı yapsaana
pekı cnm sen bılırsınAyy tatlim daha cok erken sonlanirsa uzulurum diye yapamiyorum
Malesef skandal olmasın diye saklanıyor canım ama zaten mantık dışı bişey olurdu 6-7 km den duyulan patlamalardan, 400-500 metre uzaktaki arkadaşımın dükkanından duvardaki çerçeveyi düşüren tezgahı zıplatan patlamadan, 2 büyük belediye otobüsü ve çevredeki arabalar insanlar da varken sözkonusu 2 patlamada da 25-35 ölü sayısı mümkün değil.. O kül olan otobüste sadece 100 insan vardır otobüslerin hıncahınç dolduğu durakta gerçekleşen bi patlamaÖlü sayisi nasil saklanabilirki aklim almiyor her olayda bu tur soylentiler cikiyor ama nasil saklaniyor anlamis degilim ve inanirim dahada fazla olabilir tabi
kese için 4+6 da gtmıstm benPazartesi canim
Dusuk twhlikem var ya canim kese lafi bile etmedi daha haftaya gel bakalim tutunmusmu dedi o zaman da 4 haftalik olacak istekese için 4+6 da gtmıstm ben
Sagol tatlim biraz sorunlu ama bebis var su anda :)bu aradasemizotu_ canım sen hamilesin galibaaa ayy kusura bakma onu kaçırmışım yaa çok tebrik ederimmm canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhh
iiyi düşün iyi olsun cnm dua etDusuk twhlikem var ya canim kese lafi bile etmedi daha haftaya gel bakalim tutunmusmu dedi o zaman da 4 haftalik olacak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?