Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kizlar bu progestan bende acayip bi sersemlik yapti ya gozumu acamiyorum sizdede oldumu sizce devam ediyimmmi yoksa doktora gidip sorayimmi sabahtan beri gozumu acamiyorun

Kizlar bu progestan bende acayip bi sersemlik yapti ya gozumu acamiyorum sizdede oldumu sizce devam ediyimmmi yoksa doktora gidip sorayimmi sabahtan beri gozumu acamiyorun
sana söylemıstım cnm mal gbı yapıo o vajınadan alınca etki etmio sadece ama sen agızdan almaya devam et bısey olmazz sonlara dogru alısıosn

Sen ne zaman biraktin tatlim
ben kullanmadım gebelıkten önce kullandım ben doktrm vermıstıı abuk abuk seyler verıodu ztn ondn bıraktım o doktoruda klomen kullanmıstımm yumurtam catladktan snra kullamamı ıstemıstı onun yuzunden butun dengem bozulmstu

Bende pazartesi gittigimde kullanmasam olmazmi diye sorayim bari

kızlar günaydınlarrr, çok şükür bugün biraz daha iyiyim, erkenden kalktım yine bu mentaliste feci sardım çook teşekkür ederim bana öneren Gobe ve fshe2 sağolun kızlarrr

hayırlı cumalar olsun inşallah hepimize, çook güzel haberlerle dolu keyifli bir gün olsun inşallah... bu arada Çanakkale Zaferimizin 101.yılı kutlu olsun, şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun inşallah

bugün faturalarla uğraşma ve alış veriş günü ilan ettim öğleden sonra çıkıp gezineyim istiyorum, öğleye kadar buralardayım ama öperim hepiniziiii

Günaydın, gece uykudan uyandım kalp çarpıntısıyla, kollarımda bacaklarımda karıncalanma oluyo, yatınca kötü oluyorum kan dolaşımım garipleşiyo sanki damarlarım pıtpıt atıyo gibi rahatsız ediyo, duş aldım eşim de panik oldu noluyo diye işe gitmedi doktora gidelim diyo da ne dicem ki panik atak mı oldum acaba anlamadım, oturuyoruz böyle uykusuz. İstanbul için sosyal medyada çıkan haberler yüzünden biraz stresliyim de bugün. Allah korusun vatanımızı hainlerden.

tatlım hormonal değişikliklerden de olabiliyor, kürlere vs ilk başladığımda bozuk olan hormonlarım düzene girerken ilk 1 ay bende yaşamıştım aynılarını, kalp çarpması, karıcalanma, hepsini yaşadım, çok şükür 3 aydır yaşamıyorum o kadar sık, nefesim daralıp uykumdan uyandırıyordu, o ay hakkaten menopoza mı giriyorum acaba diye de korkmuştum ben hormonlardan olduğunu düşünüyourm.reglin gelmedi di mi daha? ondan da olabilir canım

İki gündür bıraktım bütün ilaçları vitaminleri, içmiyorum hiçbirini. Dün uzun zaman sonra migren atağı da geçirmiştim. Vücut dengem mi bozuldu noldu bana anlamadım
canım bence sen çok duyarlı, hassas bir insansın, bu olaylar seni çok üzdü sanırım, hemen panik atak mı oldum diye düşünme, kist için gidip baktırsan mı acaba

A evet montecim bana da olmuştu sanki birden sıcak basmıştı bir gün yanımdaki arkadaş menapoza mı giriyorsun demişti, bir akşam kalbim sıkışmıştı, karıncalanma evet ya..

İki gündür bıraktım bütün ilaçları vitaminleri, içmiyorum hiçbirini. Dün uzun zaman sonra migren atağı da geçirmiştim. Vücut dengem mi bozuldu noldu bana anlamadım
keşke bırakmasaydın, biz hormonları düzene sokmaya çalışırken vücut bozuk düzende gitmeye alıştığı için bence şaşırıyor ve bazı belirtiler veriyor, gerçekten bak, ben böyle düşünüyorum. neticede vücudun bozukta olsa bi düzeni var ve onu düzeltmek için düzeni bozuyoruz, ilk aylar oluyor bunlar diye düşünüyorum canım...

Bekliyorum bu hafta, o kadar bozuldu ki düzenim ne zaman olacağımı da bilmiyorum. İlk defa böyle bi gece geçirdim. Aynılarını düşündüm ben de, menopoz belirtileri mi acaba dedim, felç mi kalp krizi mi geçiriyorum dedim iyice abarttım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…