Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

A evet montecim bana da olmuştu sanki birden sıcak basmıştı bir gün yanımdaki arkadaş menapoza mı giriyorsun demişti, bir akşam kalbim sıkışmıştı, karıncalanma evet ya..
gece uykumdan kaldırıyordu, 1 aya yakın yaşadım ben bunları canım yaaa, sonraki ay hormonlar düzelince yavaş yavaş geçti..vücut şaşırıyor tabiki

abartma tatlım, sistem kendini yenilerken ister istemez direniyor bence

canım bence sen çok duyarlı, hassas bir insansın, bu olaylar seni çok üzdü sanırım, hemen panik atak mı oldum diye düşünme, kist için gidip baktırsan mı acaba
Eşim de gidelim diyo da doktorum bu ayı boş geçelim adet olunca görüşürüz demişti diye bekledim. Aksi gibi hastane taksimin göbeğinde, hiç gidesim yok bu haftasonu bi geçsin de artık.

yok canım ya ama kalp çarpıntısında ben de benim kalp hastalığım mı var diye düşünmüştüm

demek düzene giriyormuş
ben öyle düşünüyorum tatlım, fsh 23,6 e2 21 ken hormonlar kötüydü ve kürlere başladım o ay vücut alışkanlığını değiştirmemek için çok direndi ve tüm bu belirtilerle başkaldırdı bana... ne zaman fsh 10,21 e düştü e2 37 ye çıktı ondan sonra rahatladım

İçeyim şimdi gidip haklısın canım, eşim de niye bıraktın ki diyo, dhea nın 3 ayı doluyo bu hafta zaten bırakıcam da bitme günü gelene kadar devam edeyim.

İçeyim şimdi gidip haklısın canım, eşim de niye bıraktın ki diyo, dhea nın 3 ayı doluyo bu hafta zaten bırakıcam da bitme günü gelene kadar devam edeyim.
bence devam et tatlım, ben bırakmadım hiç çünkü... neticede bilinmeyen bir şey kullanmıyorsun, doktorların önerdikleri vitmin ve takviyeleri alıyorsun... bu tarz kürler süreklilik istiyor hem

İçtim geldim vitaminleri, hayıtımı da yaptım soğusun içicem. Adetten beri yapmıyodum iğne falan var diye. Belki de fsh yükseldi yine yapmadığım için. Ara vermicem bi daha.

olabilir ben de fsh çok yükselince acayip sinirli oluyorum
fshe2
no_name_
Kızlar sağolun ya, sizin de benzer şeyler yaşadığınızı öğrenince rahatladım biraz, hormonlar hiiç aklıma gelmedi inanır mısınız, deli miyim neyim hep en kötü şeyleri düşünüyorum. Hastalık hastasıyız zaten eşimle ben, o benden beter ben ondan, aslında takıntılarımız yüzünden antidepresan verir psikiyatriste gitsek kesin yani, ilaç da malum libido azalması yapar diye gitmiyoruz. İnşallah biz daha fazla delirmeden gelir bizim veletler

:)))) canım yaaa, ne demek, rica ederim, tamamen hormonlardan, rahat ol lütfen.. regl de gelmedi ya daha, normal bu belirtiler..1 ay aralıksız yaşayınca ben kafayı yiyordum gerçekten menopoz oldum diye, burada çaktırmasam da, ama gördüm ki geçiciymiş... hiç sıkıntı yapma kendine, biliyorsun ki sıkıntı da bozuyor bu meretleri, rahat olmaya çalış, gelecek bebikler, inan bana, sadece rahat olmamızı bekliyorlar

kızlar yaa, yulaf kepeğini kullanmıyorsanız lütfen hayatınıza sokun, çoook faydalı bi besin...folik asit değeri yüksek, sindirimi kolaylaştırıyor, bağırsak florasını koruyor, tok tutuyor... kullanın vallahi..sabahları 2 yumurta, 2 kaşık yulaf kepeği, lor peyniri,biraz domates, biber, çok az süt çırpıp, karabiber, nane falan da koyup yağsız teflon tavada omlet yapıyorum tüm gün acıkmıyorum da, benden ufak bi tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…