gece uykumdan kaldırıyordu, 1 aya yakın yaşadım ben bunları canım yaaa, sonraki ay hormonlar düzelince yavaş yavaş geçti..vücut şaşırıyor tabikiA evet montecim bana da olmuştu sanki birden sıcak basmıştı bir gün yanımdaki arkadaş menapoza mı giriyorsun demişti, bir akşam kalbim sıkışmıştı, karıncalanma evet ya..
abartma tatlım, sistem kendini yenilerken ister istemez direniyor benceBekliyorum bu hafta, o kadar bozuldu ki düzenim ne zaman olacağımı da bilmiyorum. İlk defa böyle bi gece geçirdim. Aynılarını düşündüm ben de, menopoz belirtileri mi acaba dedim, felç mi kalp krizi mi geçiriyorum dedim iyice abarttım galiba.
Eşim de gidelim diyo da doktorum bu ayı boş geçelim adet olunca görüşürüz demişti diye bekledim. Aksi gibi hastane taksimin göbeğinde, hiç gidesim yok bu haftasonu bi geçsin de artık.canım bence sen çok duyarlı, hassas bir insansın, bu olaylar seni çok üzdü sanırım, hemen panik atak mı oldum diye düşünme, kist için gidip baktırsan mı acaba
yok canım ya ama kalp çarpıntısında ben de benim kalp hastalığım mı var diye düşünmüştümBekliyorum bu hafta, o kadar bozuldu ki düzenim ne zaman olacağımı da bilmiyorum. İlk defa böyle bi gece geçirdim. Aynılarını düşündüm ben de, menopoz belirtileri mi acaba dedim, felç mi kalp krizi mi geçiriyorum dedim iyice abarttım galiba.
ben öyle düşünüyorum tatlım, fsh 23,6 e2 21 ken hormonlar kötüydü ve kürlere başladım o ay vücut alışkanlığını değiştirmemek için çok direndi ve tüm bu belirtilerle başkaldırdı bana... ne zaman fsh 10,21 e düştü e2 37 ye çıktı ondan sonra rahatladımdemek düzene giriyormuş
İçeyim şimdi gidip haklısın canım, eşim de niye bıraktın ki diyo, dhea nın 3 ayı doluyo bu hafta zaten bırakıcam da bitme günü gelene kadar devam edeyim.keşke bırakmasaydın, biz hormonları düzene sokmaya çalışırken vücut bozuk düzende gitmeye alıştığı için bence şaşırıyor ve bazı belirtiler veriyor, gerçekten bak, ben böyle düşünüyorum. neticede vücudun bozukta olsa bi düzeni var ve onu düzeltmek için düzeni bozuyoruz, ilk aylar oluyor bunlar diye düşünüyorum canım...
bence devam et tatlım, ben bırakmadım hiç çünkü... neticede bilinmeyen bir şey kullanmıyorsun, doktorların önerdikleri vitmin ve takviyeleri alıyorsun... bu tarz kürler süreklilik istiyor hemİçeyim şimdi gidip haklısın canım, eşim de niye bıraktın ki diyo, dhea nın 3 ayı doluyo bu hafta zaten bırakıcam da bitme günü gelene kadar devam edeyim.
ben de sabah aksam alıyodum,vajınadan alınca bısey olmuyorSabah aksam ama benimki canim ya gunduz mecbur aliyom
olabilir ben de fsh çok yükselince acayip sinirli oluyorumİçtim geldim vitaminleri, hayıtımı da yaptım soğusun içicem. Adetten beri yapmıyodum iğne falan var diye. Belki de fsh yükseldi yine yapmadığım için. Ara vermicem bi daha.
şifa olsun tatlım...İçtim geldim vitaminleri, hayıtımı da yaptım soğusun içicem. Adetten beri yapmıyodum iğne falan var diye. Belki de fsh yükseldi yine yapmadığım için. Ara vermicem bi daha.
olabilir ben de fsh çok yükselince acayip sinirli oluyorum
gecmıs olsun canımEşim de gidelim diyo da doktorum bu ayı boş geçelim adet olunca görüşürüz demişti diye bekledim. Aksi gibi hastane taksimin göbeğinde, hiç gidesim yok bu haftasonu bi geçsin de artık.
hangı hastaneye gıdıyosun arkadasımEşim de gidelim diyo da doktorum bu ayı boş geçelim adet olunca görüşürüz demişti diye bekledim. Aksi gibi hastane taksimin göbeğinde, hiç gidesim yok bu haftasonu bi geçsin de artık.
:)))) canım yaaa, ne demek, rica ederim, tamamen hormonlardan, rahat ol lütfen.. regl de gelmedi ya daha, normal bu belirtiler..1 ay aralıksız yaşayınca ben kafayı yiyordum gerçekten menopoz oldum diye, burada çaktırmasam da, ama gördüm ki geçiciymiş... hiç sıkıntı yapma kendine, biliyorsun ki sıkıntı da bozuyor bu meretleri, rahat olmaya çalış, gelecek bebikler, inan bana, sadece rahat olmamızı bekliyorlarfshe2
no_name_
Kızlar sağolun ya, sizin de benzer şeyler yaşadığınızı öğrenince rahatladım biraz, hormonlar hiiç aklıma gelmedi inanır mısınız, deli miyim neyim hep en kötü şeyleri düşünüyorum. Hastalık hastasıyız zaten eşimle ben, o benden beter ben ondan, aslında takıntılarımız yüzünden antidepresan verir psikiyatriste gitsek kesin yani, ilaç da malum libido azalması yapıyolar diye gitmiyoruz. İnşallah biz daha fazla delirmeden gelir bizim veletler
Sağol canım, bikaç gündür garip gidiyo işler inşallah regl olunca düzelirim.gecmıs olsun canım
Acıbadem Taksimhangı hastaneye gıdıyosun arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?