Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tatlım ben de anlık bile olsa en kötüsünü düşünürüm, ah diyorum ya rahat tipler olsak patır kütür doğuracağız zaten

çok güzel tarif ama bunu yapmak içün senin gibi erkenci bir kuş olmak lazım, ben sabah gözümü açamıyorum, hemen peynir ekmek atıyorum çantaya...

marketlerde bulabılır mıyız

marketlerde bulabılır mıyız
tabi canım var marketlerde, eti yulaf kepeği kullanıyorum ben...
ayrıca bir tarif daha vereyim daha önce de vermiştim, 2 kaşık yulaf kepeği üstünü örtecek kadar süt ile pişirilir, içine kuru kayısı, kuru incir küçük küçük dilimlenir, ya da bazen elma rendeliyorum ben, biraz da tarçın ve ceviz ile pişirilir, lapa kıvamında oluyor, hem lezzetli bi tatlı, hem vitamin deposu, hem de tok tutucu bi besin oluyor

günaydın fıstıklar :)
cumanız mübarek olsun...
Çanakkale destanının 101. yılında öncelikle atamızı ve bu vatan uğruna şehit düşen vatan evlatlarını saygıyla anıyorum.ruhları şadolsun...

moyaalitu canım benim kıyamam geçmiş olsun....daha iyisin umarım..bende bıraktım kür ve vitaminleri...regli olayımda duruma göre yeniden başlarım.öncelik regli olmak şu anda bende...

no_name_ canımcım diziyi o kadar övdünki bu hafta sonu başlıycam galiba :)

bayıldım...tam benlik...ben granula yapıyordum ama bayağıdır boşladım.yulaf kepeğinide çok seviyorum...her ne kadar eşim gördükçe o bir at besini desede umrumda değil

deneyecegım canım,tesekkurler

bayıldım...tam benlik...ben granula yapıyordum ama bayağıdır boşladım.yulaf kepeğinide çok seviyorum...her ne kadar eşim gördükçe o bir at besini desede umrumda değil
aynısını benimki de diyor ve asla yemiyor yulaf kepeğini, şaşkın bu adamlar yahu

tatlım dizi keyifli, cinayet çözüyorlar inanılmaz vakit geçiren ve kafa boşaltan bi dizi, öneririm vallahi

moyaalitu gıda tolerans testı yaptıracagım,bu ara cok kan verdım usenıyorum demıstın,yaptırdın mı

tatlım dizi keyifli, cinayet çözüyorlar inanılmaz vakit geçiren ve kafa boşaltan bi dizi, öneririm vallahi
var ya en sevdiğim..cinayet olsun garip garip çözülsün falan ..bakalım bu hafta sonu başlarım gibi..
bende geçenlerde friends i bitirdim..çokça gülmek isteyenler için kaliteli, eski ve güzel bir dizi :)

Geçmiş olsun canım. Kürlere ve vitaminlere tekrar başlaman iyi olmuş. zaten tüp bebek tedavisinde aldığımız hormonlarla vücudumuzun hormon dengesi bozuluyor. ama tedavi sonrasında uyguladığımız kürlerin dengeyi sağladığını düşünüyorum.

moyaalitu gıda tolerans testı yaptıracagım,bu ara cok kan verdım usenıyorum demıstın,yaptırdın mı
pinner test deniliyor galiba...birçok sevdiğim şeyden vazgeçmek zorunda kalırım diye yaptırmıyorum birde oldukça maliyetli bir test galiba...

günaydın şekercimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…