Tatlım ben de anlık bile olsa en kötüsünü düşünürüm, ah diyorum ya rahat tipler olsak patır kütür doğuracağız zatenfshe2
no_name_
Kızlar sağolun ya, sizin de benzer şeyler yaşadığınızı öğrenince rahatladım biraz, hormonlar hiiç aklıma gelmedi inanır mısınız, deli miyim neyim hep en kötü şeyleri düşünüyorum. Hastalık hastasıyız zaten eşimle ben, o benden beter ben ondan, aslında takıntılarımız yüzünden antidepresan verir psikiyatriste gitsek kesin yani, ilaç da malum libido azalması yapar diye gitmiyoruz. İnşallah biz daha fazla delirmeden gelir bizim veletler
çok güzel tarif ama bunu yapmak içün senin gibi erkenci bir kuş olmak lazım, ben sabah gözümü açamıyorum, hemen peynir ekmek atıyorum çantaya...kızlar yaa, yulaf kepeğini kullanmıyorsanız lütfen hayatınıza sokun, çoook faydalı bi besin...folik asit değeri yüksek, sindirimi kolaylaştırıyor, bağırsak florasını koruyor, tok tutuyor... kullanın vallahi..sabahları 2 yumurta, 2 kaşık yulaf kepeği, lor peyniri,biraz domates, biber, çok az süt çırpıp, karabiber, nane falan da koyup yağsız teflon tavada omlet yapıyorum tüm gün acıkmıyorum da, benden ufak bi tarif
haftasonu için öneri olabilir...çok güzel tarif ama bunu yapmak içün senin gibi erkenci bir kuş olmak lazım, ben sabah gözümü açamıyorum, hemen peynir ekmek atıyorum çantaya...
yesssssss :) niye bu kadar tembelim yahaftasonu için öneri olabilir...
boşveeer tembellik iyidir tatlım, canın istemediğinde yapmayacaksınyesssssss :) niye bu kadar tembelim ya
marketlerde bulabılır mıyızkızlar yaa, yulaf kepeğini kullanmıyorsanız lütfen hayatınıza sokun, çoook faydalı bi besin...folik asit değeri yüksek, sindirimi kolaylaştırıyor, bağırsak florasını koruyor, tok tutuyor... kullanın vallahi..sabahları 2 yumurta, 2 kaşık yulaf kepeği, lor peyniri,biraz domates, biber, çok az süt çırpıp, karabiber, nane falan da koyup yağsız teflon tavada omlet yapıyorum tüm gün acıkmıyorum da, benden ufak bi tarif
tabi canım var marketlerde, eti yulaf kepeği kullanıyorum ben...marketlerde bulabılır mıyız
bayıldım...tam benlik...ben granula yapıyordum ama bayağıdır boşladım.yulaf kepeğinide çok seviyorum...her ne kadar eşim gördükçe o bir at besini desede umrumda değilkızlar yaa, yulaf kepeğini kullanmıyorsanız lütfen hayatınıza sokun, çoook faydalı bi besin...folik asit değeri yüksek, sindirimi kolaylaştırıyor, bağırsak florasını koruyor, tok tutuyor... kullanın vallahi..sabahları 2 yumurta, 2 kaşık yulaf kepeği, lor peyniri,biraz domates, biber, çok az süt çırpıp, karabiber, nane falan da koyup yağsız teflon tavada omlet yapıyorum tüm gün acıkmıyorum da, benden ufak bi tarif
deneyecegım canım,tesekkurlertabi canım var marketlerde, eti yulaf kepeği kullanıyorum ben...
ayrıca bir tarif daha vereyim daha önce de vermiştim, 2 kaşık yulaf kepeği üstünü örtecek kadar süt ile pişirilir, içine kuru kayısı, kuru incir küçük küçük dilimlenir, ya da bazen elma rendeliyorum ben, biraz da tarçın ve ceviz ile pişirilir, lapa kıvamında oluyor, hem lezzetli bi tatlı, hem vitamin deposu, hem de tok tutucu bi besin oluyor
aynısını benimki de diyorbayıldım...tam benlik...ben granula yapıyordum ama bayağıdır boşladım.yulaf kepeğinide çok seviyorum...her ne kadar eşim gördükçe o bir at besini desede umrumda değil
tatlım dizi keyifli, cinayet çözüyorlar inanılmaz vakit geçiren ve kafa boşaltan bi dizi, öneririm vallahigünaydın fıstıklar :)
cumanız mübarek olsun...
Çanakkale destanının 101. yılında öncelikle atamızı ve bu vatan uğruna şehit düşen vatan evlatlarını saygıyla anıyorum.ruhları şadolsun...
moyaalitu canım benim kıyamam geçmiş olsun....daha iyisin umarım..bende bıraktım kür ve vitaminleri...regli olayımda duruma göre yeniden başlarım.öncelik regli olmak şu anda bende...
no_name_ canımcım diziyi o kadar övdünki bu hafta sonu başlıycam galiba :)
kesinlikle çok şaşkınlarrraynısını benimki de diyorve asla yemiyor yulaf kepeğini, şaşkın bu adamlar yahu
var ya en sevdiğim..cinayet olsun garip garip çözülsün falan ..bakalım bu hafta sonu başlarım gibi..tatlım dizi keyifli, cinayet çözüyorlar inanılmaz vakit geçiren ve kafa boşaltan bi dizi, öneririm vallahi
rica ederim canım, afiyet olsundeneyecegım canım,tesekkurler
benim de öyle, suç,gizem olsun banavar ya en sevdiğim..cinayet olsun garip garip çözülsün falan ..bakalım bu hafta sonu başlarım gibi..
bende geçenlerde friends i bitirdim..çokça gülmek isteyenler için kaliteli, eski ve güzel bir dizi :)
Geçmiş olsun canım. Kürlere ve vitaminlere tekrar başlaman iyi olmuş. zaten tüp bebek tedavisinde aldığımız hormonlarla vücudumuzun hormon dengesi bozuluyor. ama tedavi sonrasında uyguladığımız kürlerin dengeyi sağladığını düşünüyorum.Günaydın, gece uykudan uyandım kalp çarpıntısıyla, kollarımda bacaklarımda karıncalanma oluyo, yatınca kötü oluyorum kan dolaşımım garipleşiyo sanki damarlarım pıtpıt atıyo gibi rahatsız ediyo, duş aldım eşim de panik oldu noluyo diye işe gitmedi doktora gidelim diyo da ne dicem ki panik atak mı oldum acaba anlamadım, oturuyoruz böyle uykusuz. İstanbul için sosyal medyada çıkan haberler yüzünden biraz stresliyim de bugün. Allah korusun vatanımızı hainlerden.
pinner test deniliyor galiba...birçok sevdiğim şeyden vazgeçmek zorunda kalırım diye yaptırmıyorum birde oldukça maliyetli bir test galiba...moyaalitu gıda tolerans testı yaptıracagım,bu ara cok kan verdım usenıyorum demıstın,yaptırdın mı
günaydın şekercimmmGeçmiş olsun canım. Kürlere ve vitaminlere tekrar başlaman iyi olmuş. zaten tüp bebek tedavisinde aldığımız hormonlarla vücudumuzun hormon dengesi bozuluyor. ama tedavi sonrasında uyguladığımız kürlerin dengeyi sağladığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?