aynen ben de bunu düşünüyorum fıstıkGeçmiş olsun canım. Kürlere ve vitaminlere tekrar başlaman iyi olmuş. zaten tüp bebek tedavisinde aldığımız hormonlarla vücudumuzun hormon dengesi bozuluyor. ama tedavi sonrasında uyguladığımız kürlerin dengeyi sağladığını düşünüyorum.
günaydın fıstıklar :)
cumanız mübarek olsun...
Çanakkale destanının 101. yılında öncelikle atamızı ve bu vatan uğruna şehit düşen vatan evlatlarını saygıyla anıyorum.ruhları şadolsun...
moyaalitu canım benim kıyamam geçmiş olsun....daha iyisin umarım..bende bıraktım kür ve vitaminleri...regli olayımda duruma göre yeniden başlarım.öncelik regli olmak şu anda bende...
no_name_ canımcım diziyi o kadar övdünki bu hafta sonu başlıycam galiba :)
Yok yaptırmadım hala aklımda ama.moyaalitu gıda tolerans testı yaptıracagım,bu ara cok kan verdım usenıyorum demıstın,yaptırdın mı
Sağol canım, haklısın o kadar femara merional falan nasıl atılacak vücuttan kısa zamanda gitmez ki, bi de havuz yüzünden ara vermeden her ay olunca daha beter oldu. Çok ödem yaptı 3 aydır, kiraz sapı içicektim hala içmedim unutuyorum. Sanki damarlarımın içinde karıncalar yürüyo şu an bile devam yani, çok huylandım ilk defa oluyo böyle bişey. Doktora da gitsem napıcak ki böyle bi şikayete bi de menopoz belirtisi falan der iyice moralim bozulur aman neyse, geçer herhalde.Geçmiş olsun canım. Kürlere ve vitaminlere tekrar başlaman iyi olmuş. zaten tüp bebek tedavisinde aldığımız hormonlarla vücudumuzun hormon dengesi bozuluyor. ama tedavi sonrasında uyguladığımız kürlerin dengeyi sağladığını düşünüyorum.
abenim de öyle, suç,gizem olsun bana
bana 500 tl cık dedıler:)pinner test deniliyor galiba...birçok sevdiğim şeyden vazgeçmek zorunda kalırım diye yaptırmıyorum birde oldukça maliyetli bir test galiba...
canımcım yaaa yok valla menopoz belirtisi falan değil, inanki değil, teselli için söylemiyorum...ama hep bu oynak hormonlar ve onları dize getirmek için kullandığımız iğneler yüzündenSağol canım, korktum gece gece, başladım ben bu sabah hayıta yine, adet olunca fsh yükselmiş olursa pişman olurum içmediğime.
Yok yaptırmadım hala aklımda ama.
Sağol canım, haklısın o kadar femara merional falan nasıl atılacak vücuttan kısa zamanda gitmez ki, bi de havuz yüzünden ara vermeden her ay olunca daha beter oldu. Çok ödem yaptı 3 aydır, kiraz sapı içicektim hala içmedim unutuyorum. Sanki damarlarımın içinde karıncalar yürüyo şu an bile devam yani, çok huylandım ilk defa oluyo böyle bişey. Doktora da gitsem napıcak ki böyle bi şikayete bi de menopoz belirtisi falan der iyice moralim bozulur aman neyse, geçer herhalde.
iyi olmaya çalışıyor idare ediyorum...sizleri görünce bir coşuyorumGünaydın tatlım. Nasılsın?
hımmm anladım bi ara 750-800 gibi bir ücrette duymuştum ama birazcık pahalı yaaabana 500 tl cık dedıler:)
coş yavrum coşşşşşiyi olmaya çalışıyor idare ediyorum...sizleri görünce bir coşuyorum
çok tabi yaaa, bu ne böyle... soydular bizi vallahi ;Phımmm anladım bi ara 750-800 gibi bir ücrette duymuştum ama birazcık pahalı yaaa
ben de 3.tedavımde femaraya baslayacagım,daha merkeze karar veremesek de.bana da havuz yapılacak.normal tup bebekten daha mı zor dogal tup bebek tedavısı.Sağol canım, korktum gece gece, başladım ben bu sabah hayıta yine, adet olunca fsh yükselmiş olursa pişman olurum içmediğime.
Sağol canım, haklısın o kadar femara merional falan nasıl atılacak vücuttan kısa zamanda gitmez ki, bi de havuz yüzünden ara vermeden her ay olunca daha beter oldu. Çok ödem yaptı 3 aydır, kiraz sapı içicektim hala içmedim unutuyorum. Sanki damarlarımın içinde karıncalar yürüyo şu an bile devam yani, çok huylandım ilk defa oluyo böyle bişey. Doktora da gitsem napıcak ki böyle bi şikayete bi de menopoz belirtisi falan der iyice moralim bozulur aman neyse, geçer herhalde.
coş yavrum coşşşşşönce bi kurtul şu işinden, asıl o zaman coşacaksın
canım aynı durum bende de geçerli. havuz sistemi uygulandığı için her ay vücudumuza hormon ilaçlarını alıyoruz. ben tedavim biter bitmez kürleri uygulamaya başlıyorum. adet olduğum zaman muayene gününe kadar kullanıyorum. bu hormon ilaçları dengemizi iyice bozdu. oluşan ödemi artık ben bonus olarak sayıyorum. kiraz sapı etkili miymiş? ben ödem söktürmek için sarmısak çayı kullanırdım ama fsh ı olumsuz etkilediği için düşünmüyorum. bu tedavimden sonra kiraz sapı deneyeyim. kilo vermek içinde sandaloz sakızı çok etkili oluyormuş ama hormon ilaçlarıyla etkileşimi olur mu onu bilmiyorum.Sağol canım, korktum gece gece, başladım ben bu sabah hayıta yine, adet olunca fsh yükselmiş olursa pişman olurum içmediğime.
aynen öyle soyulduk...son rapor hakkımı kulllandım iğnelere bayağı bir para bayıldım genede ger.i tedavi yarım kaldı ama ne yapalım vardır bunda da bir hayır...çok tabi yaaa, bu ne böyle... soydular bizi vallahi ;P
sanırım daha az ilaçla tek te olsa bir kaliteli embriyo elde etmek amaç o yüzden daha kolay bence...ben de 3.tedavımde femaraya baslayacagım,daha merkeze karar veremesek de.bana da havuz yapılacak.normal tup bebekten daha mı zor dogal tup bebek tedavısı.
şahane vallahi, bunca zamandır bunu tatmadığıma pişman olmuş durumdayıminşallah inşallah 4 gözle bekliyorum o günleriiii...ev hanımlığı da güzel dimiii
ayyy daha da 4 gözle bekliyorum artıkşahane vallahi, bunca zamandır bunu tatmadığıma pişman olmuş durumdayım
gerçi evden çalışma işini de geçen cumadan beri sürdürmekteyim, çok şükür her şey iyi gidiyor şimdilik... çoğunlukla pc başındayım burada değilsem, çalışıyorumdurayyy daha da 4 gözle bekliyorum artıkhayırlısı diyim ne diyim...
bızım de son hakkımız,sonra kendımızle basbasayız.allah yardımcımız olsun.bu durumlar ortaya cıkmadan ev ıcın kenara para koyuyorduk en azından oyle sanıyoduk,megerse tedavı ıcın bırıktırmısız,farkında degılmısız.hayaller ve hayatlar... plan yapmamayı ogrendık esımle.aynen öyle soyulduk...son rapor hakkımı kulllandım iğnelere bayağı bir para bayıldım genede ger.i tedavi yarım kaldı ama ne yapalım vardır bunda da bir hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?