Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynen ben de bunu düşünüyorum fıstık

Sağol canım, korktum gece gece, başladım ben bu sabah hayıta yine, adet olunca fsh yükselmiş olursa pişman olurum içmediğime.

moyaalitu gıda tolerans testı yaptıracagım,bu ara cok kan verdım usenıyorum demıstın,yaptırdın mı
Yok yaptırmadım hala aklımda ama.

Sağol canım, haklısın o kadar femara merional falan nasıl atılacak vücuttan kısa zamanda gitmez ki, bi de havuz yüzünden ara vermeden her ay olunca daha beter oldu. Çok ödem yaptı 3 aydır, kiraz sapı içicektim hala içmedim unutuyorum. Sanki damarlarımın içinde karıncalar yürüyo şu an bile devam yani, çok huylandım ilk defa oluyo böyle bişey. Doktora da gitsem napıcak ki böyle bi şikayete bi de menopoz belirtisi falan der iyice moralim bozulur aman neyse, geçer herhalde.

sogan kurum du
benim de öyle, suç,gizem olsun bana
a
kıtap olarak da ahmet umıtın kıtaplarını tavsıye ederım,polısıyede cok ıyı. beyoglunun en guzel abısı kıtabını okuduktan sonra taksıme her gıdısımde sankı o kıtaptakı kısıler,o sokaklarda o mekanlarda gıbı.oyle etkılenmıstım.

canımcım yaaa yok valla menopoz belirtisi falan değil, inanki değil, teselli için söylemiyorum...ama hep bu oynak hormonlar ve onları dize getirmek için kullandığımız iğneler yüzünden
20 kutu merional kullanmışım düşünsene ve elde var sıfır..bu iğnelerin vücuttan atılmasıda bir dert...yani düzenle çok oynuyoruz...yoksa kendim için diyim olmayan düzenlemi...valla içerde ne oluyor bitiyor çok merak ediyorum bazen....

ben de 3.tedavımde femaraya baslayacagım,daha merkeze karar veremesek de.bana da havuz yapılacak.normal tup bebekten daha mı zor dogal tup bebek tedavısı.

canım aynı durum bende de geçerli. havuz sistemi uygulandığı için her ay vücudumuza hormon ilaçlarını alıyoruz. ben tedavim biter bitmez kürleri uygulamaya başlıyorum. adet olduğum zaman muayene gününe kadar kullanıyorum. bu hormon ilaçları dengemizi iyice bozdu. oluşan ödemi artık ben bonus olarak sayıyorum. kiraz sapı etkili miymiş? ben ödem söktürmek için sarmısak çayı kullanırdım ama fsh ı olumsuz etkilediği için düşünmüyorum. bu tedavimden sonra kiraz sapı deneyeyim. kilo vermek içinde sandaloz sakızı çok etkili oluyormuş ama hormon ilaçlarıyla etkileşimi olur mu onu bilmiyorum.

aynen öyle soyulduk...son rapor hakkımı kulllandım iğnelere bayağı bir para bayıldım genede ger.i tedavi yarım kaldı ama ne yapalım vardır bunda da bir hayır...
bızım de son hakkımız,sonra kendımızle basbasayız.allah yardımcımız olsun.bu durumlar ortaya cıkmadan ev ıcın kenara para koyuyorduk en azından oyle sanıyoduk,megerse tedavı ıcın bırıktırmısız,farkında degılmısız.hayaller ve hayatlar... plan yapmamayı ogrendık esımle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…