Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

saol tatlım ilk gittiğim doktor 2. gündü bugün tam günü demişti ya ondan günü o sanıyorum ben, kızıyorum şimdi nasıl katakulleye getiriyorlar, bir de dosya ile tüp bebek merkezine gidince bu maddi manevi hazır dedi herhalde...

uzun uzun yazmış bilgilendirmişsin bizleri bu arada senin de topiğin varmış dün keşfettim 2013 yılında başlatmışsın...

amh 1 in altında tüp bebek kararı oluyor

tatlım raporlu olunca devlette işlemlere ve ilaçlara çok az ödeniyor diye biliyorum ben ilaçlara 400 ödedim diyenler var, işlemler de 2000 falan mıymış yanlış olmasın...
Valla bilmiyorum canım çok kararsızım yaa bi o zamanlara gelelim sanırım ancak o zaman karar verebilirim ama nedense benim gönlüm novadan yana.. sanırım oraya giderim :)

Merhaba reglll

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016...................
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

bebeklerimiz olduğu zamanlar hariç Allah reglin yokluğunu da aratmasın, ben of ne zaman azalacak bitecek bu demiştim tesadüf mü ne bir sonraki ay azalıvermişti, şimdi o da benim kıymetlim oldu:)

bebeklerimiz olduğu zamanlar hariç Allah reglin yokluğunu da aratmasın, ben of ne zaman azalacak bitecek bu demiştim tesadüf mü ne bir sonraki ay azalıvermişti, şimdi o da benim kıymetlim oldu:)
Olmaz mı canım Allah yokluğunu aratmasın.. en azından hala doğurgan olduğumuzun kanıtı gibi bişey :) Buna şükür :)

UMUDUMUN YİTİK OLDUĞU BU GÜNLERDE SENİN ENERJİN BANADA GEÇTİ TEŞEKKÜRLER :) BANA NE KADAR ERKEN PES ETTİĞİMİ HATIRLATTIN

Rapor çıkarıcam sanırım canım hatta bunun mayısta çalışmalara başlamayı planlıyorum eşimden de test isterlerse çıkaramam ama çünkü sanmıyorumki 3 kere sperm vermek istesin..

Rapor çıkarıcam sanırım canım hatta bunun mayısta çalışmalara başlamayı planlıyorum eşimden de test isterlerse çıkaramam ama çünkü sanmıyorumki 3 kere sperm vermek istesin..
rapor hakkın var ve kullan bencede, öncelikle bebeğinin doğal olmasını olmuyor ise ilk denemede olmasını dilerim ama ilkinde de olmaz ise ikinci deneme için rapor çok mantıklı maddi olarak, eşin şimdi bir kere tüp deneriz diyor ama insanların fikirleri zaman içinde değişiyor..
belki sende görmüşsündür tüp bebek özel diye bir bölüm var ya orada ankaradaki merkezlerin adları var 15 tane falan merkez var aslında bir arayıp sormak lazım hangi doktorlar yapıyor, fiyatlar nedir diye, içine sinenlerle ön görüşme yapmak lazım,

Canim her hastane ayni olmayabilir. Benim amh 0.18 di. Esimden de sperm testi istendi. Varikosel var mi diye bakildi. Hormon testleri istediler esimden de.ikimiz de psikiyatriye gittik. Benden kalp grafisi istendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…