- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Tabi tabi 3 de de yapıyolar zaten canım hatta 4 de bile gidilebiliyo en geç yine de bi doktora sor tabi ama ben öyle biliyorum :)bekleyince gelmiyor bu meret, benim de inşallah doğru zamanda gelir ikinci gün pazara denk gelirse vay halimize, gerçi o zaman 3. gün yaparlar mecbur tedaviyi diye düşünüyorum...
Çok yorucuBen iyiyim şekercim. Ev yerleştirme yorucu olur ama düzenini kurdun mu rahat edersin. Özletme kendini. Kolay gelsin sana. Öpüldün tatlım.
Seviyorum mektupları, bu kadar uzağa ancak mektup olurCanım benimişleri en yakın zamanda kolaylaman dileğiyle.. kalbimdesin seviyorum.. öpüyorum çok (ay bi mektup havası gibi oldu sanki )
Canım biz hep yanındayız, korkma vakti gelmişse başla,süreç pembe hayalleride kapsıyor, sıkıntılı zamanlarıda,Allah inşallah bir evlat daha nasip eder sana35 yaşı iki tane embriyo açısından mı önemsiyorsun ben bunun engel olacağını sanmıyorum ya 3 altı ikizi olan çok benim duyduğum, korkuyorum ya yanıma destek arıyorum süreci paylaşacağım
Korkunu taaa içimde hissediyorum inan,3 te olur elbette, dr ona göre ayarlar ilacı falan, zaten değerlerede takılma demiş,valla bal gibi dr :))) sen bir başlada inşallah sonu bebekli olur,bizde hep destek tam destek :))bekleyince gelmiyor bu meret, benim de inşallah doğru zamanda gelir ikinci gün pazara denk gelirse vay halimize, gerçi o zaman 3. gün yaparlar mecbur tedaviyi diye düşünüyorum...
o rapor çıkartılırken ki evraklar olabilir mi devletin iş güzar yasaları, ama raporluyken de çok duydum ben çift embriyo...canımsın çok iyi anlıyorum inanki ben daha o sürece girmeden bile korkuyorum kolay değil çünkü biliyorumama güçlü olmamız gerektiğini de biliyorum ve senin güçlü bi kadın olduğuna da eminim Bu süreçte istersen yanına da gelebilirim işlemlerin sırasında izin alabildiğim zamanlarda :)
Aynen ben 35 altı tek embriyo diye bi sözleşme gibi bişey okudum canım ve tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman bunları imzalayıp getirmem için bana bi dosya vermişlerdi novadan.. Tabi yine sormak lazım ama açıkçası bikaç ay için de bunu sormaya çok gerek yok diye düşünüyorum.. Kimseyi de yasal olarak zorda bırakmak istemem.. Benim eşim malum tek tüp bebek yaparız bi daha da yapmayız dedi, benim de gerginliğim bu konuda biraz ondan tek şansım varmış gibi hissediyorum.. Tabiki Allah bilir ama şansımı yükseltmek için de çift embriyo olsun en azından istiyorum.. Ama hiç laf olsun diye söylemiyorum işlemler sırasında yanında olmayı çok isterim
Bi de benim rapor evren olacak dimi daha uzun sürüyo mu o işler acaba??? Sen nerden almıştın canım raporu?o rapor çıkartılırken ki evraklar olabilir mi devletin iş güzar yasaları, ama raporluyken de çok duydum ben çift embriyo...
saol tatlım çok iyisin aslında birinin sürecini görmek iyi bir fikir de olabilir, korkup kaçırtabilir de :) başlayayım hayırlısı ile yazışırız özelden.. senin diet noldu bu arada kilo verebildin mi, ben novaya gittiğim gün biraz aç kalmıştım çok ta sıcaktı 800 gr vermişim, normalde iş yerinde hiç aç duramıyorum, böyle bir yerlere gidip gelme mevzusu olunca aç kalabiliyorum daha dinamik bir iş lazım bana o zaman 'O' beden olurmuşum :)canımsın çok iyi anlıyorum inanki ben daha o sürece girmeden bile korkuyorum kolay değil çünkü biliyorumama güçlü olmamız gerektiğini de biliyorum ve senin güçlü bi kadın olduğuna da eminim Bu süreçte istersen yanına da gelebilirim işlemlerin sırasında izin alabildiğim zamanlarda :)
Aynen ben 35 altı tek embriyo diye bi sözleşme gibi bişey okudum canım ve tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman bunları imzalayıp getirmem için bana bi dosya vermişlerdi novadan.. Tabi yine sormak lazım ama açıkçası bikaç ay için de bunu sormaya çok gerek yok diye düşünüyorum.. Kimseyi de yasal olarak zorda bırakmak istemem.. Benim eşim malum tek tüp bebek yaparız bi daha da yapmayız dedi, benim de gerginliğim bu konuda biraz ondan tek şansım varmış gibi hissediyorum.. Tabiki Allah bilir ama şansımı yükseltmek için de çift embriyo olsun en azından istiyorum.. Ama hiç laf olsun diye söylemiyorum işlemler sırasında yanında olmayı çok isterim
Ne demek canım her zaman yanında olurum söz :) en yakın arkadaşımın süreçlerinde yanındaydım hep ama korkmadım bişey yokki korkucak zaten sen uyurken yapılıyo işlemler hissetmiyceksin bile emin ol :) Lütfen hiç stres yapma :) Benim rejim işleri sıkıntılı yaa 65,8 le başlamıştım dün itibariyle 64,8 olmuşum 3 haftayı geçti ancak 1 kilo verebildim ama yılmadan devam ediyorum.. Ne güzel yaa keşke ben de kolay kilo verebilseydim senin gibi çok isterdim :)saol tatlım çok iyisin aslında birinin sürecini görmek iyi bir fikir de olabilir, korkup kaçırtabilir de :) başlayayım hayırlısı ile yazışırız özelden.. senin diet noldu bu arada kilo verebildin mi, ben novaya gittiğim gün biraz aç kalmıştım çok ta sıcaktı 800 gr vermişim, normalde iş yerinde hiç aç duramıyorum, böyle bir yerlere gidip gelme mevzusu olunca aç kalabiliyorum daha dinamik bir iş lazım bana o zaman 'O' beden olurmuşum :)
benim çocuk olduğu için rapor olmuyor, orada rapor çıkartanları gördüm belgeleri doldurup gaziye gidiyorlar, rapor sadece ilaçlara geçiyormuş, ilaçları sordum 1000-1700 arası dedi bankoda görevli... hani maddi durumu iyi olanlar uğraşmayabilir diye düşündüm... sonuçta bu merkez sanırım en pahalılardan biri, hatta yolda giderken merkezi bana bir bayan tarif etti o da çok pahalı bir yermiş diye duydum dedi, şimdi forumlarda 4000- 4500 gibi rakamları görüyorum..Bi de benim rapor evren olacak dimi daha uzun sürüyo mu o işler acaba??? Sen nerden almıştın canım raporu?
işte önce yumiler büyüyecek mi, transfer olabilecek mi, tutunabilecek mi, kalp atışı olacak mı, sağlıklı engelsiz bir bebek olabilecek mi,Korkunu taaa içimde hissediyorum inan,3 te olur elbette, dr ona göre ayarlar ilacı falan, zaten değerlerede takılma demiş,valla bal gibi dr :))) sen bir başlada inşallah sonu bebekli olur,bizde hep destek tam destek :))
Canım demiştimya arkadaşım yaptırdı 2 kere diye ilk yaptırdığında 5000+ilaçlardı 6500-7000 i bulduk dedi.. Sonrakinde fiyat artmıştı 2016 da 5800+ilaçlardı 8000 i bulduk dedi.. o arkadaşım raporsuz yaptırdı..Başka yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum ama raporun sadece ilaçlara geçmemesi lazım belli bi indirim de oluyo sgk karşılıyo belli yüzdesini diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?? Raporlu arkadaşlar bi yardımcı olsanızz bize :)benim çocuk olduğu için rapor olmuyor, orada rapor çıkartanları gördüm belgeleri doldurup gaziye gidiyorlar, rapor sadece ilaçlara geçiyormuş, ilaçları sordum 1000-1700 arası dedi bankoda görevli... hani maddi durumu iyi olanlar uğraşmayabilir diye düşündüm... sonuçta bu merkez sanırım en pahalılardan biri, hatta yolda giderken merkezi bana bir bayan tarif etti o da çok pahalı bir yermiş diye duydum dedi, şimdi forumlarda 4000- 4500 gibi rakamları görüyorum..
yok tatlım nova art topiği var ordakilerle yazışıyorum ben rapor yalnız ilaçlarda geçiyor dedilerCanım demiştimya arkadaşım yaptırdı 2 kere diye ilk yaptırdığında 5000+ilaçlardı 6500-7000 i bulduk dedi.. Sonrakinde fiyat artmıştı 2016 da 5800+ilaçlardı 8000 i bulduk dedi.. o arkadaşım raporsuz yaptırdı..Başka yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum ama raporun sadece ilaçlara geçmemesi lazım belli bi indirim de oluyo sgk karşılıyo belli yüzdesini diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?? Raporlu arkadaşlar bi yardımcı olsanızz bize :)
kolay veremiyorum aslında geçen sene çok uğraştım 60 ın altına inemedim, 61 dim 3 hafta öncesine kadar bu ay bir saldım ekmek, hamur işi 63,5 lara fırladım, şimdi o giden bu 2-3 kilo aralığında gidip gelen kilolar, bu sabah 62,3 dün 62,1 mesela..Ne demek canım her zaman yanında olurum söz :) en yakın arkadaşımın süreçlerinde yanındaydım hep ama korkmadım bişey yokki korkucak zaten sen uyurken yapılıyo işlemler hissetmiyceksin bile emin ol :) Lütfen hiç stres yapma :) Benim rejim işleri sıkıntılı yaa 65,8 le başlamıştım dün itibariyle 64,8 olmuşum 3 haftayı geçti ancak 1 kilo verebildim ama yılmadan devam ediyorum.. Ne güzel yaa keşke ben de kolay kilo verebilseydim senin gibi çok isterdim :)
AAAA bak onu bilmiodum o zaman gurgan kliniğe de mi bi gitsem ben neden devlet bana böyle bi hak vermişken kullanmayayım dimi ama ?yok tatlım nova art topiği var ordakilerle yazışıyorum ben rapor yalnız ilaçlarda geçiyor dediler
bankaya gittim para çekmeye sistemler çalışmıyor şaka gibi, elimizde bir miktar var başkente yetiyor novaya yetmiyor, ya eksiye gireceğiz ya da anneye başvuracağız, eşim sen parayı dert etme ayarlarız kararını ver yeterki diyor, centruma da gitseydik 5500 + ilaçlardı... bir de 300 tl muayene ücreti vermiştik belki onu düşürtebilirdik... burası 5750+ ilaçlar, ilaçları kredi kartıyla alırız, ama diğerini nakit istiyorlar hepsini yumurta toplamada dedi, bizim için sıkıntı olabilir dedim o zaman bir kısmını transferde verirsiniz dedi... başkent taksit bile yapıyor diyorlar.. bilemiyorum 3-4 günüm kaldı karar içün, başkentten de randevu almıştım p.tesi ye ama orası fsh 12 nin altında olursa başlatıyormuş benim düşmüyor ki 16 nın altına...Canım demiştimya arkadaşım yaptırdı 2 kere diye ilk yaptırdığında 5000+ilaçlardı 6500-7000 i bulduk dedi.. Sonrakinde fiyat artmıştı 2016 da 5800+ilaçlardı 8000 i bulduk dedi.. o arkadaşım raporsuz yaptırdı..Başka yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum ama raporun sadece ilaçlara geçmemesi lazım belli bi indirim de oluyo sgk karşılıyo belli yüzdesini diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?? Raporlu arkadaşlar bi yardımcı olsanızz bize :)
canımsın çok iyi anlıyorum
Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi takdir i İlahi, birde burası diğer kliniklerle hemen hemen aynı fiyat,yeni kurulduğu için lab.ları son teknoloji gürgen klinik yada işte gen art yada diğerleri oldukça maliyetli bir tedaviişte önce yumiler büyüyecek mi, transfer olabilecek mi, tutunabilecek mi, kalp atışı olacak mı, sağlıklı engelsiz bir bebek olabilecek mi,
haklısın gürgan ı hiç bilmiyorum ben nerede o, nova art a gidenler negatif olsa da çok memnunlar, aslında başkent e gidenler de bir iki kişi hariç o yoğunluğa rağmen çok memnunlar, göğşen hocanın yaklaşımını da çok övüyorlar...AAAA bak onu bilmiodum o zaman gurgan kliniğe de mi bi gitsem ben neden devlet bana böyle bi hak vermişken kullanmayayım dimi ama ?
Raporluda belli bir yüzdesini karşılıyor dediğin gibi, gonal f olsun puregon olsun dozajına bağlı olarak 200-300 liralık iğneler, benim son tedavim çok maliyetli oldu Yumurtaları büyütmek için, son rapor hakkımıda kullandım sadece 900 lira ödedim, şimdi sadece özel gidebilirim herhalde, çünkü devlet hastanelerinde bile raporsuz 4000 lira gibi maliyetlerden bahsediyorlarCanım demiştimya arkadaşım yaptırdı 2 kere diye ilk yaptırdığında 5000+ilaçlardı 6500-7000 i bulduk dedi.. Sonrakinde fiyat artmıştı 2016 da 5800+ilaçlardı 8000 i bulduk dedi.. o arkadaşım raporsuz yaptırdı..Başka yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum ama raporun sadece ilaçlara geçmemesi lazım belli bi indirim de oluyo sgk karşılıyo belli yüzdesini diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?? Raporlu arkadaşlar bi yardımcı olsanızz bize :)
Gürgan da hiç rapor geçmiyor diye biliyorum, tamamen özelmiş, sadece nova art ta var bu rapor işiAAAA bak onu bilmiodum o zaman gurgan kliniğe de mi bi gitsem ben neden devlet bana böyle bi hak vermişken kullanmayayım dimi ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?