Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Cok sagol canim benim. Sukur temiz cikti. Yarin ilacim bitiyor.bakalim ne zaman gelecek adet? Hakkimda hayirlisi.

Yavas yavas yap canim islerini. Cok yorma kendini. Yeni evin sana şans getirsin.dinlenirken bize yazmayi unutma:))

Benim esimin 2 tane sonucu vardi,kabul ettiler.her yer ayni degil demekki.

Rapor konusunda başkentte mesela benden sadece amh fsh ve hsg yi istediler eşimin testlerini almadılar ve raporu kendileri çıkardılar böylece son hakkımıda kullanmış oldum,nasip böyleymiş

Cok sagol canim benim. Sukur temiz cikti. Yarin ilacim bitiyor.bakalim ne zaman gelecek adet? Hakkimda hayirlisi.

Yavas yavas yap canim islerini. Cok yorma kendini. Yeni evin sana şans getirsin.dinlenirken bize yazmayi unutma:))
Telefondan oldukça zor oluyor ama tabiki takip ediyorum, çok teşekkür ederim ince düşünceli arkadaşım benim, yazarım yazarım mutlaka

Rapor çıkarıcam sanırım canım hatta bunun mayısta çalışmalara başlamayı planlıyorum eşimden de test isterlerse çıkaramam ama çünkü sanmıyorumki 3 kere sperm vermek istesin..

Bütün herseyi biz yapiyoruz zaten canim. Igneler,hormonlar,kilolar,anestezi alımı,transfer,rahim filmi,histereskopi,doğum.
Kocişler sadece ornek veriyor,onu da yapsinlar artik:))

Aman canim,dikkat et:)
Ev yerlestirmek,eve ustalari vs. getirmekten daha kolaydir. Hemen halledersin insallah:)

günaydın canlarrrrr Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhhh hepimizin tez zamanda bebişleri gelsin inşallahhhhhh sabah sabah temizliğe koyuldum, dolaplar bugün ki hedefim, kışlıklar kalkıp baharlıklar ve yazlıklar yıkanıp ütülenip yerleştirilecek...çoook işim var çoook takipteyim sizleri...

Rapor konusunda başkentte mesela benden sadece amh fsh ve hsg yi istediler eşimin testlerini almadılar ve raporu kendileri çıkardılar böylece son hakkımıda kullanmış oldum,nasip böyleymiş
ama transfer olmadın o kısmını kullanabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…