Canım siteye şu an girebildim. Bu aralar işler çok yoğun. Yorgunluk haricinde iyiyim. Sağol tatlım bende çok özlüyorum.Amin inşallah, gülbilcim nasılsın yoğun musun, özletiyorsun
Serin bir Kırklareli sabahından günaydın kızlar :)
Günlerim temizlik ve ev yerleştirmeyle geçiyor, alıştınızmı derseniz daha pek kendimi dinlemeye fırsatım olmadı, çok iş var :) zevkle yapıyorum, ne de olsa emekli sayılırım artık, en azından bir süre.. Bu arada bilgisayarım yok ne yazık ki, sizleri telefondan takip edicem
fshe2 canım başlamış gibisin tedaviye, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, çokça yumurta kaliteli embriyoların olur umarım,folikül sayında gayet güzel maşallah
B bursa_83 hsg tertemizmiş gözün aydın, Aret bey ile devam, inşallah vesile olur,hayalim klomen ile tedaviye başlamaktı, en azından sonradan düşük doz iğne ile destekler belki, aret beyi şimdiden sevdim.
no_name_ canımcım valla bak birkaç gün giremedim herkes yeni dr lar yeni tedaviler, umarım topiğimizde nüfus patlaması yaşanır :) bakalım senin yeni dr neler diyecek
moyaalitu G gulbil10 gibigibiyim amayaa @Gobe ve isimlerini sayamadığım dert ortaklarım umarım hepiniz çok iyisinizdir,ara ara gelirim
o rapor çıkartılırken ki evraklar olabilir mi devletin iş güzar yasaları, ama raporluyken de çok duydum ben çift embriyo...
işte önce yumiler büyüyecek mi, transfer olabilecek mi, tutunabilecek mi, kalp atışı olacak mı, sağlıklı engelsiz bir bebek olabilecek mi,
mustafa kemal mahallesi diyo ama canım anladığım kadarıyla o da balgat tarafı tam bilmiyorum bende adresi öyle yazıyo hiç gitmedim.. Ama biraz paracı biyer diyolardı ne kadar doğru bilmiyorum.. Şimdi ben de rapor koşullarını okudum da.. Ben tamamen uyuyorum ama eşimin 3 farklı zamandaki spermiyografisini istiyceklermiş.. Benim koca tüp bebeği bi kere denemek istememesinin sebebi inanırmısın zaten bu sperm verme falan olayı.. Afedersiniz çocuk gibi orda kendimi tatmin edicek olmak beni müthiş geriyo falan dedi.. Ben de hak veriyorum bişey diyemiyorum.. Olmadı şu sonuçlarım bi çıksın ona bu rapor olayından bahsederim.. Ama eminimki borç harç bulur yine de 3 kere sperm falan vermez
Telefondan oldukça zor oluyor ama tabiki takip ediyorum, çok teşekkür ederim ince düşünceli arkadaşım benim, yazarım yazarım mutlakaCok sagol canim benim. Sukur temiz cikti. Yarin ilacim bitiyor.bakalim ne zaman gelecek adet? Hakkimda hayirlisi.
Yavas yavas yap canim islerini. Cok yorma kendini. Yeni evin sana şans getirsin.dinlenirken bize yazmayi unutma:))
Rapor çıkarıcam sanırım canım hatta bunun mayısta çalışmalara başlamayı planlıyorum eşimden de test isterlerse çıkaramam ama çünkü sanmıyorumki 3 kere sperm vermek istesin..
Telefondan oldukça zor oluyor ama tabiki takip ediyorum, çok teşekkür ederim ince düşünceli arkadaşım benim, yazarım yazarım mutlaka
Günaydın canım. Sana kolay gelsin.Gunaydinnnn kizlaaar:)))
Hayirli cumalar.hepimize güzel bir gün diliyorum.
Günaydın canım. Sana kolay gelsin.Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :)))
Eve doğalgaz henüz bağlanmadı,kocam işe gittiğinden bugün bu işi kovalamayı düşünüyorum, umarım kaybolmam, geçen gün kayboldumdatakipteyim öpüyorum hepinizi
Aman canim,dikkat et:)Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :)))
Eve doğalgaz henüz bağlanmadı,kocam işe gittiğinden bugün bu işi kovalamayı düşünüyorum, umarım kaybolmam, geçen gün kayboldumdatakipteyim öpüyorum hepinizi
ama transfer olmadın o kısmını kullanabiliyor musun?Rapor konusunda başkentte mesela benden sadece amh fsh ve hsg yi istediler eşimin testlerini almadılar ve raporu kendileri çıkardılar böylece son hakkımıda kullanmış oldum,nasip böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?