Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kizlar ari sütü bal polenin propolislisini tüketen var mi?
Esim istedigim markayi bulamamisti,baska bir markanin icinde ayrica propolis olanini aldi. Bi fark olmaz degil mi?

Esim istedigim markayi bulamamisti,baska bir markanin icinde ayrica propolis olanini aldi. Bi fark olmaz degil mi?
propolis bağışıklığı destekleyen birşey özellikle çocuklara öneriyorlar, sanırım arıların çam ağaçlarından elde ettiği birşey faydası olur bence...

Benim esim 2 defa ornek verdi. Tüp bebek Raporunu veren cerrahpasadaki profesor,2 denemeyi yaptirdigimiz merkezdeki doktor,yeni doktorumuz sonuclara bakip gayet iyi dediler,o yuzden bizden istenmedigi icin yaptirmadik.
Yaptirmasi gereken bir durum olsaydi 3 doktordan biri isterdi herhalde diye bir dusuncem olmasina karsin,burda bisey duyunca da yapilmasi gerekli mi acaba diye dusunmuyor degilim ama sonra yine isterlerse yaptiririz dusunceme donuyorum☺☺

Simdi aklima geldi canim. Bu dna hasar testi genetik testi sonucuna gore isteniyor olabilir mi. Eger oyleyse genetik sonucunu veren doktor da yapmamiz gerektigini soylemedi.
Dur ben bi arastirayim hangi durumda isteniyor?

Yaptırdık canım, 200tl civarıydı tam hatırlamıyorum, spermiyogramdaki gibi sperm veriliyo sadece. Spermiyogramda sperm hareket, hız ve yoğunluğuna bakılıyo dna sına bakılmıyor. Dna testinde yapısal bozukluklarına ve parçalanmasına bakıyorlar. Emre Bakırcıoğlu eşimin doktoru, bizim % 18 çıktı mesela, % 15 in sınır olduğunu ve bunun üstünde çıkanlarda tedavi sırasında normal sperm verme yerine iğneyle testisten sperm alma yöntemi önerdiklerini söylemişti. İlk tedavimizde düşünmedik, negatiften sonra arayıp bunu denememizi araştırmalara göre daha olumlu sonuçlar alındığını söyledi ama biraz korktuk doğal olarak. Eşim gerekirse yapalım diyo ama ben Kaan Aydos'a muayene olduktan sonra karar veririz diye düşünüyorum. İlaçla tedavi edilebiliyomuş çünkü sperm dna hasarı.

sebepsiz infertilite denilen bir bayan ile yazışmıştım eşinin sperm sonucu 150 milyon olduğu için dna hasat testi istenmemiş, o kendi isteği ile yaptırmış %35 hasarlı gelmiş, dr bu sonuca göre çift sağaltım yaptırmış.. rahime çizik te attırmış, ilk denemede kendini garanti altına almış, çoğu merkez ilkini yapıyor, tutmazsa diğer işlemleri yapıyor diyor, o yüzden novayı değilde centrumu tercih ettim diyordu..

Canim simdi bi baktim da sperm degerleri normal olanlarin bile test yapildiginda bozuk cikanlar olmus.
Hadi bakalim,düştü aklima bu konu
Yaptirsak mi acaba?

Canım benim ilk aldığım da hepsini içeren bir karışımdı, eşim 1 kavanoz bitirdi ben tadını sevmedim hiç yiyemedim. Sonra tekrar alırken bana propolisin antibiyotik tarzı bir ürün olduğu için zararı olabileceğini söylediler. Normalde çok faydalı hastalıklara karşı koruyor ve çok şifalı ama bi araştır yine sen canım.

Sağaltım nedir canim?

Canim simdi bi baktim da sperm degerleri normal olanlarin bile test yapildiginda bozuk cikanlar olmus.
Hadi bakalim,düştü aklima bu konu
Yaptirsak mi acaba?
ben de eşimle konuşacağım tekrar, ya da doktorla konuşup çift sağaltım isteyeceğim, gerideki spermler daha kaliteli anladığım kadarıyla..

Nerde yaptirdiniz canim. Her laboratuar yapar mi?

tüp bebek tedavisinin başında da antibiyotik veriyorlar nasılsa, zararı olur mu ki?

Adet olunca tedaviye baslayacagiz ya canim esim de tuketsin istiyorum. Ben tadini sevmeyince ben yerim dedi esim. Ben de antibiyotik ozelligini okudum acaba tuketmesem mi dedim. Esim de tuketmesin o zAman. Propolis olmayanini tuketsin o da.

tüp bebek tedavisinin başında da antibiyotik veriyorlar nasılsa, zararı olur mu ki?
Öyle değil canım bunu sürekli tüketiyoruz ya, doğal öldürücü hücre oranını falan arttırabilir gibi bişeyler söyledi aktar. Cd56 denen doğal öldürücü hücre bebeği yabancı madde gibi algılayıp vücuttan atmaya çalışıyormuş. Onun da testi var. Bunu söyleyen aktar sonuçta çok ciddiye almadım şahsen ama birisi bişey söyleyince içime kurt düşüyo diye propolissiz aldım ben.

Nerde yaptirdiniz canim. Her laboratuar yapar mi?
Canım sormak lazım her yerde yapılır mı bilmiyorum, biz doktorumuzun yönlendirmesiyle Genetiks'te yaptırdık Beşiktaş'ta yeri. Doktorumuzun anlaşması var diye indirimli yaptılar. Çok yardımcı oluyorlar, tüm genetik testlerimi orda yaptırdım.

ben de eşimle konuşacağım tekrar, ya da doktorla konuşup çift sağaltım isteyeceğim, gerideki spermler daha kaliteli anladığım kadarıyla..
Canım ben aynısını başta teklif ettim embriyoloğa ama yapmadılar. İlkinde bulamazsak isteriz dediler. Genelde ayrıntıları atlıyorlar ve çok sinir oluyorum, hastanenin lab güya Türkiye'nin en iyisiydi ama derdimi anlatamadım ben bi türlü. Bir de kişiye göre değişiyormuş o iş, herkeste faydası yokmuş 2. verilen spermden seçmenin.

hadi ya bu arada regl oldum erken geldi, bu ay stres olmadım evde ve işte, böyle zamanlarda erken geliyor..

bazılarında iğneyle girip alıyorlarmış spermi diye okudum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…