İnşallah kavuşur tatlım bene hep dua ediyorum sezer için :)Cok cok zor bir durum.negatif almaktam bile daha zor belki de.orda olduklarini bilmek ve sonra yitirmek.allahim sabir versin.yeniden hamile olmasina sevindim. Insallah bu defa saglikla kavusur.
Kendiliginden oluverir belki,belli mi olur:)
Hepsini bursada mi yaptirmistin?
ben anlarımmmm.... ne yağdı beeee :))))Gunaydiiiiiiiin kizlaaaar☺
Kis geri geldi bursaya.gece bir yagmur yagdi,bir yagmur yagdi ki anlatamam.
Herkese guzel bir gun diliyorum:)
evet yarın ilaçlı rahim filmi çektirmeye gidiyorum :) napıyım devam :)Sakin pes etme tatlim pes edersek kaybederiz
Günaydın canım, ben de üzülüyorum almadım diye her işte bir hayır vardı diyorum napalım. New Life yazana bakıcam bu hafta, Karatay onu veriyorsa vardır bi bildiği dedim.günaydın arkadaşlar, nasılsınız kayıp olanlar? buradakiler? :) bugün sabah alalacele çıktım evden klomeni evde unutmuşum geri dönsem işe geç kalıcam, sonra bir eczaneden tekrar aldım artık, bir de solg.. marka coQ10 200 lük 30 adet aldım 125 tl indirimli, GN. 200 omega 3 ile birlikteydi 60 kapsüldü ve 158 tl ye almıştım, hey gidim hey alda koysana bir kenara.. Salı gününden beri doktor çok vurguladı coenzimi ben ancak alabildim :)
Canım folikül işi biraz dikkat gerektiriyor, biraz da yoruma açık. Belli bir büyüklüğe gelmeden folikül mü yoksa önceki aydan kalan içinden yumurta çıkmamış folikül kalıntısı mı olduğu tam anlaşılmıyor sanırım. Şimdi sen tedavidesin son 6 aydır aralıksız tedavide olan bir arkadaşın olarak sana tavsiyem bunları düşünmemen. Hayat çok garip, düşünce gücü her şeyin yakıtı ve bir şeyi çok düşündüğümüz zaman o şey yerinde sayıyor sanki düşünmeyi bırakmanı bekliyor. Benim foliküller onları çok merak ettiğimde ya büyümedi ya da hızlı büyüdüler. Merak etmeden umursamadan kontrole gittiğim gün çatlatma iğnesi oldum opuya girdim.moyaalitu amayaa @sekerpancari bir sorum var salı günü ben sağ tarafta 3 solda 1 hatta sağdakinin biri büyük gibi algılamıştım, dr 14 mm varmış bir bakalım dedi, o geçen aydan mı kalmıştı anlamadım, cumartesi günü çok yoğundu sağ ve solda 1 er yumi gördü... Geçen ay ovü testi 2 defa yaptım silikti önceki seferler gibi koyu diildi... yumurtlama düzeni de mi değişiyor ya da dhea mı yaptı bu durumları anlamadım...
Canlarım günaydınSizi merakta bırakmışım çok özür dilerim.. Rahim filmimi göstermek bi de testlerimi yaptırmak için gitmiştim cuma.. akşam da kayınvalidem bana geldi 2 gündür onunla birlikteyim derken foruma girmeyi ihmal ettim tekrar kusura bakmayın.. Hemen bilgileri veriyorum rahim filmimde kanallar açık ve rahim içi temiz dedi.. FSH 10 E2 36 çıktı bi de amh baktı ama onun sonucu henüz çıkmadı.. Bu hafta muayene için ve sonuçları değerlendirmek için tekrar gidicem
Günaydınnnnn :))))
İnşallah kavuşur tatlım bene hep dua ediyorum sezer için :)
ben evet hepsini bursada yaptırdım. ilk tedavim soranuz tüp bebek merkezinde, ikinci tedavi için de orada başlayacaktık ancak donmuş embriyom çözülmedi, sonra miyom aldırdım aynı doktora... ardından rapor çıkarıp fakültede tedavi oldum olmadı. sonra jimer de oladum 2 tedavimi de onlarından 2.si kimyasal sonuçlandı. şimdi bi şey yapmıyorum.
ben anlarımmmm.... ne yağdı beeee :))))
Evet canim ben de okuyorum ara ara tekrar tekrar:)poyrazlı günler diye bir blog var geçen gün yeniden okudum inanılmaz bir hikaye, neredeyse hiç yumurtası yokmuş benim anladığım, reglin 3. günü 15 mm bir yumi görülmüş, 3 ay boyunca listesini sıkı bir şekilde uygulamış sonrasında doğal gebe kalmış süpriz yumurta diyormuş bebeğine gayet sağlıklı bir çocuğu var, ben yazıları okurken onun bir falcı hikayesinide okumuştum falcı bir oğlun bir kızın olacak demiş, oğlanı bulduk sıra kızda diyordu, geçen gün tekrar okudum kızı da olmuş meğer, hadi dedim oğlanı yaşı 30 un altındayken doğurdu, kızı 34-35 gibi doğurmuş benim anladığım, oğlundan sonra da değerlerinin yine yüksek olduğunu yazmıştı, bir de sanırım artık vazgeçtikleri bir noktada ve işinden ayrıldığı bir süreçte hamiş kaldığını... Ah bu stres faktörü mahvediyor yaşlandırıyor bizleri uzak kalmak ne mümkün...
Biz iyiyiz sen nasilsin?günaydın arkadaşlar, nasılsınız kayıp olanlar? buradakiler? :) bugün sabah alalacele çıktım evden klomeni evde unutmuşum geri dönsem işe geç kalıcam, sonra bir eczaneden tekrar aldım artık, bir de solg.. marka coQ10 200 lük 30 adet aldım 125 tl indirimli, GN. 200 omega 3 ile birlikteydi 60 kapsüldü ve 158 tl ye almıştım, hey gidim hey alda koysana bir kenara.. Salı gününden beri doktor çok vurguladı coenzimi ben ancak alabildim :)
Çok çok çok teşekkür ederim doktor hemşireye söylerken kulaklarımı tıkayacağım artık :)Günaydın canım, ben de üzülüyorum almadım diye her işte bir hayır vardı diyorum napalım. New Life yazana bakıcam bu hafta, Karatay onu veriyorsa vardır bi bildiği dedim.
Canım folikül işi biraz dikkat gerektiriyor, biraz da yoruma açık. Belli bir büyüklüğe gelmeden folikül mü yoksa önceki aydan kalan içinden yumurta çıkmamış folikül kalıntısı mı olduğu tam anlaşılmıyor sanırım. Şimdi sen tedavidesin son 6 aydır aralıksız tedavide olan bir arkadaşın olarak sana tavsiyem bunları düşünmemen. Hayat çok garip, düşünce gücü her şeyin yakıtı ve bir şeyi çok düşündüğümüz zaman o şey yerinde sayıyor sanki düşünmeyi bırakmanı bekliyor. Benim foliküller onları çok merak ettiğimde ya büyümedi ya da hızlı büyüdüler. Merak etmeden umursamadan kontrole gittiğim gün çatlatma iğnesi oldum opuya girdim.
İlk gün farklı sonra farklı konuştuğu oldu benim doktorumun da, tedavi sırasında bi kaybolup bi çıkabilirler. Şu an 2 demiş 2 de sana tedavin için yeter. Sakin düzgün büyüsünler fazlasına gerek yok, bunun için kortizol (stres hormonu) olmayan bir vüvut dengesi gerek. Bizim baş düşmanımız kortizol unutmayın.
Yumurtlama testini de boşver şu an seni ilgilendirmiyo, zaten tedavidesin ve foliküllerin büyüyünce lh hormonunu (çatlatma iğnesi) doktorun verecek zamanı geldiğinde.
Seni ilgilendiren şeyler sakinlik, huzur, gezme tozma, parka bahçeye gitme, komedi izleyip gülme, sevdiklerinle zaman geçirme vs vs
Çok sevindim güzel haberler verdin maşallah canım.
valla pek iyi diildim amaBiz iyiyiz sen nasilsin?
Biz iyiysek sen cok cok iyi olmalisin,tedavin basladi malum:)
Buyusun buyusun yumisler:)
Kulakları tıkasan da doktor paylaşıyor geneldeÇok çok çok teşekkür ederim doktor hemşireye söylerken kulaklarımı tıkayacağım artık :)
Çok sağol canım FSH sanki hala biraz yüksek gibi ama yine de fena değil buna çok şükür.. Belki bu ay da bi hayıt falan içerek toparlarım biraz daha.. Tedaviyi erkene alıp almamaya AMH sonucuna göre karar vercem inşallah o da çok kötü çıkmazÇok sevindim güzel haberler verdin maşallah canım.
valla pek iyi diildim amamoyaalitu nun yazısını okuyunca bir oh çektim :)
söylemiyorki nasıl not edicem.. sadece kaç tane olduğunu duyabildim, kendi not alıyor herhalde, doktor da diyor zaten lütfen bunların hiçbirini düşünme olumsuz etkilersin yumileri diyor.Kulakları tıkasan da doktor paylaşıyor geneldeher gittiğinde rahim kalınlığını ve folikülün kaç mm olduğunu not et, ama ordan çıkınca hatırlama canım, rutinin olsun ekmek almaya gitmiş gibi git kontrole. İşini bitir çık yani. Söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama buna alışmalıyız ki faydasını görelim.
amh bir çıksın belki aşılama yaptırırsın... klomen beni kötü yaptı demiştin di mi daha önce... klomen başladı bana da iyi gidiyor şimdilik..Çok sağol canım FSH sanki hala biraz yüksek gibi ama yine de fena değil buna çok şükür.. Belki bu ay da bi hayıt falan içerek toparlarım biraz daha.. Tedaviyi erkene alıp almamaya AMH sonucuna göre karar vercem inşallah o da çok kötü çıkmaz
Benim doktorum hemşiresine not ettiriyor ben de duyuyorum yazıyorum.söylemiyorki nasıl not edicem.. sadece kaç tane olduğunu duyabildim, kendi not alıyor herhalde, doktor da diyor zaten lütfen bunların hiçbirini düşünme olumsuz etkilersin yumileri diyor.
çok haklısın doktor benim daha önce başlayıp bıraktığımı öğrenince de merak etti mesela, aslında dosyanın fotokopisi verilmeli, çünkü diğer tedavilerde ona göre başka şeyler deniyorlar, aslında diğer tedavilerin başarılı olması ilkinden çıkarılan sonuçlara da bağlı bence.. ben şimdilik bir defa denerim diye düşünüyorum ama süreç beni nerelere sürükleyecek hiç bilmiyorum...Benim doktorum hemşiresine not ettiriyor ben de duyuyorum yazıyorum.
Not etmemin amacı şu canım, ilk tedavimde hiç not etmedim. Sonra doktorum merkezden ayrıldı. Gerçi şu an ona gidiyorum yine ama başkasına gitseydim önceki tedavimin nasıl geliştiğini anlatamayacaktım çünkü merkez bana dosyamı vermedi. Sadece tahlil kağıtlarımı ve sonuç kağıdımı verebileceklerini söylediler.
Ben dosyamı istediğimde doktorum hala ordaydı, sadece kendi evdeki dosyama eklemek için istemiştim fotokopileri ve sinirlendim verilmemesine. Belki başka doktora da danışmak istiyorum bu benim hakkım yani.
Neyse bana ders oldu artık her bilgiyi kendim de not ediyorum, boşuna insanlarla polemiğe girmemiş olurum diye düşündüm.
Kimsenin bu bilgilere ihtiyacı olmaz ilk tedavilerimizde pozitifi görürüz inşallah ama ben başak burcuyum ve illa her bilgim dosyamda olacak yoksa huzurum kaçıyor. Siz bana bakmayın yine dekafanıza göre not edin ya da etmeyin siz bilirsiniz kızlar.
Çok sağol canım FSH sanki hala biraz yüksek gibi ama yine de fena değil buna çok şükür.. Belki bu ay da bi hayıt falan içerek toparlarım biraz daha.. Tedaviyi erkene alıp almamaya AMH sonucuna göre karar vercem inşallah o da çok kötü çıkmaz
Benim doktorum hemşiresine not ettiriyor ben de duyuyorum yazıyorum.
Not etmemin amacı şu canım, ilk tedavimde hiç not etmedim. Sonra doktorum merkezden ayrıldı. Gerçi şu an ona gidiyorum yine ama başkasına gitseydim önceki tedavimin nasıl geliştiğini anlatamayacaktım çünkü merkez bana dosyamı vermedi. Sadece tahlil kağıtlarımı ve sonuç kağıdımı verebileceklerini söylediler.
Ben dosyamı istediğimde doktorum hala ordaydı, sadece kendi evdeki dosyama eklemek için istemiştim fotokopileri ve sinirlendim verilmemesine. Belki başka doktora da danışmak istiyorum bu benim hakkım yani.
Neyse bana ders oldu artık her bilgiyi kendim de not ediyorum, boşuna insanlarla polemiğe girmemiş olurum diye düşündüm.
Kimsenin bu bilgilere ihtiyacı olmaz ilk tedavilerimizde pozitifi görürüz inşallah ama ben başak burcuyum ve illa her bilgim dosyamda olacak yoksa huzurum kaçıyor. Siz bana bakmayın yine dekafanıza göre not edin ya da etmeyin siz bilirsiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?