Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Günaydınnnnn :))))

İnşallah kavuşur tatlım bene hep dua ediyorum sezer için :)
ben evet hepsini bursada yaptırdım. ilk tedavim soranuz tüp bebek merkezinde, ikinci tedavi için de orada başlayacaktık ancak donmuş embriyom çözülmedi, sonra miyom aldırdım aynı doktora... ardından rapor çıkarıp fakültede tedavi oldum olmadı. sonra jimer de oladum 2 tedavimi de onlarından 2.si kimyasal sonuçlandı. şimdi bi şey yapmıyorum.

Gunaydiiiiiiiin kizlaaaar☺
Kis geri geldi bursaya.gece bir yagmur yagdi,bir yagmur yagdi ki anlatamam.
Herkese guzel bir gun diliyorum:)
ben anlarımmmm.... ne yağdı beeee :))))

Günaydın canım, ben de üzülüyorum almadım diye her işte bir hayır vardı diyorum napalım. New Life yazana bakıcam bu hafta, Karatay onu veriyorsa vardır bi bildiği dedim.
Canım folikül işi biraz dikkat gerektiriyor, biraz da yoruma açık. Belli bir büyüklüğe gelmeden folikül mü yoksa önceki aydan kalan içinden yumurta çıkmamış folikül kalıntısı mı olduğu tam anlaşılmıyor sanırım. Şimdi sen tedavidesin son 6 aydır aralıksız tedavide olan bir arkadaşın olarak sana tavsiyem bunları düşünmemen. Hayat çok garip, düşünce gücü her şeyin yakıtı ve bir şeyi çok düşündüğümüz zaman o şey yerinde sayıyor sanki düşünmeyi bırakmanı bekliyor. Benim foliküller onları çok merak ettiğimde ya büyümedi ya da hızlı büyüdüler. Merak etmeden umursamadan kontrole gittiğim gün çatlatma iğnesi oldum opuya girdim.
İlk gün farklı sonra farklı konuştuğu oldu benim doktorumun da, tedavi sırasında bi kaybolup bi çıkabilirler. Şu an 2 demiş 2 de sana tedavin için yeter. Sakin düzgün büyüsünler fazlasına gerek yok, bunun için kortizol (stres hormonu) olmayan bir vüvut dengesi gerek. Bizim baş düşmanımız kortizol unutmayın.
Yumurtlama testini de boşver şu an seni ilgilendirmiyo, zaten tedavidesin ve foliküllerin büyüyünce lh hormonunu (çatlatma iğnesi) doktorun verecek zamanı geldiğinde.
Seni ilgilendiren şeyler sakinlik, huzur, gezme tozma, parka bahçeye gitme, komedi izleyip gülme, sevdiklerinle zaman geçirme vs vs

Çok sevindim güzel haberler verdin maşallah canım.

Aynen oyle canim ya,simsekler cakti,heryer aydinlandi:)
Jimerde raporla mi yaptirdin,kac hakkin kaldi?
Ilk arastirdigimda soranusu duymustum.gitmeden sadece telefonla rapor geciyor mu diye sordum.gecseydi gorusmeye gidecektim ama gecmiyormus.

Evet canim ben de okuyorum ara ara tekrar tekrar:)
Bu basari hikayeleri beni motive ediyor.canimin sıkıldıgi zamanlarda okuyorum.yalniz dgilsin diyorum kendime.
Her ay kalitesiz ve az yumurta cikacak diye bisey yok.elbet benim de guzel bir yumurtam olacak.inaniyorum.

Biz iyiyiz sen nasilsin?
Biz iyiysek sen cok cok iyi olmalisin,tedavin basladi malum:)
Buyusun buyusun yumisler:)

Çok çok çok teşekkür ederim doktor hemşireye söylerken kulaklarımı tıkayacağım artık :)

Çok çok çok teşekkür ederim doktor hemşireye söylerken kulaklarımı tıkayacağım artık :)
Kulakları tıkasan da doktor paylaşıyor genelde her gittiğinde rahim kalınlığını ve folikülün kaç mm olduğunu not et, ama ordan çıkınca hatırlama canım, rutinin olsun ekmek almaya gitmiş gibi git kontrole. İşini bitir çık yani. Söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama buna alışmalıyız ki faydasını görelim.

Çok sevindim güzel haberler verdin maşallah canım.
Çok sağol canım FSH sanki hala biraz yüksek gibi ama yine de fena değil buna çok şükür.. Belki bu ay da bi hayıt falan içerek toparlarım biraz daha.. Tedaviyi erkene alıp almamaya AMH sonucuna göre karar vercem inşallah o da çok kötü çıkmaz

söylemiyorki nasıl not edicem.. sadece kaç tane olduğunu duyabildim, kendi not alıyor herhalde, doktor da diyor zaten lütfen bunların hiçbirini düşünme olumsuz etkilersin yumileri diyor.

amh bir çıksın belki aşılama yaptırırsın... klomen beni kötü yaptı demiştin di mi daha önce... klomen başladı bana da iyi gidiyor şimdilik..

söylemiyorki nasıl not edicem.. sadece kaç tane olduğunu duyabildim, kendi not alıyor herhalde, doktor da diyor zaten lütfen bunların hiçbirini düşünme olumsuz etkilersin yumileri diyor.
Benim doktorum hemşiresine not ettiriyor ben de duyuyorum yazıyorum.
Not etmemin amacı şu canım, ilk tedavimde hiç not etmedim. Sonra doktorum merkezden ayrıldı. Gerçi şu an ona gidiyorum yine ama başkasına gitseydim önceki tedavimin nasıl geliştiğini anlatamayacaktım çünkü merkez bana dosyamı vermedi. Sadece tahlil kağıtlarımı ve sonuç kağıdımı verebileceklerini söylediler.
Ben dosyamı istediğimde doktorum hala ordaydı, sadece kendi evdeki dosyama eklemek için istemiştim fotokopileri ve sinirlendim verilmemesine. Belki başka doktora da danışmak istiyorum bu benim hakkım yani.
Neyse bana ders oldu artık her bilgiyi kendim de not ediyorum, boşuna insanlarla polemiğe girmemiş olurum diye düşündüm.
Kimsenin bu bilgilere ihtiyacı olmaz ilk tedavilerimizde pozitifi görürüz inşallah ama ben başak burcuyum ve illa her bilgim dosyamda olacak yoksa huzurum kaçıyor. Siz bana bakmayın yine de kafanıza göre not edin ya da etmeyin siz bilirsiniz kızlar.

çok haklısın doktor benim daha önce başlayıp bıraktığımı öğrenince de merak etti mesela, aslında dosyanın fotokopisi verilmeli, çünkü diğer tedavilerde ona göre başka şeyler deniyorlar, aslında diğer tedavilerin başarılı olması ilkinden çıkarılan sonuçlara da bağlı bence.. ben şimdilik bir defa denerim diye düşünüyorum ama süreç beni nerelere sürükleyecek hiç bilmiyorum...

İyi iyi zaten takılmıyorduk sayılara Hayıt mucize gerçekten bu ay içmedim hiç, soğan kürü yapayım dedim onu da beceremedim düzenli yapamadım. Adet de olmadım kafam çok karışık hangisini yapacağımı şaşırmış durumdayım
Amh öyle hemen düşmez canım, yani en az 2-3 yıl aynı rakamları görebiliyormuş insanlar tabi yine de belli olmuyor hormon işlerine.
Seninle ilgili hep pozitif bi his var bende canım, normal yolla olacak sanki senin bebik.
Yine de nazlanır gelmezse hiç yaşa maşa takılmadan tedaviye başlayabilirsin bence, zaten bazı doktorlar 2 istiyorum diye ısrar edince 2 tane koyuyorlarmış.

Merkezin oyle bi hakki yok tabiki canim. Vermek zorunda.2 tedavimi yaptirdigim merkeze gittim. Ben epikriz raporumu istiyorum dedim.hazirladilar verdiler.icinde tedavilerde yapilan kan testi sonuclari,kac unite igne vurundugum,kac yumurta toplandigi,kac hucreye bolundugu, 0 cikan beta degerlerim bile vardi.
Bu benim kisisel bilgilerimin yer aldigi dosyam ve bu dosyayi almak en dogal hakkim.bu raporu yeni merkezime verdim ki doktorum butun tedaviyi,yumurtalarin nasil oldugunu gordu ki ona gore yeni tedavi basladi.
Gerekirse sikayet edeceksin boyle yerleri.

Gidip baska yerle de gorusme yapmak benim hakkim.demekki sen basarili olamadin ki ben de baska yere gidiyorum.sen merkez olarak bunu bana vermekle yükümlüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…