İyiyim teşekkür ederim sadece biraz stresliyim hsgden dolayı. Doktorda öyle deyince. Devlet hastanesinde çektircem yeni mi eskimi de bilmiyorum ki. Çoğu kişi bende korkardım ama korktugum gibi olmadı diye hayırlısı artık sonuc iyi çıksında bişekilde katlanıcaz napalımSagol arkdasim. Iyiyiz.sen nasilsin.
Ben sali gunu cektirdim. Vajinal muayene olabiliyosan,hsg de cektirirsin. Ben ilkini anesteziyle cektirmistim. 2.sini anestezisiz cektirdim.bu aci durumu kisiden kisiye degisiyor. Ben cani tatli bi insanim,mıymıyım biraz da.ama ben aci cekmedim. Bir de cektirdigin yer de onemli.
Doktorun aciyacagini bilse de acimaz,rahat ol demesi gerekmez miydi,seni korkutmus daha cok.evet aci cekenler var ama herkesin aci esigi farkli.acimayacak diye sartlandir kendini.
Iyi bir merkeze gidersen,cihazlar son teknolojiyse rahatca atlatirsin. Zaten 4 5 dk. Suruyor.
Adet bittikten bikac gun sonra cekiliyor ve adet bitince cekilene kadar iliski yasak.
Hadi gözünüz aydın. Iyi düşün ki iyi olsun herşeyTelefondan girince goremiyorum Novaart dr 14 mm varmış bir bakalım dedi bugün ilaçlara başladık klomen 5 gün merionel 150 unite 3 gün perşembe kontrol sağda bir solda bir küçük dedi hocam salı günü 4 tane değil miydi dedim sağ 2 sol 1 diye not almışım dedi bende dhea işe yaramış diye seviniyordum dedim hoca bak sen bunları düşünme bana güven dışarıda bir suru gebe var senin rezerv azalmış doğal ya da tedavi ile çocuğun olur ama kafaya takarsan folikulleri olumsuz etkilersin dedi duşuk doz ile uyarılışlarına bir bakalım tedavi gidişatında aşılamaya da çevirebiliriz dedi
İyiyim teşekkür ederim sadece biraz stresliyim hsgden dolayı. Doktorda öyle deyince. Devlet hastanesinde çektircem yeni mi eskimi de bilmiyorum ki. Çoğu kişi bende korkardım ama korktugum gibi olmadı diye hayırlısı artık sonuc iyi çıksında bişekilde katlanıcaz napalım
Bugün adet oldum işte bakalım doktoru ararım yarın. Hemen sonucu veriyolarmıRahat olursan daha cabuk biter,doktor da daha rahat ceker ve sonucun daha dogru cikar.ne zaman cektiriyosun?
Insallah aciktir tuplerin ve sonuc tertemiz cikar.
Bugün adet oldum işte bakalım doktoru ararım yarın. Hemen sonucu veriyolarmı
Sizin nasıl iyimi film sonuçlarınızEvet. Ben iki cekimde de hemen aldim. Ilk cekimde bir yazi ve cd verdiler. Ikinci cekimde yazi ve rontgen filmi verdiler.
Ben ilkini gecen sene cektirdim.onun sonucunda bana cekim yapan doktor ve tup bebek tedavimi yapan doktor rahmimin kucuk oldugunu,bebegi tasimakta zorlanacagimi ve gebelik olursa 3.ayda rahme dikis atacaklarini soylediler.Sizin nasıl iyimi film sonuçlarınız
Aynen herseyde bir hayır vardır. İnşallah isteyen herkes tez zamanda yaşar bu duyguyuBen ilkini gecen sene cektirdim.onun sonucunda bana cekim yapan doktor ve tup bebek tedavimi yapan doktor rahmimin kucuk oldugunu,bebegi tasimakta zorlanacagimi ve gebelik olursa 3.ayda rahme dikis atacaklarini soylediler.
3. Tedavim icin simdi yeni bir doktorla basladim.yeni doktorum ise muayene sirasinda sekil bozuklugu veya kucukluk gormedigini,cektirdigim yerde iyi cekememis olabileceklerini soyledi ve istanbulda bir yere yonlendirdi. Orda cektirdim.doktorum rontgen filmine bakti ve rahmimde hicbisey olmadigini,tuplerimin acik,sorunumun sadece yumurta azligi oldugunu soyledi.temiz cikti sukur.hatta bu yeni doktoruma baslamadan bir doktorla daha gorusmustum. O da rahmimin yarisinin olmadigini soylemisti.
keske ilk once bu cektirdigim yere gitseymisim diyorum ama her iste bir hayir vardir.
Amin insallah.Aynen herseyde bir hayır vardır. İnşallah isteyen herkes tez zamanda yaşar bu duyguyu
Yok benim 5ay önce fsh 11 çıktı klomen kullandık 4 kere sonuc alamadık şimdi hsg dedi doktorAmin insallah.
Siz de tup bebek icin mi cektiriyorsunuz?
hsg temiz cikar insallah ve tedavilere gerek kalmadan hamile kalirsiniz.Yok benim 5ay önce fsh 11 çıktı klomen kullandık 4 kere sonuc alamadık şimdi hsg dedi doktor
İnşallah öyle olur. Benim bir sene önce gebeliğim oldu ama düşükle sonuçlandı malesefhsg temiz cikar insallah ve tedavilere gerek kalmadan hamile kalirsiniz.
Hsg den sonra da kendiliginden hamile kalanlar varmis.
Düşer inşallah. Hangi ilacı kullanıyosunuzBenimde fsh degerim 43 çıktı16 gündür ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilemiyorum
Dostinex kullaniyorum şimdilik yarım yarım 3 günde bir insallah duser çünkü gerçekten yüksekDüşer inşallah. Hangi ilacı kullanıyosunuz
Benimde fsh degerim 43 çıktı16 gündür ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilemiyorum
Yaş kaç acaba. Bide burdaki arkadaşlar hayıtla falsn düşürmüşler dene istersen ilaç tedavin inşallah sonuc verirde. Vermezse dersinizDostinex kullaniyorum şimdilik yarım yarım 3 günde bir insallah duser çünkü gerçekten yüksek
Gecmis olsun.allah bir daha yasatmasin insallah.İnşallah öyle olur. Benim bir sene önce gebeliğim oldu ama düşükle sonuçlandı malesef
Nasıl anlatsam ilk doktora gittim hsg istedi hemen yaptırdım tuplerim açık çıktı o ay 3 yumurtam oluştu ama bir tanesi çok iyi gelişti çok sağlıklı dedi doktor ama catlamadi çatlamasına problem var dedi test istedi fsg yüksek çıktı hemen ilaç kullanmalısın dedi ayrıca bende çikolata kisti de var yanı sadece fsg derdide değilNe ilaci kullaniyosunuz?
Hepimiz ilk fsh la tanistigimizda bi karamsarliga dusmus olabiliriz.cok normal bu. Ben de ilk ogrendigimde yani 1 sene once cok kotu olmustum.kabullenemedik uzun sure.sonra amh degerim kotu cikti falan. Ama artik bu degerlere takilmamaya calisiyorum. Ilk ogrendikten sonra mesela sadece tup tedavisine baslarken doktorlar istedi diye baktirdim.yoksa onun disinda gidip baktirmiyorum ki kotu cikarsa moralim bozulmasin.
Artik 1 tane bile yumurta varsa sans da vardir umut da vardir diyorum.
Siz de sayilara cok takilmamaya calisin.biliyorum baslarda zor ama sonra kendinizi motive edeceksiniz bi sekilde.
1 ay sonra belki de dusecek fsh degeri.
Onemli olan yumurta.caninizi sıkmayin.bizim en cok ihtiyacimiz olan sey moral,tabi yumurtalarin da:)
Sağolun. İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruzGecmis olsun.allah bir daha yasatmasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?