Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İyiyim teşekkür ederim sadece biraz stresliyim hsgden dolayı. Doktorda öyle deyince. Devlet hastanesinde çektircem yeni mi eskimi de bilmiyorum ki. Çoğu kişi bende korkardım ama korktugum gibi olmadı diye hayırlısı artık sonuc iyi çıksında bişekilde katlanıcaz napalım

Hadi gözünüz aydın. Iyi düşün ki iyi olsun herşey

Rahat olursan daha cabuk biter,doktor da daha rahat ceker ve sonucun daha dogru cikar.ne zaman cektiriyosun?
Insallah aciktir tuplerin ve sonuc tertemiz cikar.

Sizin nasıl iyimi film sonuçlarınız
Ben ilkini gecen sene cektirdim.onun sonucunda bana cekim yapan doktor ve tup bebek tedavimi yapan doktor rahmimin kucuk oldugunu,bebegi tasimakta zorlanacagimi ve gebelik olursa 3.ayda rahme dikis atacaklarini soylediler.

3. Tedavim icin simdi yeni bir doktorla basladim.yeni doktorum ise muayene sirasinda sekil bozuklugu veya kucukluk gormedigini,cektirdigim yerde iyi cekememis olabileceklerini soyledi ve istanbulda bir yere yonlendirdi. Orda cektirdim.doktorum rontgen filmine bakti ve rahmimde hicbisey olmadigini,tuplerimin acik,sorunumun sadece yumurta azligi oldugunu soyledi.temiz cikti sukur.hatta bu yeni doktoruma baslamadan bir doktorla daha gorusmustum. O da rahmimin yarisinin olmadigini soylemisti.

keske ilk once bu cektirdigim yere gitseymisim diyorum ama her iste bir hayir vardir.

Aynen herseyde bir hayır vardır. İnşallah isteyen herkes tez zamanda yaşar bu duyguyu

Benimde fsh degerim 43 çıktı 16 gündür ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilemiyorum

Benimde fsh degerim 43 çıktı 16 gündür ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilemiyorum

Ne ilaci kullaniyosunuz?
Hepimiz ilk fsh la tanistigimizda bi karamsarliga dusmus olabiliriz.cok normal bu. Ben de ilk ogrendigimde yani 1 sene once cok kotu olmustum.kabullenemedik uzun sure.sonra amh degerim kotu cikti falan. Ama artik bu degerlere takilmamaya calisiyorum. Ilk ogrendikten sonra mesela sadece tup tedavisine baslarken doktorlar istedi diye baktirdim.yoksa onun disinda gidip baktirmiyorum ki kotu cikarsa moralim bozulmasin.
Artik 1 tane bile yumurta varsa sans da vardir umut da vardir diyorum.
Siz de sayilara cok takilmamaya calisin.biliyorum baslarda zor ama sonra kendinizi motive edeceksiniz bi sekilde.
1 ay sonra belki de dusecek fsh degeri.
Onemli olan yumurta.caninizi sıkmayin.bizim en cok ihtiyacimiz olan sey moral,tabi yumurtalarin da:)

Nasıl anlatsam ilk doktora gittim hsg istedi hemen yaptırdım tuplerim açık çıktı o ay 3 yumurtam oluştu ama bir tanesi çok iyi gelişti çok sağlıklı dedi doktor ama catlamadi çatlamasına problem var dedi test istedi fsg yüksek çıktı hemen ilaç kullanmalısın dedi ayrıca bende çikolata kisti de var yanı sadece fsg derdide değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…