23yaşındayım doktor bana ilaç tedavisi yanında birşey kullanma dedi yanı öyle ot falan ihic tavsiye etmiyorum dediYaş kaç acaba. Bide burdaki arkadaşlar hayıtla falsn düşürmüşler dene istersen ilaç tedavin inşallah sonuc verirde. Vermezse dersiniz
Nasıl anlatsam ilk doktora gittim hsg istedi hemen yaptırdım tuplerim açık çıktı o ay 3 yumurtam oluştu ama bir tanesi çok iyi gelişti çok sağlıklı dedi doktor ama catlamadi çatlamasına problem var dedi test istedi fsg yüksek çıktı hemen ilaç kullanmalısın dedi ayrıca bende çikolata kisti de var yanı sadece fsg derdide değil
Amin. Hep beraber.Sağolun. İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz
23yaşındayım doktor bana ilaç tedavisi yanında birşey kullanma dedi yanı öyle ot falan ihic tavsiye etmiyorum dedi
Bencede ilaç tedavin bitmeden kullanma23yaşındayım doktor bana ilaç tedavisi yanında birşey kullanma dedi yanı öyle ot falan ihic tavsiye etmiyorum dedi
Önce ilaçla bu değeri düşürmeye calisicaz olmazsa aşılama ve tüp bebeğe kadar gidicez dedi ama umut verdi olmaz demedi tek umudum o zatenTüp bebek veya asilama dedi mi? Yoksa bir sure yumurta takibi falan mi yapacak doktor?
3 yumurtan var,moralini bozma bence.
Kistlerle ilgili bir bilgim yok canim. O yuzden yorum yapmayim ona.
Aynen hiç ummadık bi yerden kötü etki yapar işimizi zora sokmayalim dedi bakalım ilaçla devam ediyoruz şimdilikDoktorun ne diyorsa onu yap canim. Ters etki yapmasin bi de ilaclarla kullaninca.
Bu cumleyi kurmasi guzel.ama sen de buna inanmalisin.bu fsh sayilarina takilma. Onemli olan kaliteli ve seni bebege ulastiracak yumurta.senin moralin iyi olursa yumurtanin kalitesi de iyi olur.Önce ilaçla bu değeri düşürmeye calisicaz olmazsa aşılama ve tüp bebeğe kadar gidicez dedi ama umut verdi olmaz demedi tek umudum o zaten
Moralimi bozanlar oldu açıkçası yok bu değer dusmezse olmaz falan gibisinden o yüzden çok sinir yapıyorumBu cumleyi kurmasi guzel.ama sen de buna inanmalisin.bu fsh sayilarina takilma. Onemli olan kaliteli ve seni bebege ulastiracak yumurta.senin moralin iyi olursa yumurtanin kalitesi de iyi olur.
Burda bicok arkadas ari sutu bal polen karisimi tuketiyoruz yumurta kalitesi icin. Hatta ben esime de iciriyorum.
Doktorun zarari yok derse tuketebilirsin.beslenmene de dikkat edersen,olmayacak bisey yok,yeter ki rabbim ol desin.
Moralimi bozanlar oldu açıkçası yok bu değer dusmezse olmaz falan gibisinden o yüzden çok sinir yapıyorum
Moralimi bozanlar oldu açıkçası yok bu değer dusmezse olmaz falan gibisinden o yüzden çok sinir yapıyorum
Daha evleneli bi sene iki gün önce oldu hadi artık bebek yap falan diyen oluyo kısmet diyip geciyorum dediğin gibi bu konuyu kimse bilmiyor zaten moral olarak ta yüksek tutmaya çalışıyorum kendimi ama ister istemez kasiyorum gorumceminde aynı durumu vardı o da bir sene falan tedavi oldu şimdi ikizleri oldu dün :) onunda değerleri çok yüksekti şimdi o bana biraz daha moral oluyo açıkçasıYasin cok kucuk daha.bu bir avantaj senin icin.
Sinir yaparsan kendine,vücuduna ve yumurtalarina yaparsin,bu cumleleri kuranlara bisey yapmazsin.
Daha evleneli bi sene iki gün önce oldu hadi artık bebek yap falan diyen oluyo kısmet diyip geciyorum dediğin gibi bu konuyu kimse bilmiyor zaten moral olarak ta yüksek tutmaya çalışıyorum kendimi ama ister istemez kasiyorum gorumceminde aynı durumu vardı o da bir sene falan tedavi oldu şimdi ikizleri oldu dün :) onunda değerleri çok yüksekti şimdi o bana biraz daha moral oluyo açıkçası
Daha evleneli bi sene iki gün önce oldu hadi artık bebek yap falan diyen oluyo kısmet diyip geciyorum dediğin gibi bu konuyu kimse bilmiyor zaten moral olarak ta yüksek tutmaya çalışıyorum kendimi ama ister istemez kasiyorum gorumceminde aynı durumu vardı o da bir sene falan tedavi oldu şimdi ikizleri oldu dün :) onunda değerleri çok yüksekti şimdi o bana biraz daha moral oluyo açıkçası
Aklimin bi kösesinde hep vardi akupunktur ama gidemedim. Doktorla da gorusme yapmistim ,kismet degilmis.
Hepimiz elimizden geldigince iyi besleniyoruz,vitaminler kürler vs. Kaliteleri iyi olsun bari.
canım süper çıkmış hayıt falan kullanıyor muydun yoksa kendiliğinden mi öyle çıktı..Canlarım günaydınSizi merakta bırakmışım çok özür dilerim.. Rahim filmimi göstermek bi de testlerimi yaptırmak için gitmiştim cuma.. akşam da kayınvalidem bana geldi 2 gündür onunla birlikteyim derken foruma girmeyi ihmal ettim tekrar kusura bakmayın.. Hemen bilgileri veriyorum rahim filmimde kanallar açık ve rahim içi temiz dedi.. FSH 10 E2 36 çıktı bi de amh baktı ama onun sonucu henüz çıkmadı.. Bu hafta muayene için ve sonuçları değerlendirmek için tekrar gidicem
Hayıt adetin 3. günü falan başlayıp 7 gün içtim canım ovulasyona kadar sonrasında içmedim ama bu ay sonuna kadar içmeyi düşünüyorum :)canım süper çıkmış hayıt falan kullanıyor muydun yoksa kendiliğinden mi öyle çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?