Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yaş kaç acaba. Bide burdaki arkadaşlar hayıtla falsn düşürmüşler dene istersen ilaç tedavin inşallah sonuc verirde. Vermezse dersiniz
23yaşındayım doktor bana ilaç tedavisi yanında birşey kullanma dedi yanı öyle ot falan ihic tavsiye etmiyorum dedi

Tüp bebek veya asilama dedi mi? Yoksa bir sure yumurta takibi falan mi yapacak doktor?
3 yumurtan var,moralini bozma bence.

Kistlerle ilgili bir bilgim yok canim. O yuzden yorum yapmayim ona.

Tüp bebek veya asilama dedi mi? Yoksa bir sure yumurta takibi falan mi yapacak doktor?
3 yumurtan var,moralini bozma bence.

Kistlerle ilgili bir bilgim yok canim. O yuzden yorum yapmayim ona.
Önce ilaçla bu değeri düşürmeye calisicaz olmazsa aşılama ve tüp bebeğe kadar gidicez dedi ama umut verdi olmaz demedi tek umudum o zaten

Önce ilaçla bu değeri düşürmeye calisicaz olmazsa aşılama ve tüp bebeğe kadar gidicez dedi ama umut verdi olmaz demedi tek umudum o zaten
Bu cumleyi kurmasi guzel.ama sen de buna inanmalisin.bu fsh sayilarina takilma. Onemli olan kaliteli ve seni bebege ulastiracak yumurta.senin moralin iyi olursa yumurtanin kalitesi de iyi olur.
Burda bicok arkadas ari sutu bal polen karisimi tuketiyoruz yumurta kalitesi icin. Hatta ben esime de iciriyorum.
Doktorun zarari yok derse tuketebilirsin.beslenmene de dikkat edersen,olmayacak bisey yok,yeter ki rabbim ol desin.

Moralimi bozanlar oldu açıkçası yok bu değer dusmezse olmaz falan gibisinden o yüzden çok sinir yapıyorum

Moralimi bozanlar oldu açıkçası yok bu değer dusmezse olmaz falan gibisinden o yüzden çok sinir yapıyorum

Onu allah bilir.
Biz sadece anneme ve kardesime soyledigimiz icin kimseyi duymak ve dinlemek zorunda kalmadim.cocuk dusunmuyor musun,artik yapin cumlelerine karsi (sanki biz bilmiyoruz yapmayi) bakalim kismet cevaplarini veriyoruz.
Sen de moralini bozacagini dusundugun insanlara cok fazla detay vermeyerek kendini koruyabilirsin bu cumlelerden.sana destek olacagina inandigin insanlar ayri tabiki.
Doktorunu seviyosan,inaniyorsan sadece doktoru dinle,dediklerini uygula ve internetten yuksek fsh a ragmen basaran insanlarin hikayelerini oku.ben onlari okudukca basaracagima daha cok inaniyorum ve motive oluyorum.tabiki rabbim bize anne baba olmayi nasip ettiyse olacak.

Yasin cok kucuk daha.bu bir avantaj senin icin.
Sinir yaparsan kendine,vücuduna ve yumurtalarina yaparsin,bu cumleleri kuranlara bisey yapmazsin.
Daha evleneli bi sene iki gün önce oldu hadi artık bebek yap falan diyen oluyo kısmet diyip geciyorum dediğin gibi bu konuyu kimse bilmiyor zaten moral olarak ta yüksek tutmaya çalışıyorum kendimi ama ister istemez kasiyorum gorumceminde aynı durumu vardı o da bir sene falan tedavi oldu şimdi ikizleri oldu dün :) onunda değerleri çok yüksekti şimdi o bana biraz daha moral oluyo açıkçası

Allah uzun yillar gostersin size.
Bak en yakinindan guzel bir ornek var,bu seni daha da motive eder. Daha yeni ogrendigin icin bu durumu gelgitler yasayabilirsin,moralin bozulur,niye biz diyebilirsin,agladigin zamanlar olur,bunlarin hepsi insani duygular. Belki de hicbirini yasamazsin hemen kabullenirsin.burda senin karakterin,olaylara bakisin devreye giriyor.
Rahat olmani saglayacak neyse onu yap bence.aglamak seni rahatlatacaksa agla,uzul ama bir an once durumu kabullenip gebe kalmak icin,yumurta kalitesini arttirmak icin neler yapmalisin buna konsantre ol.
Belki de tedaviye gerek kalmaz,dogal yolla gebe kalirsin.kendiniz denediniz mi hic?

Biz daha yeni evliyiz,gezip dolasacagiz,keyif yapacagiz dersin soranlara

günaydın arkadaşlar, nasılsınız kayıp olanlar? buradakiler? :) bugün sabah alalacele çıktım evden klomeni evde unutmuşum geri dönsem işe geç kalıcam, sonra bir eczaneden tekrar aldım artık, bir de solg.. marka coQ10 200 lük 30 adet aldım 125 tl indirimli, GN. 200 omega 3 ile birlikteydi 60 kapsüldü ve 158 tl ye almıştım, hey gidim hey alda koysana bir kenara.. Salı gününden beri doktor çok vurguladı coenzimi ben ancak alabildim :)

Aklimin bi kösesinde hep vardi akupunktur ama gidemedim. Doktorla da gorusme yapmistim ,kismet degilmis.
Hepimiz elimizden geldigince iyi besleniyoruz,vitaminler kürler vs. Kaliteleri iyi olsun bari.

poyrazlı günler diye bir blog var geçen gün yeniden okudum inanılmaz bir hikaye, neredeyse hiç yumurtası yokmuş benim anladığım, reglin 3. günü 15 mm bir yumi görülmüş, 3 ay boyunca listesini sıkı bir şekilde uygulamış sonrasında doğal gebe kalmış süpriz yumurta diyormuş bebeğine gayet sağlıklı bir çocuğu var, ben yazıları okurken onun bir falcı hikayesinide okumuştum falcı bir oğlun bir kızın olacak demiş, oğlanı bulduk sıra kızda diyordu, geçen gün tekrar okudum kızı da olmuş meğer, hadi dedim oğlanı yaşı 30 un altındayken doğurdu, kızı 34-35 gibi doğurmuş benim anladığım, oğlundan sonra da değerlerinin yine yüksek olduğunu yazmıştı, bir de sanırım artık vazgeçtikleri bir noktada ve işinden ayrıldığı bir süreçte hamiş kaldığını... Ah bu stres faktörü mahvediyor yaşlandırıyor bizleri uzak kalmak ne mümkün...

moyaalitu amayaa sekerpancari bir sorum var salı günü ben sağ tarafta 3 solda 1 hatta sağdakinin biri büyük gibi algılamıştım, dr 14 mm varmış bir bakalım dedi, o geçen aydan mı kalmıştı anlamadım, cumartesi günü çok yoğundu sağ ve solda 1 er yumi gördü... Geçen ay ovü testi 2 defa yaptım silikti önceki seferler gibi koyu diildi... yumurtlama düzeni de mi değişiyor ya da dhea mı yaptı bu durumları anlamadım...

Canlarım günaydın Sizi merakta bırakmışım çok özür dilerim.. Rahim filmimi göstermek bi de testlerimi yaptırmak için gitmiştim cuma.. akşam da kayınvalidem bana geldi 2 gündür onunla birlikteyim derken foruma girmeyi ihmal ettim tekrar kusura bakmayın.. Hemen bilgileri veriyorum rahim filmimde kanallar açık ve rahim içi temiz dedi.. FSH 10 E2 36 çıktı bi de amh baktı ama onun sonucu henüz çıkmadı.. Bu hafta muayene için ve sonuçları değerlendirmek için tekrar gidicem

canım süper çıkmış hayıt falan kullanıyor muydun yoksa kendiliğinden mi öyle çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…