Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

maşallah epey bilinçli ilerliyorsun aslında tüp bebek özel bölümde istanbul, ankara ve bursanın başarı durumları topikleri var, izmir değilde bursa olması ilginç geldi bana...

Sagol canim.
Kendimizce arastiriyoruz,biseyler yapmaya calisiyoruz.sonu iyi olsun insallah.

Sagol canim.
Kendimizce arastiriyoruz,biseyler yapmaya calisiyoruz.sonu iyi olsun insallah.
amin canım geçenlerde biri paylaşmıştı kuran danmış sanırım 'biz sizin kaderinizi çabalarınıza göre çizdik' gibisinden bir sözdü.. beni çok etkiledi bu söz... aylardır onlarca yazı okudum insanların çabalarına hayran kaldım. ileride pişman olmamak için deneyeceğim. olumlu düşünmeye çalışıyorum ama kafamda kırk tane tilki... bugün topiğimizin güzel insanları sayesinde tilkileri biraz kovabildim :)

ta kendisi barış ata....

Icine sinmedigi bir yerde yaptirmamak istemen cok normal.zaten doktorun bir sozu bizi ya iter ya da ceker.
Kendini hazir hissettiginde baslamak cok onemli.hazir hissettiginde basla ama cok da gec kalma canim.
Gitme imkanin varsa kaan bozkurta,basariliysa git bence.kolay degil sehir disina gidip gelmek ama basarili bir doktorsa 10-12 gun uzun bir sure degil.

belki hic olmayacak ama denemedik dememek icin,pisman olmamak icin herseyi yapacagim ben. Tabiki maddi imkanlar elverdigince.
Senin de istegin varsa,birakma.
O tilkiler oluyor arada ama iste burda birbimize destekle herseyin ustesinden gelebiliriz.
Insallah gun gelir ve bebislerin gazindan,uykusuzlugundan konusuruz:)

ta kendisi barış ata....

Bu 2 aylik dinlendigim surede hic bilmedigim bi doktora gittim.baya ilgilendi kadin benimle.
Son rapor hakkini da kullan,eger olmazsa ben seni bir doktora yonlendirecegim dedi.adi baris ataymis.
Istanbulda koc univ. hastanesinde calisiyormus,ama bursada da bir merkeze arada geliyormus sanirim.eger bursaya artik gelmiyorsa ve istanbula gitme imkanin varsa mutlaka git dedi.bir hastayi aldiysa eger gece gunduz calisir o hasta icin,cok benimser hastasini dedi.
Ben de son hakkimi kullanmak istedigimi soyledim. Olmazsa gel,ben arayacagim senin icin baris beyi dedi.
Sana fakultede baris bey mi tedavi uyguladi?

ya hatta arkadaşım demişti kadın olsa muayyen gününde diycem ama kadında değil falan diye.... belki ters gününe denk geldi bilemem ama çok üzülmüştü arkadaşım.

Ters gününe gelmis sanirim,cok sakin bir doktordu.
Suat bey nasil tedavi uyguladi ve ilkinde mi oldu?

barış bey benim gittiğim ay ayrıldı, gürkan hoca da tedavi gördüm ben. ilk ay saizen ve biosteron kullandırdı sonraki ay başlayacaktık benden ötürü bir sonraki ay başladık. düşük doz ile başladık ama benim yumiler cevap vermeyince 16 gün kadar iğneler yavaş yavaş arttı. 5 yumi alındı 4 ü döllendi ertesi gün 3 kaldı, 2 si transfer edildi. normalde tek transfer yapılmalı kanunen, biliyorsun. sizin durum önemli dondurup çözüldüklerinde durumları muamma yapalım dedi gürgan bey yaptılar.... hatta ekranda gördüm ikisini de ama çıktı vermiyor fakülte. sonuç negatif. hatta sonrasında da görüşmüştüm kendisiyle. senden çok umutluydum embriyolar iyiydi dedi. ardından asistanına yönlendirdi. ölçümleri vs hep asistanlar yapıyor zaten benim dönemimde sadece opu ve transferleri kendisi yapıyodu ama benim nerdeyse her muayenemi de kendisi yapmıştı. bursa da art den osman develioğlu ve gürgan bey bu işin piri diye nitelendiriliyor. ben gürkan beyi sevmiştim açıkcası. ama kısmet değilmiş.... şu an bursalılar topiğine bakınca pek sevilmiyor kendisi ve operasyonlara da girmiyormuş sanırım. benim dönemimde 40 hasta tedavi gördü 8 kişi negatif aldı, biri de bendim işte....

Bikac sene once calistigim isyerim bir apartmanda bir ofisti.karsi daire de gurkan beyin yeriydi.hic konusmuslugum yok ama biraz burnu havada gibi gelmisti bana:)
Tabi bunda 40 yasinda profesor olmasinin ve uludag universitesi rektorunun veya dekaninin (hangisi emin degilim)damadi olmasinin etkisi olabilecegini soyleyenler olmustu ama ben birebir tanismadigim icin bilmiyorum.
Ama ben orda calisirken gordugum,tabiri caizse,para basiyordu adam valla:)
Evet osman beyi de duydum ama gorusmedim.gurkan hocanin muayenehanesini arayip sormustum ama muayene pahali gelmisti gitmedim.
Sonradan da annem yillar once ona gittigini ve sevmedigini soylemisti.
Yani herkesin her doktordan aldigi elektrik farkli.

klomen 5 gün sabah akşam merionel 150 ünite 3 adet fsh ve lh içeriyormuş bu akşam yapıcam ilk dozu perşembe kontrol
Aynı tedaviyi uyguluyoruz canım, benim doktorum da 5 gün sabah akşam femara, sonra 2 günde 1 tek doz merional vermişti 3 kez. 2 adetimdeki tedavi de bu şekilde oldu. İlkinde pek yanıt vermedi, 10 gün sonra aynılarını tekrar yaptık ama folikül bozuldu diye iptal oldu. Bu tedavide arkadan gelişenler de olabiliyormuş canım, benim kendiliğinden 2 folikül gelişmişti iptalden sonra. Çatlatma iğnesi olup opuya girdim toplandı, 1 embriyom donduruldu. Sonraki ay aynı tedavide hızlı gelişti diye iptal oldu ama malesef, şimdi kistin gitmesini bekliyorum.
Mini tüp bebek bu tedavinin adı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…