Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

COQ10 (antiaging) omega 3, arı sütü bal polen, hayıt tavsiye edebilirim, bir de sanırım civan perçemi arttırmıştı biraz...
peki adet kanı neden azalır yanii zaten çok amh . acaba daha çok yumurta düşüyor onun habercisimi yoksa daha başka bir sebeptenmi. başına gelen varmı

yok benim zaten amh 1 di geçen sene bu yıl tabi düşmüştür. bütün testlerim tüp bebek doktırum tarafından aylık yapılıyor herahngi bi sorun çıkmıyor fsh 9 du en son... ama bu adet kanının azalaması çok canımı sıkıyor açıkcası....geçen ay düşük yaptım oda kist oluşturmuş sanırım bu adetle kist düşmesi lazımdı ama imkanı yok bukadar az adetle düşmez. aylardır durumum bu ama bu ay dahada beter ped takmıyorum mesela leke gibi çünkü..

evet ciddi bir sebebin habercisi olabilir... ama herhangi bir sorun olmayada bilir. bu sebeple arkadaşında bahsettiği testleri yaptırman lazım. genel itibari ile yumurta rezervi az olan insanlarda kanama da az oluyor.... sen iyi bir kadın doğum uzmanına giderek reglin 2.-3. günleri muayene ol ve fsh, tsh, lh, e2 gibi testlerini yaptır, smear testi yaptır. muayeneni l. ona göre kürler kullanman gerekiyorsa kullanırsın canım

canım bütün testlerim her ay yapılıyor. tüp bebek hastasıyım zaten ben... sol tüpüm yok benim amh düşük ... dondurulmuş embriyolarım var .. geçen ay düşük yaptım.. aylardır adet kanamam miktarı azalmıştı ama bu ay daha beter durumda. doktorlara göre adet oluyorsan sıkıntı etme diyorlar ama . eskiden bu şekilde dğeildim geçen sene ped yetiştiremiyordum mesela. söktürücü bitkiler fayda sağlarmı acaba

hım sen zaten tüp bebek tedavisi görüyorsun.... tedavi sonrası ay ile diğer aydan bende çok fark ediyor....

nickinizden anladığım kadarı ile 30-31 yaşlarındasınız, bu yaşlar için amh 1 olması da düşük sayılabilir gibi ama iyi bir kadın doğum uzmanı ve folikül sayısı önemli, ben regl azalmasını 1,5 yıl önce yaşadım ve dikkate almadım şimdi ki aklım olsa hemen iyi bir kadın doğum dr gider sonra kürler, takviyeler, akapunktur vb yapardım, bir yıl önce yumi sayım 5 idi şimdi 2... ama stres yapmıyorum...

anladım tatlım.... istersen maydanoz kaynatıp suyunu iç bir kaç gün....

mesajı sonradan gördüm takipteyseniz takılmayın derim tedaviler etkilemiştir belki...

yani, adet miktarını arttırmanın tedavisi varmı? ben yumurta oluşsun diye doktorum takviye gıdalar vitaminler vermiştiii ama yumurta içinde onları kullanırkende adetim çoğalmadı yani? başka ne gibi tedavisi var adeti çoğaltmak için

benim de artmadı takviyelerle hele bu ay epey azdı soğan kürüne bağladım ben, rahim kalınlaştırsın diye kışın bol nar yedim, geçen ay nar suyu içtim, hergün kabak çekirdeği yiyorum, rahim kalın olursa sanki kanama daha fazla olacak diye...

faydası oluyormu peki

faydası oluyormu peki
oluyor diyorlar ama ben pek algılayamadım doğrusu... coenzim 2 ay kullandım sanki o aylar daha iyiydi bir aydır almıyordum tekrar başladım, iki ay dhea içtim, geçen ay organik arı sütü yedim, bu ay böyle işte belki stresten çünkü tüpe başladım sezeryan olmuş biri olarak tüpten korkuyorum anlamsız bir şekilde...

sizin çocuğunuz varmıı ne güzel allah bağılasın bende üç kez tüp yaptım iki negatif biri tuttu ama beş haftalık düştü ne yazıkki yumurta rezervim azdı takviyeler sayesinde çıktı dondurduk işte

Gunaydin canim.
Islemlerden mi korkuyosun.

saolun sizlerin de tez zamanda olsun inşallah, donmuşlar varsa o da iyi..

Gunaydin canim.
Islemlerden mi korkuyosun.
:) işlemler gelip geçiyor birşey değil aslında ama stres yapıyorum işte, bir de sende yaşadın biliyorsun yüreğin pır pır bekleyeceksin sonuç muamma... sonra eşimin sen negatif baktın ondan olmadı demesinden çok korkuyorum...

O igneleri vurundugun zamanlar,islemler dedigin gibi geciyor da,o 12 gunu beklemek gecmiyor. Yani benim icin gecmemisti:)
Zor tabi.umutlaniyosun,heyecan var,merak var ama sonu hüsran da olabiliyor.buna da hazir olmaliyiz aslinda ama nasil hazir olunur,iste onu bilmiyorum.
Olmayacaksa da senin stresinden degil,rabbim nasip etmedigi icin olmayacak.nice stresli insanlarin oluyor.
Senin icin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olsun.
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kontrooool:)

komik insan güldürdün beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…