Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben de bisey sormak istiyorum benim adetime 4 gun var sabah oylesine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim kan verdim 7.2 cikti gecen ay 0.02 gibi bisey cikmisti tam sevinemedim size de sormak istedim

Ben de bisey sormak istiyorum benim adetime 4 gun var sabah oylesine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim kan verdim 7.2 cikti gecen ay 0.02 gibi bisey cikmisti tam sevinemedim size de sormak istedim

2 gun sonra testi tekrarlayabilirsin.

Gebelik var da diyemiyorum yok da diyemiyorum. Boyle durumlarda 2 gun sonra test tekrarlaniyor ve degerin artmis olmasi gerekiyor hamilelik icin.

Ya ben de bisey dusunemiyorum sadece gecen ay 0 ciktigi icin biraz umitlendim ama bakalim carsamba tekrar test yaptircam. Cok tesekkur ederim :)

Ya ben de bisey dusunemiyorum sadece gecen ay 0 ciktigi icin biraz umitlendim ama bakalim carsamba tekrar test yaptircam. Cok tesekkur ederim :)

Rica ederim:)
5in üstü gebelik diye degerlendirenler var ama kesin bisey soylenemez diyenler de var. 2 gun sonra tekrarla,sonuca gore umitlenirsin.erken sevinip sonra deger yukselmeyince daha cok üzülüyor insan.
Insallah katlanarak artar degerin:)

Insallah.. cok tesekkur ederim insan en ufacik biseyden umitlenebiliyor... bakalim Rabbim hayirlisini versin insallah

Günaydın kizlarrrr, moyaalitu fshe2 R rozbin merak etmissiniz.... İyiyim kızlar çok şükür, perşembeyi bekliyorum, yeni Dr A gitmek için. Hala kanamam devam ediyor, canim sıkkın onun dışında yok yaramaz bi durum. Evdeyim, ev işleri, geziyorum, tozuyorum, vakit geciriyorum... Perşembe gideyim Dr A, haber veririm. Bu ara biraz uzaklasasim var bu konulardan gelirim yine, cook optum

inşallah Allah tan hayırlısını diliyorum ben sadece...

günaydın canım benimde perşembe kontrolüm var uğurlu gelir ikimize de inşallah

günaydın canım bana da önce femera dedi arkasından klomene çevirdi hemen, reglin 2. günü klomene başladım 2 gün içtim merionele reglin 4. günü başladım 3 adet vurulacağım ama ben tamamını almadım ilaçların iade ile uğraşmamak için, aslında 5 tane daha merionel ve cetriotide de yazılmıştı...

kızlar adet kanam miktarım aşırı azaldı yok denecek kadar az doktor adet oluyorsan sorun yok diyor ama bu durum uzun zamandır böyle ve bence ciddi bir sorunun habercisi olabilirmi? veya bu adet miktarını nasıl çoağlatabilirim bitkisel bişeyler fayda edermi?

günaydın eğer yapılmadı ise reglin 3. günü giderek usg yaptırıp folikül sayısına baktırmanız, fsh e2 prolaktin tsh lh tahlillerini yaptırmanız, iyi bir laboratuvarda amh baktırmanız iyi olur.. Benim reglim 35 yaşından sonra yarı yarıya azaldı, 3 gün sürüyor miktar az, bir sürü takviye aldım hiçbiri arttırmadı sadece moralim iyi olduğunda ya da bir önceki ay geç regli olmuşsam kanama süre ve miktarım daha fazla oluyor

COQ10 (antiaging) omega 3, arı sütü bal polen, hayıt tavsiye edebilirim, bir de sanırım civan perçemi arttırmıştı biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…