yani, adet miktarını arttırmanın tedavisi varmı? ben yumurta oluşsun diye doktorum takviye gıdalar vitaminler vermiştiii ama yumurta içinde onları kullanırkende adetim çoğalmadı yani? başka ne gibi tedavisi var adeti çoğaltmak için
İnşallah güzel haberler alalım canimgünaydın canım benimde perşembe kontrolüm var uğurlu gelir ikimize de inşallah
canım nasılsınnnn? her şey yolunda mı?Selam kızlar nasılsınız?
Özledim valla, sen ne yapıyorsun, akupunkturun faydasını görebildiğim,şifa olsunİyiyim canım. Yolunda sayılır. Senin kanaman ne durumda tatlım?
benim aydan aya değişiyor gibi ama 5 i geçmemiştir, yoğunluk nasıldı peki?Canim 38 yaşındayım, 35 den sonra adetlerim çok azalmıştı, 2.5 gün sürüyordu neredeyse. 5 ay önce sabah akşam hayıt suyu içmeye başladım, 3 ay sürekli içtim, ilk aydan itibaren 7 güne çıktı adet surem, 1 ay icmedim bu ay sadece sabahları iciyorum. Ben hayitin düzenlediğini ve artırdığını düşünüyorum, denemeni öneririm hormonları da düzenliyor. Ama tüp tedavin sürüyorsa bir şey diyemem.
canım özledik pancarımızı, yazın daha güzel olur oralar yemyeşil olur diye düşünüyorum, yunan adalarına gezmeye gidersin artık, bebek işlerini de halledersin istanbul yakın... benim doktor folikül az diye dedi sanırım onu :) hayırlısı bakalım...kafam dalgın hormonlardan mı ne ? alarm kurdum saat 9:00 a klomeni içmeyi unuttum saat 13:00 de içtimSelam kızlar, yerleştim sayılır,adapte olmaya çalışıyorum, bir boğa burcu olarak stabiliteyi seviyorum, alışıcam umarım buralar serin,yağmurlu ve şiddetli gök gürültülü. Telefondan takip ediyorum sizleri, ancak yazmak gerçekten zor oluyor, çok şükür ben telefondaki takvimin gösterdiği zamanda regli oldum, geçen ay ki gibi 50-60 günü bulmadı. Şu an tedavi zor görünüyor benim için,gerçekten korkuyorum şu yarım kalandan dolayı, elbette bir tedavi diğerini tutmuyor, çok iyi biliyorum... hem manevi hem maddi anlamda toparlanmak istiyorum, yani hazır olmak istiyorum, mesela 3. De gerçekten hazırdım hiç tedavi olmamış gibi heyecanlı, ama şu anda ondan eser yok, kendimi dinlemek istiyorum birazcık, biliyorum vaktimde az,ama elimden başka türlüsü gelmiyor, bende son durum bu :)
fshe2 canım perşembe kontrol varmış, inşallah ilaçlarla başabaş gider folikülller,hep istediğin gibi az doz ile tedavi oluyorsun, üstelik dr un aşılamadan bile umutlu ki aşılamaya çevirebilirim demiş,maşallah bence durumun an olarak çok iyi...
B bursa_83 canım regli oldunmu, inşallah sonu bebek olan son tedavin olur,takip ediyorum
moyaalitu canımcım sen ne durumdasın, akupunktur devam mı..
Diğer güzel hatunlar hepinizi en kocamanından öpüyorum...
Ben de sizleri canım özledik pancarımızı, yazın daha güzel olur oralar yemyeşil olur diye düşünüyorum, yunan adalarına gezmeye gidersin artık, bebek işlerini de halledersin istanbul yakın... benim doktor folikül az diye dedi sanırım onu :) hayırlısı bakalım...kafam dalgın hormonlardan mı ne ? alarm kurdum saat 9:00 a klomeni içmeyi unuttum saat 13:00 de içtim
Sanırım akupunkturun hem fiziksel hemde ruhsal iyileştirmesini görmek zaman alıyor, inşallah sanada iyi gelirsekerpancari şekercim bende özledim. Tatlım bilmiyorum devam ediyorum ama şimdilik bir gerileme, bir ilerleme yok. yerimde saymaya devam. Canım bizim durumumuz için zaman önemli ama herşeyden önemlisi bence kendini hazır hissetmek. Kendini hazır hissettiğin zaman tedaviye başlamak en güzeli.
Tatlım inşallah bir faydasını görürüm. Seni bu konuda çok iyi anlıyorum. Çok yıpratıcı bir süreç... ve gerisinde bıraktığı hayal kırıkları. Dinlenip öyle başla. Ama inşallah başlamana gerek kalmaz. Doğal yolla hamiş kalırsın. Bende şu tedavim bir an önce bitse diye dört gözle bakıyorum. Çok bunaldım. Kendimi spora verdim. Stresimi bu şekilde atmaya çalışıyorum. Bu konuları çok fazla da konuşmamaya çalışıyorum. Mümkün mertebe uzaklaşmaya çalışıyorum.Sanırım akupunkturun hem fiziksel hemde ruhsal iyileştirmesini görmek zaman alıyor, inşallah sanada iyi gelir
Zaman çok önemli ama inan hiç hazır değilim 3 kere bu süreci yaşamış biri olarak, kendimi zorlamak istemiyorum artık yorgunum bu konuda çok...
reglin 2. 3. günü yapılır aslında tekrarlatırsınız moralinizi bozmayın hiçMerhaba aranıza yeni katıldım.Bir haftadir kafam cok karısık.1 yıllik evliyim 3 aydir cocuk istoyoruz.Doktora gittim fsh 13.57 lh 14.22 cikti.Hormon testlerim adetum bittikten 1 gun sonra yapildi bilgisi olan var mi bu testler adetin 3.gunu yapilmaz mi cuma gunu baska bir doktora daha gidecem.Bilgisi olan varsa yardimci olsun moralim cok bozuk :-(
inşallah canım aslında bu fikirden uzaklaşmak iyi fikir, bu topik değil ama diğer topiklerde üzücü şeyler okuyunca etkileniyorum.. ama buraya girmesem de düşünüyorum bu konuları, kitap okuyayım en iyisi ben bu böyle olmayacak :)fshe2 canım inşallah kaliteli yumilerin oluşur.
Selam kızlar, yerleştim sayılır,adapte olmaya çalışıyorum, bir boğa burcu olarak stabiliteyi seviyorum, alışıcam umarım buralar serin,yağmurlu ve şiddetli gök gürültülü. Telefondan takip ediyorum sizleri, ancak yazmak gerçekten zor oluyor, çok şükür ben telefondaki takvimin gösterdiği zamanda regli oldum, geçen ay ki gibi 50-60 günü bulmadı. Şu an tedavi zor görünüyor benim için,gerçekten korkuyorum şu yarım kalandan dolayı, elbette bir tedavi diğerini tutmuyor, çok iyi biliyorum... hem manevi hem maddi anlamda toparlanmak istiyorum, yani hazır olmak istiyorum, mesela 3. De gerçekten hazırdım hiç tedavi olmamış gibi heyecanlı, ama şu anda ondan eser yok, kendimi dinlemek istiyorum birazcık, biliyorum vaktimde az,ama elimden başka türlüsü gelmiyor, bende son durum bu :)
fshe2 canım perşembe kontrol varmış, inşallah ilaçlarla başabaş gider folikülller,hep istediğin gibi az doz ile tedavi oluyorsun, üstelik dr un aşılamadan bile umutlu ki aşılamaya çevirebilirim demiş,maşallah bence durumun an olarak çok iyi...
B bursa_83 canım regli oldunmu, inşallah sonu bebek olan son tedavin olur,takip ediyorum
moyaalitu canımcım sen ne durumdasın, akupunktur devam mı..
Diğer güzel hatunlar hepinizi en kocamanından öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?