Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

B bursa_83 canım benim opu oldu mu? Umarım ki çok iyi geçmiştir, kendine gelince yazarsın dimi,öperim senide embriyolarınıda....

B bursa_83 Doğma büyüme Ankaradayım hatta 33 sene aynı mahallede yaşadım, o yüzden bu kadar zorlanmam değişiklikler karşısında aslında...

B bursa_83 Doğma büyüme Ankaradayım hatta 33 sene aynı mahallede yaşadım, o yüzden bu kadar zorlanmam değişiklikler karşısında aslında...
Ben de ankarada yasiyorum.2001 de universite icin geldim.gelis o gelis..ise girdim evlendim vs..ankarada yasamaya alisan insan icin baska sehir ilk basta zor gelebilir ama insan herseye alisiyor..simdi alismakta zorlandigimiz seylere bile zaman icinde özlem duyabiliyoruz.insallah siz de yeni hayatinizda iyi insanlarla karsilasirsiniz.cunku yasadigimiz yeri guzel yapan etrafimizdaki insanlardir.bazen tedavi surecinde olmaktan o kadar bikiyorum ki kacmak istiyorum bu sehirden.insallah sizin hayatinizdaki degisiklikler size soyle bir nefes aldirir ve iyi ki olmus dersiniz.eger hamile kalirsam izmir e tasinmayi bile istiyoruz.tebdili mekanda ferahlik vardir:)

Bir Ankaralı daha :)) ne kadar güzel... Seviyorum ankaraya ben..Hem tüm sevdiklerim orada hemde her imkan olanak var,büyük bir şehir, düzenli...şimdi biraz zorlanıyorum haliyle, hiç tanıdık yok taşındığımız yerde.. Zamanla olur belki, belki iş bulurum... Zaman gerekiyor sadece.. Güzel dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim, İzmir hayali bile güzel, umarım tez vakitte gebe kalıp,sizde gönlünüzce taşınırsınız....

B bursa_83 canım benim opu oldu mu? Umarım ki çok iyi geçmiştir, kendine gelince yazarsın dimi,öperim senide embriyolarınıda....

Sagol canim. Oldu bitti ama bu defa cok rahatsizlandim. Midem cok bulandi gecmedi,igne vurdular. 4 saat falan kaldim merkezde. 1 saat once geldik eve yani kardesime. Biseyler yedim,simdi dinleniyorum.
2 yumurta vardi ama malesef biri bos cikti. 1 yumurta kaldi.
Insallah guzelce dollenir ve bölünür diye umut ediyoruz.
1 yumurtadan fazlasi cikmiyor ya,bilmiyorum. Olacaksa 1 taneyle de olacak ama 2 tane olur belki diye düşünüyordum ama yine de
moralimi bozmak istemiyorum.
4 tane de ilac verdiler.kullanmaya basladim.
Bakalim hayirlisi artik.

Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun... Bünye zayıf düşmüş olabilir, anestezi etkisi, inşallah o senin altın yumurtan altın embriyon olur...tek taş pırlanta gibi :))
Hele bu dönemde moral bozmak yok hiç,ilaçlarını kullan transfer gününü bekle...istanbul da kalacaksın sanırım transfer gününe kadar, en iyisi... İyi haberlerini duyucaz inşallah...

Ümidini yitirme. Allah isterse tek yumurtadan ikiz bile olur. Egerki kismette yoksa 3 yumurta bile olsa tutmaz. Dua et ümitli ol.stres yapma

Amin canim insallah cok sagol:)
Diger iki opuda boyle olmamistim,bu defa midem acayip bulandi.
Evet canim eger dollenirse ve transfer olursa insallah olana kadar burdayiz. Git gel yapmayalim dedik.pazartesi olursa donmeye degmez dedik.
Hakkimizda hayirlisi canim.
Mucizeler her yerde var. Yanimda yatan arkadas anlatti. Cok yakin bir arkadasinin rezervi azmis,esinin de degerleri iyi degilmis.6 defa yaptirmislar olmamis. Biraktiktan sonra kendiliginden olmus. Iste rabbim ol diyecek,baska bisey degil.

Ümidini yitirme. Allah isterse tek yumurtadan ikiz bile olur. Egerki kismette yoksa 3 yumurta bile olsa tutmaz. Dua et ümitli ol.stres yapma

Az once aynisini soyledi esim.belki tek yumurta ikizi olur diye:)
Allahtan umut kesilmez canim. Son ana kadar umudum var . Cok sagol:)

Canım geçmiş olsun, güzelce dinlen, transfere kadar kalırsın sanırım, senin için hayırlı olan neyse onu diliyorum, inşallah hamilelik haberini alırız yakında :)

Canım geçmiş olsun, güzelce dinlen, transfere kadar kalırsın sanırım, senin için hayırlı olan neyse onu diliyorum, inşallah hamilelik haberini alırız yakında :)

Cok sagol canim.evet burdayiz transfere kadar.yarin arayip bilgi verirler herhalde bizimki ne durumda diye:)
Amin canim insallah sonu guzel olur.

Herkese iyi Akşamlar,

Bana doktor adet söktürücü olarak cyclo verdi bire biesteron verdi ve bunu 6 ay kullanacksın dedi. Deha kullanan vardır muhakkak aranızda ben korkumda biraz birde kullanınca Adet söktürücü ile aynı anda mı kullanacağım bilemedim

Cok sagol canim.evet burdayiz transfere kadar.yarin arayip bilgi verirler herhalde bizimki ne durumda diye:)
Amin canim insallah sonu guzel olur.
Inşallah sonu çok ama çok güzel geçecek sen de hem güzel olacak de ama sesli çünkü beyin bunu komut sayıyormuş ve dualar ve zikirler tabi

Canım banada pat diye menepozsun ve hiç umut yok işin Allah kalmış dedi. Bu Cümleler hala içimde sanki yankılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…